Windows 7(Se7en) Tüm Sürümler %100 Orjinal Yapma Garantili Buyrun

Başarılı Oldunuz Mu?

• Kullanılan toplam oy
    47
güncelleştirmeleri açarsanız bunun lisansının cracklendiqini windows anlar ve ban atar veya atmaz ama risklidir açmak.benim açık ama güncelleştirmeler kapatılırsa daha yararlı olur.ve orjinal olarak kaldıqı için de bi sorunla karşılaşmazsınız ve deneme sürümünden(kopyadan)kurtulmuş olursunuz.sorunsuz kullanabilirsiniz.tekrar söylüyorum benim güncelleştirmelerim açık ve hiçbirşey olmadı 3 aydır.olcaqını da sanmıyorum fakat kapatmayı öneriyorum.kesinlikle kapatın demiyorm :) iyi günler iyi forumlar dilerim..eqlenceli saatler dilerim :) yigit2606/yigitolan1

binlerce görüntüleme var fakat çok az yorum var arkadaşlar peki neden ? bu kadar mı zor bilgi yorum paylaşmak ? :(

Öncelikle g ne zaman q oldu hatırlamıyorum. Türkçeyi doğru kullanmak size ne zarar verir?

Ayrıca Caps görünmüyor. Diğer bir arkadaşın verdiği linkte ise çok daha günceli var.

(Yorum istemişsin işte yorum)

g yi q olarak kullanmak benm çok eskiden alışmış olduqum bi alışkanlık ne kadar dıkkat etsemde g yerıne q yazıyorum. alışkanlık yani. Caps e qelınce haklısın uçmuş şimdi yenisini ekledim ;) iyi forumlar. yorumun ve anlayışın için teşekkür ederim ;)

File not available
This file was either in breach of a copyright holder or deleted by the uploader.
hata veriyor

arkadaşım ben bu programı ne zaman kullansam windows hemen güvenlik duvarı kapatıldı uyarısı veriyor

hoca link ölmüş yenilersen faydalanalım bizde eline saglık

Geri