Windows 7 RTM Iso direk indir tek link

saol ALLAH razı olsun bide ıso yazı ıso olarak indirmedi ndn acaba..

cvp vercek yokmu arkdaşalar x86 indirdim iso olarak çıkmadı yani direk setup dosyası cd nin içeriği rarlanmış ndn acaaba?

cvp vercek yokmu arkdaşalar x86 indirdim iso olarak çıkmadı yani direk setup dosyası cd nin içeriği rarlanmış ndn acaaba?
Eger nero vb,gibi bir program yüklü degilse windows tarafindan acilabilir bir programa yönlendirme yapmisdir,WinRar da masa üzerine acdiginda CD image-iso olarak gelecekdir, aksi takdirde paylasimlar sürekli micro(P)ft tarafindan delete ediliyor ,linkler yenilendi, + ilac eklendi

merhaba arkadaşlar! ben windows 7 ultimate yi kurdum fakat internete giremiyorum! sınırlı bağlantı falan diyor! şifreyi doğru yazdığımdan eminim! ve vifi de tam çekiyor! wireless kartım realtek! bi güvenlik ayarı falanmı yapmam gerekiyor acaba!

2 tane iso var nasıl cd ye atıcaz yardım ederseniz sevinirim

hangi DOSYA arkadasim hata mesajini alabiliyorsan ! buraya yazarmisin ! ?Kendim denedim sorunla karsilasmadim , iso kalibini yakarken DÜSÜK HIZDA yakmaya ÖZEN GÖSTERIN BÖYLELIKLE veri kaybi olmayacak, ,,baska deneyen Arkadaslarda yorum yapabilirler elbette, kolay gelsin

yavaş hızda ya 8x de fln olsun vaktin varsa 4x olsa daha iyi oluyor dene..

kardeşim seni anlından öpmek istiyorum ya wallahi nekadar arıyordum bunu çok saqol paşam iniyo %2 şu anda

ben download linkinden nasıl indirileceğini bulamadım bir türlü bu konuda bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim..

ex.ua indirme yapılmıyor. Sanırım yasaklanmış.

hayatınız yalan, tek derdiniz üye yaptırmak..

dostum ellerine sağlık linkler hala çalışıyor, 3 yıl önce eklenmesine rağmen.

Geri