link ölmüş, yenilerseniz sevinirim
link ölü kaptan
linkler gitmiş
hocam link ölmüş yenilermisiniz
genelde forumlara bakarız işimizi görürüz geçeriz emege haksızlık ederız.yaptığımız yanlış tabıkı..
Dostlar ellerinize emeğinize sağlık
Ben lisans yüklemek istiyorum. bunu nasıl kaldıracağız. Lisanslı yüklemek istiyorum. yardım.
bu dosya rar dan çıkmıyo canım artık reklam yapmaktan vazgeçin en az 50 kişi bu linki pazarlıyo.. sonu aynı boşşşş. bu işin okuluna gidin. elinize yüzünüze bulaşmış.
n€d!mßuг@ĸ;5148799' Alıntı:Konuda yada Linkte reklam mevcut değiLdir gönül rahatlığıyla ındırebılırsınız arkadaslar...
ben yaptım orjinal yapmıyorki sadece aktivasyon olayını kaldırıyor bu oda bi işe yaramaz yinede teşekkürler
Eline sağlık saolasın
Beklentin neydi kardeşim.. Sana 250 liralık orjinal lisansmı vericek program ?? Açıklamasını yaptım orda değilmi.. Yakalananlar kullansın diye.. Sıfırdan format atanlar Sitede bulunan bir çok Loader ile aktivasyon işlemini bypass ederlerr... Bu programın kullanım amacı orjinalleştirmek değildir.. Yakalanan windowsları tekrar orjinalmiş gibi göstermektir.. Araştırmanı yap ondan sonra yazcağını yaz..
konuyu hortlatmak oldu arkadaşlar üzgünüm ama gercekten yardıma ıhtıyacım var.2hafta once bios guncellestırmesı yapmıstım sonrasında her yukledıgım win7 ultımate 64bıt sıstemım dırek 3 gun ıcın de surenız bıtecektır uyarısıyla gelıyodu.daha sonra burdan removewat 1.8 sürümünü kullandım ve cok rahattım ama yıne her acıldıgında uyarı vermeye basladı.guncellestırme gecmısıne baktım ve bahsettıgını kb971033 guncellestırmesının basarılı oldugunu gordum.acaba bu yenı surumle kurtulabılırmıyım tesekkurler sımdıden