windows 7 or 8

xparadaisu

New member
Reaction score
0
Merhaba.

Bilgisayarım toshiba satellite L850D, aslında bir çok sorum olacak sizlere.

İlk olarak bilgisayarımın özellikleri ;
8gb ram
AMD A10 - 4600m APU 2.30 GHz
AMD Radeon HD 7660G + 7610M Dual Graphics 5071 mb
Windows 8.1 işletim sistemim

özellikleri böyle yazıyor fakat hiçbir zaman bu özellikte ki performansı alamıyorum. Bilmiyorum sebebi nedir bazı 15' seri oyunlarında kasma yapıyor. Windows 7 ye dönsem daha iyi performans alırmıyım sizce yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

İşlemcisi ; i3-i5 arası performansa sahip. Ekran kartı iki tane. Biri orta segment, diğeri giriş seviyesi düşük bir kart. İkisi aynı anda çalıştığında, teorik olarak yüksek performans üretmesi gerekir. Fakat düşük performans alıyor. Kısaca işlemci olarak iyi ama ekran kartı düşük. O yüzden fazla bir performans bekleme bence.

Ayrıca windows 7 ultimate 64 bit kullanmanı tavsiye ederim en azından oyunlarda biraz daha az kasma yaşarsın. Performans arttırıcı bir önerim de sisteminin driverlarını ve direct x i fln daima güncel tutmalısın böylece daha rahat oyun oynayabilirsin.

sen şuan assasians felan dşunuyorsan far cry vs gtx 860m ler bile low da mediumda anca oynuyor : ) ayrıyeten senın ekran kartın 64 bit ve istediğin performansı alamazsın zaten.. işlemcin performanslı ama ekran kartın düşük kalıyor ve bır laptop da hdd e varsa masaüstü gibi hdd en performans bekleme özellikle 5400rpmlerde.. çok fark edebilioyr ön bellek sata 3 felan derken..

anlaşılan bilgisayarı değiştirmem gerekiyor :) teşekkürler yardımlar için

Geri