Windows 7 Loader Vista Slic Loader 2.4.8 (27.04.2010)

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
logoqr.jpg

Windows 7,server 2008 ve vista yı aktifleştiren loader aktivasyonun son sürümüdür.Antivirüsler zararlı olarak algılayabilir.

Advantages:
* Quick installation (as based on a WMI script).
* One file.
* Small size.
* Choose a random name of the boot during installation.
* Ability to set (replace) only the certificate.
* The possibility of replacing the key.
* Ability to add their individual OEM information and logo.
* Ability to backup and restore license information.

Version 2.4.8

* Auto SLIC.
* Auto-activation method on the version of SLIC.

Works:

* Windows 7 Ultimate x86 & x64
* Windows 7 Professional x86 & x64
* Windows 7 Home Premium x86 & x64
* Windows 7 Home Basic x86 & x64
* Windows 7 Starter x86
* Windows Server (R) 2008 Standard x86 & x64
* Windows Server 2008 R2 Standard x86 & x64
* Windows Server (R) 2008 Enterprise x86 & x64
* Windows Vista Ultimate x86 & x64
* Windows Vista Business x86 & x64
* Windows Vista Home Premium x86 & x64
* Windows Vista Home Basic x86 & x64
* Windows Vista Starter x86

swqwra.jpg

Windows Vista 7 Slic Loader 2.4.8 [email protected]

çok teşekkürler. etkinleştirme işlemi gerçekleşti. ancak benim merak ettiğim doğrulamadan geçip geçemeyeceği. ya da update yapıp yapamayacağı.

çok teşekkürler. etkinleştirme işlemi gerçekleşti. ancak benim merak ettiğim doğrulamadan geçip geçemeyeceği. ya da update yapıp yapamayacağı.

hocam update zaten yapar yapıyo denedim ama doğrulamayı gidipte niye yapıyosunuz onu hiç anlamıyorum.onun size katacağı ne ki?

güncelleme yaparken de office ve windows orijinal ürün avantajları yazar onlar hariç bütün güncellemeleri yapabilirsiniz.

hocam update zaten yapar yapıyo denedim ama doğrulamayı gidipte niye yapıyosunuz onu hiç anlamıyorum.onun size katacağı ne ki?

güncelleme yaparken de office ve windows orijinal ürün avantajları yazar onlar hariç bütün güncellemeleri yapabilirsiniz.

sen dogrulama yapmasan bile microsoft o isi kendi hallediyor kemalim :=) hatta dogrulamadan geciyorsun orjinal diyor.. bir kac hafta sonra bir bakmissin sahte microsoft yazilimi demeye baslamis :D microsoft windows 7 de isi cok SIKI tutuyor :biggrin:

sen dogrulama yapmasan bile microsoft o isi kendi hallediyor kemalim :=) hatta dogrulamadan geciyorsun orjinal diyor.. bir kac hafta sonra bir bakmissin sahte microsoft yazilimi demeye baslamis :D microsoft windows 7 de isi cok SIKI tutuyor :biggrin:

valla ben ilk final çıktığından beri loader kullandım ve o doğrulamaları geçtim iki pc de de hiçbi şekilde yakalanmadı =)

valla ben ilk final çıktığından beri loader kullandım ve o doğrulamaları geçtim iki pc de de hiçbi şekilde yakalanmadı =)

ben 8 kere yakalandim.. isin garip tarafi dogrulamadan gectim.. bir kac hafta sonra sahte demeye basladi :biggrin: en sonunda msdn key buldum tel. ile aktif ettim :biggrin:

ben 8 kere yakalandim.. isin garip tarafi dogrulamadan gectim.. bir kac hafta sonra sahte demeye basladi :biggrin: en sonunda msdn key buldum tel. ile aktif ettim :biggrin:

doğrulamaları geçtim derken güncellemede ki iki doğrulamayı atlatıp onun haricinde bütün güncellemeleri yaptım hiç yakalanmadı.

bence microsofttan da doğrulama yapmamak gerek çünkü o doğrulama sırasında pc ne dosyalar yüklüyo.ne olacağı bilinmez.onun için siteden doğrulama yapmamak gerek birde güncellemelerdeki o iki doğrulamayıda atlasak daha ii olur =)

Geri