Windows 7 loader ler ve bios modlama testleri.

meccaz

New member
Reaction score
0
Arkadaslar canınızı sıkımasın diye konuyu acmaya gerek duydum 2 gundur pc basında loaderleri ve bios mode yi denedim ne yazıkki formatı atınca basarılı ama sunu (KB971033) kesinlikle gecemiyoruz.Bu microsoftun yeni korsan avcısı cok adi bi calısma sistemi var tamamen belden asagı oynuyorki bios mode bile bu testi gecemiyo.bizzat test ettim tabi 2 gunde pc ye 6 kere format attım.Bu guncellemenin sisteme girmesinin iki yolu var ya siz microsoftun sitesinden dogrulama yaparsanız gelir yada otomatik guncellestirmeler onerilen ayarlardayısa otomatik olarak dogrulama yapar ve sizi formata mecbur eder.Su an icin butun sonuclar husran yeni bir aktivasyon cıkana kadar guncellemelerinizi kapatın.Ozellikle format atmada sıkıntı yasayan arkadaslar.

senin dünyadan haberin yok benim crack programi microsoftun sitesinden dogrulamayi geciyor

windovs 7

ben de windows 7 yi kurduktan sonra güncellemeden sonra bilgisayar kapandımı acılmıyor
bu güncellemede hata oldunu düşünüyor cıkan crek lerin işe yaramadını düşünüyorum..

Arkadaslar canınızı sıkımasın diye konuyu acmaya gerek duydum 2 gundur pc basında loaderleri ve bios mode yi denedim ne yazıkki formatı atınca basarılı ama sunu (KB971033) kesinlikle gecemiyoruz.Bu microsoftun yeni korsan avcısı cok adi bi calısma sistemi var tamamen belden asagı oynuyorki bios mode bile bu testi gecemiyo.bizzat test ettim tabi 2 gunde pc ye 6 kere format attım.Bu guncellemenin sisteme girmesinin iki yolu var ya siz microsoftun sitesinden dogrulama yaparsanız gelir yada otomatik guncellestirmeler onerilen ayarlardayısa otomatik olarak dogrulama yapar ve sizi formata mecbur eder.Su an icin butun sonuclar husran yeni bir aktivasyon cıkana kadar guncellemelerinizi kapatın.Ozellikle format atmada sıkıntı yasayan arkadaslar.

bios mod yöntemini kullanıyorum. birkaç hafta önce o güncellemeyi de yükledim hiç bir sey olmadı. windows 7 sorunsuz çalışıyor maşallah :smile:

1 saniye arkadasım bu aksam itibariyle tekrar denedim dell ve hp bios aktivasyonu ve hala (KB971033)
güncellemeyi yukleyince yazılım sahtekarlıgı uyarısı veriyor .sizde nasıl aktif oluyo bilmiyorum ama yinede saygılar.Ha bide mamuto kardes su senin crack programının ismini ogrenebilirmiyim.

sag ol aciklama icin benikiside deldi gecti sorun yasamiyorum yinede emekler icin tesekkürler

mamuto kardeş şu senin crack versende bide biz denesek benimkide doğrulamadan geçmiyor

dell 1520 var bende buna nasıl bios mod yapabilirim

Son çıkan Loader rahatlıkla geçiyor

Arkadasım son cıkanın ismini bizede verde bizde deneyelim ozaman.Saygılar

meccaz arkadaşım sağol bi deneyim bide nasıl uygulayacaz bunu dell 1520

Arkadasım eger verdigim linkteki dosyayı indirdiysen ve modelin 1 re 1 tutuyosa ve birazda pc bilgin

varsa yeterli. üreticinin sitesinden bios update programını indir ve daha once indirdigin biosu guncelle.

daha sonra.

Dell sertifika dosyasını c ye atıyorsun. tabi kullanıcı denetimi kapalı olmalı.

ve daha sonra başlat /programlar /donatılar/komut istemi yani cmd yi

acıyosun asagıdakini uyguluyosun.

slmgr.vbs -ilc C:\DELL.xrm-ms yazıyorsun ve bekliyorsun onaylandığında

slmgr.vbs -ipk 342DG-6YJR8-X92GV-V7DCV-P4K27 bunu yazıyorsun ve tekrar bekliyorsun

ve onay mesajından sonra tamamdır.saygılar.......

daha önce indirdiğin bios dediğin modlanmış bios mu yoksa orjinal biosmu

Evet arkadasım modlanmıs bios demek istedim.

Ha bu arada benim anakart asus asusla modladım sonuc olarakta bugun ürün dogrulamasını gectım.

Yani artık orjinal oldu.

tamam sağol arkadaşım yardımcı olduğun için

Bi sey degil sende sagol kolaygelsin.......

arkadasim benim crack ismi Vista7_Slic_Ldr247 bu siteden indirdim bootloder denen yeri tikla ve orjinal olsun microsofttun sitesinden dogrulamayi geciyor yukardaki zirvalayanlara aldirma KB971033) bu günvcellemeyi bilgisayara yükledim buna ragmen dogrulama yapti bootloder zsmin denen yere basarak etkinlestirme yapmayi unutmayin vista ve windows 7 etkinlestiriyor

Geri