windows 7 kullananlar>>windows 7 ın uyumlu olmadığı programla karşılaştınız mı?

Ben Ekran Kartı İle Klavyenin Driverini Kurdum Dierlerini Windows 7 7600 Tanıdı Zaten.Desteklemeyenlere Gelirse Sxe İnjected Destekelmedi Okadar...

Ashombo 64 Bitde De çalışmıyor Hata Veriyor

arkadaşlar win xp de çalışıpta win 7 de çalışmayan programlarınız var ise bu sorundan dolayı baya bir sıkıntı çeken Microsoft win 7 de bu sorunu aştı. Nasıl mı? google den Windows 7 Win xp mode diye arattığınız zaman, microsoftun sadece win 7 ultimate sürümünde çalışan bir patch uygulamasını göreceksiniz. peki bu ne işe yarıyor, bu uygulama bir sanal xp uygulaması, ancak normal sıradan bir sanal xp uygulaması değil. özelliğine gelince: bu sanal xp kuruyorsunuz ve çok seri açılıyor, xin 7 de çalışmayan uygulamalarınızı bu sanal xp de kuruyorsunuz, fakat bir ayrıntı var, sanal xp de kurduğunuz xp uyumlu programların başlatma ikonlarını xin 7 ye de atıyor ve daha sonra sanal xp yi kapatıyorsunuz, win 7 ye attığı win xp uyumlu programın başlatma ikonuna tıklıyorsunuz ve sanki win 7 de kuruluymuş gibi % 100 özelliği ile kullanabiliyorsunuz. sanal xp ye kurduğunuz bu programları çalıştırmak için sanal xp nin açık olmasına gerek yok. konuyu detaylı ararsanız çok güzel ayrıntılar var. özellikle bir resmi konumda çalışan olarak netmeeting çok işime yarıyor, fakat win 7 de yok, karşı taraftaki bilgisayar xp, bu sanal xp nin netmeetingini kullanarak sanki win 7 nin netmeetingi varmış gibi kullanıyorum. çok işinize yarayacak iyi inceleyin. artık xp de çalışan programım win7 de çalışmıyor falan derdi yok. hem bu sanal xp bilgisayarınızı kasmaz. çünki açık olmasına gerek yok.x
hadi kolay gelsin

hp 4180 yazıcımın cd sini bir türlü kuramıyorum.normalde yazıcı ile tanıtıp kullanıyorum ve yazıyor.fakat tarayıcı gibi seçenekleri kullanamıyorum.sebebi cd den kuramıyor.

deamon tools.yüklemiyo malisef...yada ben beceremiyom

msn backgammon zone programını ne etti isem kuramadım.halbuki msn de microsoftun programı.... böyle saçmalık olurmu? kendi programını kurdurmuyor....

windows 7 kullananlar>>windows 7 ın uyumlu olmadığı programla karşılaştınız mı?

arkadaşlar wista da calışıp da win 7 de çalışmayan bir programa rastladınız mı? gecen win seven upgrade advisor" ı yükledim((seven ın sistemle uyumlu olup olmadığını denetledi yani))
ve tune up utilities 2008 in win 7 ile uyumlu olmadığını söyledi..bunun gibi başka çok kullanılan ancak win 7 ile uyumlu olmayan var mı?

Evet arkadaş bir tane değilki çok;
1. Tune up Versiyonları,
2. SkyStar2 DVB PCI versiyonları Tüm versiyonlar denendi Driverler tanınmıyor.
3. Deamon Tools

ss2 kartını tanıtmak için çok uğraştım ama sonuç alamadım. o kadar uğraşıdan sonra mavi ekran çıkıp bilgisayar kapanır oldu. emektara geri döndüm bende.

arkdaşlar dün windows7 yi kurdumhayet güzel ve sorunsuz bi şekilde çalışıyor vistadan daha görsel xp den daha hızlı değim yerindeyse süper.... we xp ve vistada kullandğım tüm progamlar gayet başarılı bi şekilde çalışıyor vista tabanlı olduğu için programlar da bi sorun yaşmassınız içinz rahat olsun..

ss2 kartını tanıtmak için çok uğraştım ama sonuç alamadım. o kadar uğraşıdan sonra mavi ekran çıkıp bilgisayar kapanır oldu. emektara geri döndüm bende.

arkadaşım keşke normal kuruluma geçmeden önce 1- kullanıcı hesabı - kullanıcı hesabı denetim ayarlarını değiştir - çizgiyi en alta çek "hiç bir zaman uyarma" ve önce driverini kur - bilg. kapat aç - sonra programı kur - kapanıp açılınca kuruluma devam eder ...Ben şu an kullanıyorum..

saçmalamayın ya vista da çalışan her şey Windows 7 de çalışmıyor !!

şu anda kulladığım bilgisayarda 7137 sürümü yüklü gayet güzel hiç bi prgramda sıkıntı cekmedim ancak 7600 sürümnde daha iyi 0lması gerekirken c0ğu pr0gramda hata verdi...

ben şuan kullanıyorum 7600 kesinlikle ne driver nede program sournu yaşamadım.. .hemde hiç bi programda vistada çalışanların yüzde 90 nı çalışıyor...

7100 kur yüzün gülsün.

Geri