windows 7 kullananlar>>windows 7 ın uyumlu olmadığı programla karşılaştınız mı?

renowatt

New member
Reaction score
0
windows 7 kullananlar>>windows 7 ın uyumlu olmadığı programla karşılaştınız mı?

arkadaşlar wista da calışıp da win 7 de çalışmayan bir programa rastladınız mı? gecen win seven upgrade advisor" ı yükledim((seven ın sistemle uyumlu olup olmadığını denetledi yani))
ve tune up utilities 2008 in win 7 ile uyumlu olmadığını söyledi..bunun gibi başka çok kullanılan ancak win 7 ile uyumlu olmayan var mı?

evet ben karşılaştım.şöyle realtek ac97 ve ati ekran kartı shapire rodeon x1650 bunlar bende problem...kurulu olarak kuruluyor.ama ekran kartında titreme ve ac 97 de son kurulum ayarları sonuçsuz..ne yapmak lazım...

işletim sistemimi henüz beta aşamasında ve 22 eylülde piyasaya sürülecek sisteme uyumlu proğramlar çıkarmalarıda buna göre zaman alır win 7 gayet güzel tasarlanmış ve ek proğram da istemiyor uyum soruna gelince kurmadan önce proğrama sağ tıklayıp uyumluluk modonu değiştirerek deneyin ayrıca denetim masasında bun için tasarlanmış bir secenek var işinizi ordan dan da hallede bilirsiniz( sorun giderme ) seceneği var.

sykstar 2 tv kartı drivenı kuramadım yazılımın uyumsuz olduğunu söylüyor

akşam win 7 ı kurdum birçok programı desteklemiyor, sinir etti , bende vista yı yeniden kurdumm

Programlar bendede çalışmadı önceleri setup dosyalarının üzerine gelip saga tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyince yükleyemediyim bir program olmadı oyunlardada aynı şekilde yapınca çalıştı windows7 7100 kullanıyorum...

uyumlu olmayan program elbette var ama windows 7 de çaresi düşünülmüş sağ click yapıp uyumluluk modunu açtığınızda işletim sistemleri karşınızda cıkıyor yüklediğiniz program hangi sürüme göreyse ona tıklıyorsunuz windows seven yüklüyor ben grafik kartımı bu yolla yükledim deneyin işinize yarayacaktır

yaw arkadaşlar driver da pek bi sorun yaşamazsınız şimdiye kadar ki en düzgün windows kulanın görün

uyumlu olmayan programın setub'ı üzerine sağ tıklayın özellikler deyin sonra uyumluluku seçin bu programın çalışacağı uyumluluk modunu seçin vista,vista sp1,vista sp2 yi seçin tamam deyin
sonra programı sorunsuz bir şekilde kurun
ben bu şekilde tüm programları yükledim

ben ss2 yi kurdum önce orjinal cd taktım sürücüyü güncelle deyip sürücü yükledim ardından cd den instalatin yaptım kuruldu kapandı ve tekrar açılınca kurulum tamamlandı şimdi kuyllanıyorum b2c2 broadband device olarak görüyor ama olsun çalışıyor

evet ben karşılaştım.şöyle realtek ac97 ve ati ekran kartı shapire rodeon x1650 bunlar bende problem...kurulu olarak kuruluyor.ama ekran kartında titreme ve ac 97 de son kurulum ayarları sonuçsuz..ne yapmak lazım...

realtek'in sitesinden en son sürücüyü indir sorunun geçer ki bende geçti..

kaspersky 2009 tr

Vista'da çalışan her program Win7'de de çalışıyor yani KAV-KIS 2009 da çalışıyor demektir ki bende de şu an çalışıyor.

Compatibility(uyumluluk) modundan her şeyi çalıştırabiliyorum bir problem olmuyor hiç rastlamadım öyle bir programa.

vista da çalışan herşey 7 de çalışıyor. aynı tabana kurulu çünkü.

uyumlu kardeş ben şuan sorunsuz kullanıyorum. resmi sitesine gir indir l4.30 lite surumunu orda yazıyor os: win7 diye

aynen katılıyorum bende kurdum çalışıyor

nero , kaspersky tüm versiyonlar benim karşılaştıklarım

Benim sorunumda oynadığım neredeyse tek oyun olan il2 sturmovik, kurmasına kuruyorum ama oyunu açtıktan sonra bilgisayar çok kasılıyor işlemci devamlı %100 kullanıma giriyor xp de böyle bir sorun yoktu çaresini bilen var mı ?

Geri