harbikiz
New member
- Reaction score
- 0
direk yükleme de yapabilir............eyvallah harbikız zaten güncellemede yazar büyük ihtimal orijinal ürün avatajları falan diye o güncellemeyi yapmayıveririz ama microsoft bu ne yapcağı da belli olmaz...
denemek zorunda kalmazsın inşallah............sanmıyorum sorunun böyle çözüldüğünü deedim ama olmadı daha önceden yeniden kurmak zorunda kalmıştım...
ne o zorunamı gitti aman senin duan eksik kalsın milyonların duası yeter......yaa iyide askerle polisle ne alakası var bunun?
bu crack ı indirdikten sonra askere polise dua ederken biri görse kesinlikle delirdiğimi düşünür..![]()
ne o zorunamı gitti aman senin duan eksik kalsın milyonların duası yeter......
şifre doğru HARBİKİZsifre yanlis
sağol ama vaktim yok çok yoğunum ben........harbikız harikasın mod seçilirse adayım sensin![]()
dvd tak..win 7 iharbikız teşekkürler eski loaderi silmek için sağ alttaki uninstal e basıp daha sonra instalimi kullanacağız kolay gelsin
şimdi yaparsan çok iyi olur..........Su an icin benim güncellemelerim kapali ama yeni gelen güncellemeleri kontrol ederek yüklüyorum ama dedigin gibi microsoftun ne yapacagi belli olmaz!Peki senin tavsiyen nedir verdigin bu crack lari yakalandiktan sonra mi yoksa su an da yapsak olurmu!Ayrica paylasimin icin tesekkürler!
dvd tak..win 7 i
repairde
komut isteminden
bootrec /fixboot
bootrec /fixmbr
deyip bir de başlangıcı onarı seçersen tüm loaderlardan kurtulursun.....kolay gelsin
şimdi yaparsan çok iyi olur..........