Windows 7 korsan avında son sözü biz söylüyoruz (32 bit - 64 bit )

harbikiz

New member
Reaction score
0
imp.php

Kullanıcı hesabı denetimini devre dışı bırakın programı çalıştırın Apply a tıklayın bilgisayar restart yapıyor... Sonucu görebilmek için başlat-çalıştıra slmgr.vbs -dlv yazıyoruz tablo karşınızda.......

BU KONUDAN FAYDALANAN ARKADAŞLAR ASKERLERİMİZ ve POLİSLERİMİZDEN DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM LÜTFEN.........

ŞİFRE..........HARBİKİZ

link..................HARBİKIZ

Bu dosya benim Enterprise versiyonu halletmiyor.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

arkadaşlar ben "eXtreme Edition 3.117 (by Napalum)" die bi aktivasyon aracı kullandım kapatılacak yazısı çıkmıyor 3 gündür. yukardaki linkten indirebiirsiniz aktivasyon aracını. 2 tane araç var siz benim kullandığımı kullanın. bugün de seon günü olması lazımdı. ayrıca benim laptopda ve masaütü bilgisyarımda aynı windows 7 ultimate vardı laptopda çıktı yazı masaüstünde hiç çıkmadı. bu da çok entersan geliyor bana.

imp.php

Kullanıcı hesabı denetimini devre dışı bırakın programı çalıştırın Apply a tıklayın bilgisayar restart yapıyor... Sonucu görebilmek için başlat-çalıştıra slmgr.vbs -dlv yazıyoruz tablo karşınızda.......

BU KONUDAN FAYDALANAN ARKADAŞLAR ASKERLERİMİZ ve POLİSLERİMİZDEN DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM LÜTFEN.........

ŞİFRE..........HARBİKİZ

Ben zaten daha önceden bunu verdim zaten. Alıntı olduğunu belirtseniz daha güzel olurdu.

evet vardi verilmisti ama olsun yinede sag ol
veeeeeeeeeeeee
askerlerimiz icin polislerimiz icin bu vatani vatan topraklarini koruyan her kes icin dualarimiz onlarla
Allah(cc) kabuleylesin Harbikiz

Arkadaşlar RC sürümü 2 saatte bir kapanmaya başladı çözüm yok mu ya? Bi tür crack denedim RC yazısı kayboldu, ürün anahtarı değişti etkinleştirme istedi ama tıklayınca hiçbir şey olmuyor, kapanma için ise hiçbir şey değişmedi aynen devam.

Arkadaşlar RC sürümü 2 saatte bir kapanmaya başladı çözüm yok mu ya? Bi tür crack denedim RC yazısı kayboldu, ürün anahtarı değişti etkinleştirme istedi ama tıklayınca hiçbir şey olmuyor, kapanma için ise hiçbir şey değişmedi aynen devam.

arkadaşlar ben "eXtreme Edition 3.117 (by Napalum)" die bi aktivasyon aracı kullandım kapatılacak yazısı çıkmıyor 3 gündür. yukardaki linkten indirebiirsiniz aktivasyon aracını. 2 tane araç var siz benim kullandığımı kullanın. bugün de seon günü olması lazımdı. ayrıca benim laptopda ve masaütü bilgisyarımda aynı windows 7 ultimate vardı laptopda çıktı yazı masaüstünde hiç çıkmadı. bu da çok entersan geliyor bana.

bu crackı kur sorunun kalmaz

http://rapidshare.com/files/297689014/Win7_Loader_1.7.1.ve.Extreme_3.117.DepoDepo.Fr.yAyAmAz.rar

eXtreme Edition 3.117 dosyasını aç orda activatör var (w7lxe.exe) onu aç ve cetificateyi tıkla.
959.png

biraz bekle büyük ihtimalle yeniden başlatmanı isteyecek. bir uyarı gelecek sana tamam de ve bilgisayarı yeniden başlat. tabi daha önce crack yüklü ise onu kaldırman gerek bunları yapmadan önce. onu da windows activatör programı var daha önce yayınlanmış bir crack. orda uninstal var. onunla yapabilirsin. daha sonra dediğim gibi yaparsın. bilgisayarını yeniden başlattıktan sonra bilgisayarım'a sağ tıkla özellikleri aç ve aşağıda orjinal yazısı çıkıyosa ve ürün kimliği 00426-OEM-8992662-00400 ise olmuştur. yada crackı tekrar aç sol altta advanced mod var ona tıkla resimdeki gibi sol üst kısım yeşil yazıyla actived ise tamamdır.

965.png

Ben de bi crack denedim, uyarı yazısı çıkmamaya başladı, sağ alttaki RC ibaresi kalktı. Fakat bu sabahtan itibaren sistem mavi ekran vererek kapanmaya başladı (end_of_nt_evaluation_period) diyerek. Yani işe yaramadı. Bunu da denemek lazım ama sen bence acele etme, her an sürpriz yapabilir sana da, umarım olmaz tabi o ayrı.

Dostum işe yaradı galiba, artık sistem kapanmıyor, lisanslamasını geçtim 2 saatte bir kapanmasını engellemesi yeter, sana çok teşekkür ederim, gerçekten çok çok makbule geçti Allah razı olsun.

emegine saglık arkadaım ama (kb971033) bunu gecemezsin bununla

arkadaşım ben kullanıyorum ürün kimliği oem oldu. 4 mart oldu ve bir haftadır da yazı çıkmıyo. güncelleştirmeleri de alıyo. crackı doğru uygula yeter. crack ı uyguladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat altta solda advanced mod var yani gelişmiş mod onu aç, en üst soldaki yer active ve yeşil ise olmuştur. olaki bir sorun olup tekrar crack yapmanız gerekirse de rardan tekrar çıkartıp yapın daha önce çıkardığınız ile yapmayın. sorun veriyo.

harbikiz bütün forumlarda bu kisiyle karsilasiyorum ve yaptigi tek is yayinlanmis crack programlarini indirip yayinlamak bir bakima emek hirsizi utanmadan bir de polis ve asker icin dua istiyor ama bütün dualarimi ben harbikiz icin diliyorum

Allah senden,şehitlerimizden,gazilerimizden razı olsun.

söylemiştim Harbikız 'ın mod olma vakti geldi :D:crying::durdurun

Geri