Windows 7 Haziran 2010 Güncel Edition

muratcolez

New member
Reaction score
0
25rdpud.jpg
Windows 7 Haziran 2010 Güncel Edition
2i9j89c.png
MSDN Windows 7 Ultimate 32 Bit Türkçe RTM Final Üzerinde Çalışılmıştır
Kök Sürüm RTM Final Olan 7600.16385 Sürümünden 399 Güncelleştirme Entegresi İle 7600.20714 Sürümüne Yükseltilmiştir
mephistooo2' nin Yeni $OEM$ BOOTMGR Aktivasyon Crack'ı Kullanılmıştır
Aktive Olmayan PC'lerde Bile İşe Yaramaktadır
03.07.2010 Tarih İtibari İle 25,5 MB 3 Önemli Güncelleştirme Çıkar Sadece
34 Güncelleştirme Olarak Çıkanlar İse Diğer Dil Paketleri Güncelleştirmeleridir
399 Güncelleştirme Entegre Edilmiştir
Başka Hiçbir Ekleme Ve Çıkarma Yada Oyanama Yapılmamıştır
Ultimate 32 Bit Sürümü Üzerine İnşa Edilmiştir
Diğer Sürümleri Göstermesini Sağlasanız Bile Onlar Güncel Değildir Sadece Aktive Olup Yüklenirler
Ram Ve İşlemci Kullanımı Güncellemeler Sayesinde En Aza İndirilmiştir

nc0238.png
33kg2tf.jpg
midiee.jpg
28jhab5.jpg
awcn05.jpg
2s8h3lg.jpg
6f144z.jpg
2u61q45.jpg
20uddv6.jpg
2jcy8pg.jpg
vp7qza.jpg
so04tv.jpg
nd2zk5.jpg
23m5wux.jpg
4tnkau.jpg
16k81w0.jpg

swqwra.jpg

35i0oc2.jpg

Aktivasyon Crack dısında birsey yoktur ins. size guveniyoruz :)

Tesekkurler.

Indirdim kurdum hicbir sorunla karsilasmadim rahat rahat indirebilrsiniz akrdaslar. Tekrar tskler.

ne zaman kurdun kardeşim linkler yarıda kaldı düzeltin şunları

tşkrler ustaa....))

partları sırası ile indirip sorunsuz kurdum şu anda bu yazıyı yüklediğim yeni sistem ile yazıyorum şimdiye kadar kullandığım en iyi sistem paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum kurduktan sonra eksik olan güncelleştirmeleri unutmayın...

indirelim bakalım şimdiden teşekkürler

linkler gitmiş lütfen yenileyebilirmisiniz.. 7 part indirdim gerisi kaldı.. yada 8. parttan itibaren upload edebilecek arkadaş varmı??

mrb mcnamara winrarda acarken part2 part5 part8 part11 part13 ve part14 crc hatası mesajı veriyor.bu 2 nci kez indirişim acil yardımlarınızı bekliyorum.emeğiniz ve ilginiz için teşekkürler.

mrb mcnamara winrarda acarken part2 part5 part8 part11 part13 ve part14 crc hatası mesajı veriyor.bu 2 nci kez indirişim acil yardımlarınızı bekliyorum.emeğiniz ve ilginiz için teşekkürler.

Partlarda bir sorun yok arkadaşım. Hata veren partları tekrar indirmeyi dene ve indirme yaparken bir download yöneticisi programıyla indirme yapmayı denersen crc hatası verme ihtimalini ortadan kaldırırsın.Sanırım internet bağlantınla ilgili bir problem var

iki pc ile indirdiğim için dosyaları taşırken bir problem oluşmuş sanırım.linkler ve dosyalar sağlam.şimdi arşivden çıkarttım dvd ye yazdırıyorum.ilgilenen arkadaşlar gönül rahatlığıyla download edebilirsiniz.emeğin için tekrar teşekkürler McNamara. :001_wub:

kasarla bu bizim pcleri:D

rapid linki nerede yaw. bi anda millet hotfile ye döndü. rapid üyeliklerimiz yalan olacak artık desene. boşuna para verdik.

rapid linki nerede yaw. bi anda millet hotfile ye döndü. rapid üyeliklerimiz yalan olacak artık desene. boşuna para verdik.

Maalesef rapid yalan oldu arkadaşım. Bizimde 700 gb dosyamız kaldı serverlerinde ama yapacak bişey yok

Geri