windows 7 full son sürüm silinme korkusu yok beklemeden indir..

emeğiniz için teşekkürler 32 bit ultimate sorunsuz bendeki farklı actıvasyon prog ile doğrulamadan geçti 64 bitte sorun varmı yükleme esnasında dosya bozuk yada eksik hata kodu (0x80070017)uyarısı verdi sistemim uygun ama yinede yüklemedi sorunun nedeni ve çözümü için detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

arkadaşım hepsini indirdim part 1de arşiv hatası diyor tekrar indirip rar'dan çıkarıyorum ama yine arşiv hatası diyor yardım edebilecek olan varmı emeğim boşa gitmesin ...........Teşekkürler

teşekkürler indiriyorum bakalım bi deneyeceğim..:)

part2 de sorun var yardımcı olursdanız sewinirim , winrardan dışarı çıkartırken sürekli hata verior lütfen yardımcı olun

paylasim icin eyvallah da part 13 istiyor rar'dan cikarmak icin.

bu CryptLoadla indirmek zorunlu mu ben j downloader ile indiriyorum?

Arkaadaşım öncelikle teşekkürler ama yinede sormak istiyorum,içinde ses driverları varmı?Bir arkadaşım cd getirdi ama içinde yüklü ses aygıtı yok diyor.Yardımcı olursan sevinirim.

Dosyayı indirdim winrardan çıkarttım ama yazdırma sırasında hata mesajı veriyor,lütfen yardım!

arkadaşlar 64 bit nasıl oluyor 32 bit olarak yükleniyor

çok teşekkür ederim sorunsuz indirdim ve kurdum ayrıca başka aktivasyon programıyla crackladım orjinallik doğrulamasından geçti içinde bütün sürümlerde var

download dün tamamlandı benimde. CryptLoad ile indirdim ve rardan çıkarttım. tek bir image dosyası olarak çıktı. b u image dosyasını DVD ye nasıl yazdırabilirim ? hangi program bu işimi görür.

bu indirdiğimiz programı cd'ye çeksek, açılmayan bir pc'ye kurulum yapabilirmiyiz direk ?

Geri