Windows 7 Final TR Sürüm MSDN ve Technet'te!!!!

arkadaşım eline emeğine sağlık fakat yedinci parttan sonrasını indiremedim neden acaba aşağıdaki gibi birşeyler çıkıyor Error
This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible.

linkler ölmüş tekrar uploadad edin size zzahnet bide win 7 adıuyla uploadad etmeyin...

işimiz yarım kaldı bir ilgilenseniz iyi olur
o kadar indirdik boşa gitmesin

kardeşim konuyu açıp nereye kaçıyonuz takip etmiyorsunuz bakın ayıp oluyor birader 1.200 mb indirmişisiz gerisi yok

Son link yalan olmus düzeltirmisiniz...ümidimi kırmayın ümidinizi kırarım :D:D

arkadaşlar konuyu açıp biyere kaçtığım yok ayrıca linkler benim linkim değil ben sadece haber amacyla açtm konuyu uploadla falan alakam yok. Linkleri AYBERAT vermiş onunla iletişim kurun yada sabitteki başlıktan indirin......

indirdim kurmadım ama iso formatın da calısıyor.. dvd ye yazdırıp format atılabilir durumda sanırım.. umarım dendigi gibi final sürümdür. tşkler.. serial istemiyormu , içinde serial(cd key) göremedim ..

Geri