Windows 7 Duyuruları

Arkadaşlar microsoft'tan edindiğim bilgilere göre bu verilen versiyonun yani Microsoft.Windows.7.BUILD.7600.RTM versiyonun çinlilier tarafından nete sızdırılmış sahte bir versiyon olduğu yönünde duyumlar aldım indirip kullanmanız durumunda sorumluluğun sizlere ait olacağını unutmayın iyi forumlar.

MSND.Microsoft.com dan Çin MALI UYARISI

Newvawe ye bilgilendirdigi icin tesekkürler
bende kisisel olarak HACKHELL de sayin üyelerimizin madur olmamalari ve bilgi kirliligi olmamasi acisindan MSND.Microsoft.com yönetici MODERATOR ile yapdigim ikili görüsme metninin türkce cevirisini ASAGIDAKI resim ve linkden de takip edilecegi sekliyle
aynen paylasiyorum

kayitli isim kaderim
cevap veren bölümden sorumlu MSFT Moderator Kay Giza
konu basligi sordugum SORU:Çin serverlerinden upload yapilan Win7 ' nin RTM build 1.7600.16384.win7_rtm.090710-1945 Sahte mi ?
Bu konuda vereceginiz bilgilerden dolayi simdiden tesekkür ederim

CEVAP: Simdiye kadar elimdeki bilgilere göre yasal olarak paylasima sunulmus Win7 nin böyle bir RTM versiyonu hicbir yerde bulunmamaktadir,özellikle final versiyonuna ait bir RTM in Win7 dahilinde tarafimizca dogrulanmamis olup Net deki Windows blog Grubundan Brandon Leblanc in aciklamasi nda belirtildigi gibicikacagi yer ve zamani final tarihi ve cikisi daha önce ki gibi deismemisdir .
sana tavsiyem! Microsoft web sitesinden indirilmis leri disinda !! Böyle paylasimlari kullanmayin acmayin indirmeyin vs ..
Ayrica sana tavsiyem! Böylesi paylasimlarin endise yaratmasi halinde Microsoft tarafindan kontrol edilip gercek bir versiyon olup olmadiklari veya Microsoft la Bu konuda bilgilendirmeleri icin irtibata gecmen olacakdir. selamlar

28rjdlh.png
tüm hackhell üyelerine iyi forumlar diliyorum

selam arkadaşlar

ben 64 bit kurmak istiyorum pc me
fakat sizce iyimidir kötümüdür bi bilgi ediniyim dedim...

64 bit için gerekli donanımlarım var sorun yok yani..

ama ne sorunu çıkarır yada çıkarmaz bi bilgi verirseniz sevinirim..

şimdiden saolun

ben xp 64bit vista 64bit windows 7 Build 7100 64bit kurdum hepsinden de memnun kalmadım bence kurma 32 bit yeterde artar sana ...

Arkadaşlar microsoft'tan edindiğim bilgilere göre bu verilen versiyonun yani Microsoft.Windows.7.BUILD.7600.RTM versiyonun çinlilier tarafından nete sızdırılmış sahte bir versiyon olduğu yönünde duyumlar aldım indirip kullanmanız durumunda sorumluluğun sizlere ait olacağını unutmayın iyi forumlar.

İster çinli ister japon yapsın mukemmel olmuş.microsofa inanmayın

birazdan orjinal microsofttan oem partnerlere verılen orj iso yu sabit konuya eklicem bilginize

Böyle bir bölüm açıldığı çok iyi olmuş sağolun emeğinize sağlık.

Merhaba. Laptopuma windows 7 yüklemek istiyorum. Acaba ne gibi tavsiyeleriniz var?

Bilgisayarım özellikleri şunlar:

İşlemci : Intel® Pentium® Dual-Core İşlemci T3200, İşlemci Hızı 2.0 GHz
İşletim sistemi : Orijinal Windows Vista™ Starter - Türkçe
Sabit disk : 160 GB SATA
Bellek : 1 GB DDR II 667 Mhz

Şimdiden teşekkür ederim.

emeğinize çok teşekkürler elleriniz beyniniz dert görmesin

bence xp den win7 ye geçeyim mi diye kafasında soru işareti olan arkadaşlar varsa bir an evel 7 ye geçsinler çünkü sistemin hızı ve stabilitesi harika ben 512 ram 3.00 işlemcili fx5200 ekran kartlı bir makinede aero dahil herşey açık (mozilla + msn + gadgetlar) kullanıyorum,ram kullanımı %80lerde olmasına rağmen zorlanmıyor ve daha tık demedi tabi bir de driverlarınızı falan indirip sonra win7 yi kurun ;)

son olarak diyeceğim şudur, xp çalıştıran bir makine bu işletim sistemini rahatça çalıştıracaktır.

win 7harika ama biraz uyumlu program bulmanız gerekecek emeği geçen herkese teşekkürler

açtığınız bu bölüm için çok teşekkürler arkadaşlar ben 3 defa kurmama rağmen bir türlü ses gelmiyor normal olarak sürücüyüde tanıyor ama tahminim sürücü uyumlu değil anakartım p5vd2-mx bunla ilgili vista sürücüleride indirip kurdum fakat bu seferde ses gelmesine rağmen bilgisayarı kastı videolar bile ağır çalışıyor bu konuda yardımı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim başarılar

arkadaslar win7 orjinal turkce dvd bekliyoruz.ilk burda gormeliyiz yani ..

Selam arkadaslar sızlere bır soru windows 7 rc sürümlerinden 7260 kullanıyorum 22 ekimde cıkan sürümünde ne degısıklık var daha dogrusu onu ındırıp yuklemek gerkırmı bende kı hala calısıyor bı sorun olurmu ılgılenırsenız sevınırım şimdiden teşekkürler

arkadaşlar w7 kurdum ilk başta süper hızlıydı ama içine biraz program doldurunca nedense açılırken baya hızlı ama kapanırken çok yavaş kapanıyo...

bilen biri varsa yardımlarını talep ediyorum....teşekkürler şimdiden.........

Öncelikle herkeze selamlar.Ben masaüstü pc'me Win7 Ultimate 32bit kurdum.Ama 30dk sonra cok feci bir şekilde pc'mi kasmaya başladı.Bir klasoru acması icin 20-40 sn. bekliyorum ve kafayı yedirtmek uzere bana..

Intel Core 2duo , 2gb ddr ram,180gb hardd... var.Hangi sürüm ve hangi bit (32,64) kurmamı soylerseni sevinirim.(En azından boyle bir sorun cıkarmayanı :) )

Geri