Windows 7 Duyuruları

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

24w6lch.jpg

Öncelikle yeni bölümümüz açılmıştır hepimize hayırlı uğurlu olsun bundan sonra win 7 ile ilgili tüm paylaşımlarınızı bu alt bölümden yapınız windows işletim

sistemi bölümünü sadece ( windows işletim sistemini genel olarak ilgilendiren konular için kullanınız ) iyi forumlar dilerim.

ön ayak olduğum için mutluyum :d bu bölümün açılmasında

Değerli hackhell yöneticileri!!1
Lütfen burada bir başlık altında sabit kısmına windows 7 uyumlu proğram başlığı açarsanız çok memnun oluruz...böyle düşünen arkadaş varmı bilemiyorum tabiii.bu arada varsa ve ben böyle bir başlığı göremedi isem kusura bakmayın.

Değerli hackhell yöneticileri!!1
Lütfen burada bir başlık altında sabit kısmına windows 7 uyumlu proğram başlığı açarsanız çok memnun oluruz...böyle düşünen arkadaş varmı bilemiyorum tabiii.bu arada varsa ve ben böyle bir başlığı göremedi isem kusura bakmayın.

uyumluluk meselesi büyük ölşüde giderilmiş. eğer program çalışmadıysa EXE dosyası üzerinde sağ tıkla özelliklerden uyumluluk seçeneğine gel. orada işletim sistemi seçenekleri var. kararlı çalıştığını bildiğin bir windows sürümünü seç ve uygula de. şayet hala uyumluluk problemi varsa son sürüm temin et. yok hala devam ediyorsa bir bardak su :D

bu bölümü heyecanla bekliyordum. emeği geçen herkese teşekkürler.

Beklenen ve ilgi gören bir bölüm olacağına eminim.. Hayırlı olsun Herkese....

öncelikle hayırlı olsun benim elime başka birinden geçti kurdum ama dil paketini değiştirmem mimkin olmadı zalım rusça çıktı hayli zorlandım neyseki lisanslı vistama geri dönüş yaptım buradakini indiriyorum şimdi inşallah dil paketinde problem çıkmaz kolay gelsin herkese...

Hayırlı uğurlu olsun bende indiriyorum şimdi sabit başlıktakini hadi bakalım ; )

arkadaşlar ben windows 7 kurmak istiyorumda birsürü farklı sürüm var konularda hangisini kurmalıyım yardımcı olabilirmisiniz acaba ? (ıntel cure 2 duo E7200 2,53ghz 3.00 gb ram)

arkadaşlar ben windows 7 kurmak istiyorumda birsürü farklı sürüm var konularda hangisini kurmalıyım yardımcı olabilirmisiniz acaba ? (ıntel cure 2 duo E7200 2,53ghz 3.00 gb ram)

slm arkadaşım oncelıkle soyle bır onerım olur sana suanda sabıt konuda build 7201 var ve son duyumlara gore bır kaç gun ıcınde build 7230 sızabılır onerım bıraz beklemen yada beklemıceksen 64 bıt olarak son surumu kurman

teşekkür ederim kardeşim ben şimdilik 7201 ile başlayayım sonra 7230 ile devam ederim saol

bu normalmıdır arkadaslar

altta durum hazır degıl yazıyor hep

wsqt52.jpg

Geri