Windows 7 Crack Slic Loader 10.01.2010

Benim samsung r620de bir recovery sorunu oluştu.
Bir süre önce orjinal vistayı kaldırıp 7'ye geçmiştim. orjinal yapmayı araştırırken linkteki programı kurdum
http://www.hackhell.com/windows-7/653558-windows-7-crack-slic-loader-10012010-a.html
ardından seçenekleri kontrol ettim ama hiçbi seçeneğe dokunmadan default devam edeyim dedim. boot seçeneği işaretliydi. bir program kurdum ve boot seçeneği ile bilgisayarı başlattım.
şimdi sürekli recovery ekranı çıkıyor. windowsa bir türlü ulaşamıyorum. yedekleme dvd si de yaratmadım. verilerimi kurtarsam yeter.
F8 ile girilen modlardan bir kısmı tekrar recovery'ye çıkıyor. bir ikisi de masaüstüne çıkacakken fatal error veriyor.
ne yapacağımı bulamadım. win 7 cd si ile başlatmayı denedim cd yi okumadan direk recovery ye geçiyor... :(

Arkadaşlar samsung laptop'tan orjinal vistayı kaldırıp, win 7 ultimate 64 bit kurmuştum. Bir süre sonra orjinal olmadığı uyarısı çıktı. Ben de bugün crack yapmak istedğim yapmaz olaydım. programı kurdum
ardından seçenekleri kontrol ettim ama hiçbi seçeneğe dokunmadan default devam edeyim dedim. boot seçeneği işaretliydi.
sistem sürekli recovery solution ile açılmaya başladı ve sistem geri yüklemesi seçeneği çıkıyor. Bunu yaparsam C'deki tüm verilerim gidecek.. Temel yükleme seçeneği var ama o seçenek de başarısız sonuç veriyor.

Güvenli kip'teki tüm seçeneklerle açmayı denedim ama kimisi hata veriyor, kimisi de tekrar recovery solution'a çıkıyor. Benim amacım veriler kurtulsun da gerisi ne olursa olsun. tabii bilgisayarı açabilmem de iyi olurdu :(

NOT: şu anda il dışındayım. Win 7 cd si mevcut değil...

bu ve benzeri durumlar için en iyi çözüm bu cihazı kullanmaktır
VATAN COMPUTER - DIGITUS - usb-ide/sata 2,5"+3,5" çevirici - Adaptör ve Çeviriciler :thumbup:
her türlü 2.5 inch 3.5 inch 5.25 inch sata ve ide hdd ve odd leri destekler

SON GELİŞME : pc açılırken ctrl + r ile slic loader ın menüsüne girebiliyorum. ordan sonra ne yapacağımı bulamadım...

SON GELİŞME : pc açılırken ctrl + r ile slic loader ın menüsüne girebiliyorum. ordan sonra ne yapacağımı bulamadım...

Kardeş senin sorunun Hardiskteki verilere ulaşmak anladığım kadarıyla.Yani verilerini kurtarmak istiyorsun.Bunun için Tekrar win 7 kur.Win7 kurarken biçimlendirmeden kur.Win7 eskidosyalarını windows.old adında bir klasöre topluyor.Yani verilerin silinmiyor.

Kardeş senin sorunun Hardiskteki verilere ulaşmak anladığım kadarıyla.Yani verilerini kurtarmak istiyorsun.Bunun için Tekrar win 7 kur.Win7 kurarken biçimlendirmeden kur.Win7 eskidosyalarını windows.old adında bir klasöre topluyor.Yani verilerin silinmiyor.

win 7 cd sini takınca görmüyor ki..
tekrar recovery ekranına çıkıyor...

win 7 cd sini takınca görmüyor ki..
tekrar recovery ekranına çıkıyor...

Biostan ayar yaptın dimi ? Dvd yi görmesi için ?

Bide bu olmazsa aklıma gelen harddiski çıkarıp başka bir bilgisyara takman ve verilerini kurtarman.Ama çevrendeki kişilerede sor bence

kurdum yaptım.pc.resetledi.acılışta kocaman error yazıyor tam ekran.nedir bu viruslü mü?
hiçbişey yapamıyorum.kilitleniyor pc.. ne iş??

kurdum yaptım.pc.resetledi.acılışta kocaman error yazıyor tam ekran.nedir bu viruslü mü?
hiçbişey yapamıyorum.kilitleniyor pc.. ne iş??

Nedense bazı bilgisayarlarda böyle oluyor bazılarında ise sorun olmuyor :( Malesef sendede sorun oldu.Galiba format atman gerekecek.

Eline sağlık Sağolasın

arkadaslar yeni lisans numarası yuklesenız dahı cok gecmeden yakalanıyorsunuz en ıyı ve tek çözüm lisans sorgulamasının kapatılmasıdır bunun için çözüm RemoveWAT22. bilgisayar güncellestırmelerden kesinlikle geçiyor..
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: RemoveWAT22.rar

teşekkurler doğrulamadan gecıyormu ?

kullanan bi resim koyabilirmi? ve bu loader pcnin geç açılmasına neden olurmu

Geri