rar pass soruo
Rar Pass ilk mesaja eklendi.
rar pass soruo
Eğer bu programlar bir iş'e yaramıyorsa, konu sabitten alınsın. Ben henüz Windows 7 kurmadım. Bu sebeple, aktivasyon programlarını deneme şansım yok. Şu an Vista Ultimate de inat edenlerdenim. Stabil çalışıyor, aktivasyon sorunu yok. Orjinal MSDN sürüm SP2 li Türkçe Vista Ultimate...
Şimdi şöyle bir olay var. Ben masaüstü bilgisayarımda denedim ilk denememde oldu. Güncellemeler falanda açıktı , ve şuanda takır takır güncelleme yüklüyorum aynı orjinal.
Amma lakinki Packard Bell MX67 marka model laptopımda denediğimde işe yaramıyor program. Kaç kez denedim , yetmedi başka programlarda denedim ama olmadı. Şuan laptop taki wini aktif etmeye uğraşıyorum.
elbette hiçbir yazılımın özellikle de kırmaya yönelikse (crack), garantisi olamaz. ama samimi olarak yazıyorum birçok ingilizce sitelere baktım, sağı solu kurcaladım ama bu şekilde beğeni toplayan ve çalışan harika bir paylaşım göremedim.
eline sağlık ne varsa hackhell üyelerinde var diyorum
win 7 RC kullanıyorum henüz deneyemedim ama deneyince sözüm olsun bir resim de ben koyayım.
teşekkürler.
lord x konuya su aciklamayi eklersen aktivite yapamayan arkadaslar emin ol aktif edeceklerdir.. oncelikle lordx in crack indirin sonra yonetici olarak calistirin pc nizin oem logosunu secin ardindan sol altta slic bios diye bir bolum var ordan microsoftun kara listeye almadigi bir markayi secin tamam diyin bu sekilde yaparsaniz pc niz aktif olacaktir... ben lenovo kullaniyordum ve lenovo keyi seciyordum microsoft lenovodan sizan keyi block ettigi icin aktiflesmiyordu dedigim secenekten uygun bir marka secerseniz pc niz aktif olacaktir