Windows 7 | Build 7100 | Crack + TR Dil | 32 Bit

kardeş benim pc biraz eski özellikleri
P4 - 1,6GHz
512MB Ram
ekran kartıda GF-Fx-5200--->256MB

sizce bu yeterlimi Windows7 build7100 i yuklesem calıştırırmı yoksa yavaşlarmı ??

kardeş benim pc biraz eski özellikleri
P4 - 1,6GHz
512MB Ram
ekran kartıda GF-Fx-5200--->256MB

sizce bu yeterlimi Windows7 build7100 i yuklesem calıştırırmı yoksa yavaşlarmı ??

yok arkadaşım yok sen xp de kal

PentiumD 3 ghz
1gb ram
GeForce 7300 SE 512 Mb

Arkadaşlar bu sistemde performans ne olur tavsiyelerinizi bekliyorum Xp mi 7 mi?

herşey çok güzel de garanti internet şubesine giremiyorum :( müşteri noyu yazdıktan sonra parolayı yazamıyorum . deneyen var mı acaba ?

msn adresini yazınca sana meyil geliyor meyildeki linke tıklıyon imdirmeye başlıyon

PentiumD 3 ghz
1gb ram
GeForce 7300 SE 512 Mb

Arkadaşlar bu sistemde performans ne olur tavsiyelerinizi bekliyorum Xp mi 7 mi?

bu sistemde çalışır vistadan daha hafif bence

:clapemegine sağlık windows 7 hızıyla ve görsel şöleniyle on numara kurmanızı şiddetle tavsiye ediyorum

arkdaşın verdiği daha once sızan bugun ise microsoft tarafındna ındırme sunulan rc arada bir tek tema farkı var istersen forumda bu sabahki rc yi upload edıp koydum nerden istiyrosan ordan ındır ister mıcrosoft ıster burdan ıster ordan
en yenısını hangısı rc olan kardeşim onun linkini verirsen sevınırım 5 mayısta çıkan en son surum yanı
mıcrısıftun sıtesınden ındıremedım bu konuda yardımcı olursan sevınırım

emeğine sağlık kardeş

teşekkür ediyorum arkadaşım, elinde sağlık herşey çok güzel.

birde outlook expres çalışsa mükemmel olur.

Emeğine sağlık arkadaşım peki driverlar nerden bulunacak yada kendimi tanıyor tşk ler

ben indirdim yukledim bende kasma oluor bide klavye ingilizce oldu nasil turkce yapacaiz

teşekkür ederim arkadaş güzel paylaşım emeğine saglık

yapıyoruz bir çılgınlık bakalım sağol eline sağlık

kesinlikle kasmaması lazım. sanal pcye kurdum p4 2ghz 8 mb ekran kartı 512 ramli pc bile doğru dürüst kasmadı...

Geri