kardeş benim pc biraz eski özellikleri
P4 - 1,6GHz
512MB Ram
ekran kartıda GF-Fx-5200--->256MB
sizce bu yeterlimi Windows7 build7100 i yuklesem calıştırırmı yoksa yavaşlarmı ??
herşey çok güzel de garanti internet şubesine giremiyorummüşteri noyu yazdıktan sonra parolayı yazamıyorum . deneyen var mı acaba ?
PentiumD 3 ghz
1gb ram
GeForce 7300 SE 512 Mb
Arkadaşlar bu sistemde performans ne olur tavsiyelerinizi bekliyorum Xp mi 7 mi?
en yenısını hangısı rc olan kardeşim onun linkini verirsen sevınırım 5 mayısta çıkan en son surum yanıarkdaşın verdiği daha once sızan bugun ise microsoft tarafındna ındırme sunulan rc arada bir tek tema farkı var istersen forumda bu sabahki rc yi upload edıp koydum nerden istiyrosan ordan ındır ister mıcrosoft ıster burdan ıster ordan
en yenısını hangısı rc olan kardeşim onun linkini verirsen sevınırım 5 mayısta çıkan en son surum yanı
mıcrısıftun sıtesınden ındıremedım bu konuda yardımcı olursan sevınırım
Saol Kardeşim Peki Bir Sorum Daha olucak vistada çaliştırdıgım butun programları çaliştırabılıyoruz dimi..arkadaşım şu linke bakabilirsin
http://www.hackhell.com/windows-7/533238-windows-7-32-amp-64-bit.html
Saol Kardeşim Peki Bir Sorum Daha olucak vistada çaliştırdıgım butun programları çaliştırabılıyoruz dimi..
?
Emeğine sağlık arkadaşım peki driverlar nerden bulunacak yada kendimi tanıyor tşk ler
ben indirdim yukledim bende kasma oluor bide klavye ingilizce oldu nasil turkce yapacaiz
Kasması Bilgisayardan KaynaklanıyorSorun Yok Çünkü