windows 7 build 7077 x86

Emek ve paylaşım için teşekkürler. Bu ne sürat. Neredeyse tüm sürümleri microsoft'tan önce kullanıma sunacaksınız.
Not: Ben artık yetişemiyorum. Build 9999'u bekleyeceğim. Saygılar.

Emek ve paylaşım için teşekkürler. Bu ne sürat. Neredeyse tüm sürümleri microsoft'tan önce kullanıma sunacaksınız.
Not: Ben artık yetişemiyorum. Build 9999'u bekleyeceğim. Saygılar.

hersey hizmet için Sizler için :):):):)):) vdsl kullandıgım için download hızlı oluyor ah birde upload hızlı olsa çok daha iyi olacak ama nerde?

dostum baya buyuk görünüyır
yaklasık 25 par bunlarınm her bırı 100 mb desek
2.5 cg :p windows 7 kuruyoruz yoksa ucakmı kralıyoruz işin şakası bu tabi eline saglıkta
şakasızda şöyle büyük gibi sankı

ne yapalım bu kadar bill gates anca bu kadr yapmış:)

teşekkürler ben 7057 kullanıyorumyeni aldığım hp 910 yazıcının cd sini yükleyemedim.Hata iletisi veriyor bu işletim sistemi desteklenmiyor diyor bu sürümde yine aynı problem olur mu çözümü nedir.Forumlara baktım göremedim sizin bilginiz varmı teşekkürler

teşekkürler ben 7057 kullanıyorumyeni aldığım hp 910 yazıcının cd sini yükleyemedim.Hata iletisi veriyor bu işletim sistemi desteklenmiyor diyor bu sürümde yine aynı problem olur mu çözümü nedir.Forumlara baktım göremedim sizin bilginiz varmı teşekkürler

yazıcının son vista guncel drıverını ındır once onu dene guncel drıverlar sorun vermıyor cogu uyuyor hp nın kendı sıtesınden guncel bır drıver ındır bence

mayıs ayında rc sürümü çıkacak o zaman indiririm.

kolay gesin 7106 dan bahsediyorlar hayret uploap etmedin.Sen uploap etmeden güvenipte indiremiyorum.Kotayı çöpe atmayalım teşekkürler

Geri