Windows 7 build 7000 32 bit Huzurlarınızda!!!!

-MaTaDoR-

New member
Reaction score
0
Windows 7 build 7000 64 Bit

Windows 7 Bölümündeki sabit konudan devam ediyoruz:)

vistadan iyimi-kotumu dai bu ???

vistadan iyimi-kotumu dai bu ???

bir aydır kullanıyorum beta olmasına ragmen bana gore vistadan kat kat daha iyi
kullanıdığımm tüm vista suruculerıne ve programlarına uyum sağlıyor şimdilik
gerek ram gerek işlemci performansı olarak vistadan iyi diyorum zaten microsoftun amacıda vistada kaybettiğini geri almak değil mi!!!

fark yokk =DDDD şimdilikk sadece görsel ufak değişiklikler....

eline emeğine sağlık kardeşim bin sitede aradım yine hackhellde buldum kurdum süper çalışıyor çalışmalarının devamı dileğiyle sevgiler saygılar

emeğinize sağlık crack linkleri ölmüş :(((

Arkadaşlar bunu indirdim , dvd ye yazdım , yükleme normal başlıyor fakat %50 lere geldiğinde Hata kodu :error code 0x80070570 olarak şunu veriyor ve yükleme duruyor , birkaç kere denedim aynı problem devam ediyor.Çözümünü bilen var mı? Iso dosyası eksik mi?

Emegıne saglık . . .

xp mi vista mı driverları geçerli bu işletim sistemi için. tşkler.

xp mi vista mı driverları geçerli bu işletim sistemi için. tşkler.

vista driverları geçerli arkadaşım

Arkadaşlar bunu indirdim , dvd ye yazdım , yükleme normal başlıyor fakat %50 lere geldiğinde Hata kodu :error code 0x80070570 olarak şunu veriyor ve yükleme duruyor , birkaç kere denedim aynı problem devam ediyor.Çözümünü bilen var mı? Iso dosyası eksik mi?

her hangi bir eksiklik yok hata kodunu tam olarak çözemedim diğer ardaşlardan da boyle bır sorun gelırse tekrar upload ederım

eyvallah ayyıldız86.

dostum bu ingilizce sürümü. türkçe sürümü cıkar mı acaba.varsa link verir misin?

aynı sorun bende de oldu:(((

Windows cannot copy files required for installation. The files may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x80070241

bende de bu hatayı verdi.

arkadşlar ikinizde de aynı hata var ve ben olayı çözemedim sizin sistem uyumlu olmama sansı var mı dıye dusunuyorum

Bu hatayı araştırdım sorun iso dosyasında yeniden upload etmen fayda eder mi bilmiyorum yeni çalışan bir iso bulmamız lazım ne yazık ki ...Bu çalışmıyor...En azından artık çalışmıyor..

alıntı olarak yeniledim tekrar upload edıyorum

ben bittorrentle indirdim indirme bitti şu anda ama aynı hatayı bendemi alıcam :S

hata veriyor indirmeyin arkadaşlar boşuna

hatayı ben de aldım.. gene de emeğine sağlık :/

arkadaşlar olusan hata için emek harcayıpta ındıren arkadaşlardan ozur dılıyroum tekrar upload edıyorum 64 bıtı yenıledım 32 bıt en kısa zamanda yayınlıcam

Geri