sorun:
Arkadaşınızdan bir windows 7 cd'si aldınız bilgisayara taktınız reset attınız ama bide ne göresiniz Aman Tanrım bilgisayar CD'yi görmedi... Eski işletim sisteminiz normal olarak başladı
neden:
CD yi kopyalarken "sürükle-bırak" şeklinde kopyaladın.
Windows CD'sini kopyalarken imaj dosyaları kopyalanmadı. Çünkü windows açıktı ve kendi Boot dosyası çalışıyordu. CD içindeki Boot dosyasını kopyalamadı.
Panik yok hemen çözüm arıyorsun...
çözüm:
hemen aşağıdaki linkten Ultra Iso programını indirip kuruyorsun
UltraIso
hemen ardından aşağıdaki linkten boot.img dosyasını indiriyorsun.
Boot.img
sonra UltraIso programını çalıştırıp aşağıdaki resimlerde anlatıldığı gibi sırasıyla aynısını uyguluyorsun:
İşlem tamam :thumbup1: bu işlemi sadece Windows 7 değil Windowsun tüm İşletim Sistemlerinde uygulayabilirsiniz.
[email protected]
Arkadaşınızdan bir windows 7 cd'si aldınız bilgisayara taktınız reset attınız ama bide ne göresiniz Aman Tanrım bilgisayar CD'yi görmedi... Eski işletim sisteminiz normal olarak başladı
neden:
CD yi kopyalarken "sürükle-bırak" şeklinde kopyaladın.
Windows CD'sini kopyalarken imaj dosyaları kopyalanmadı. Çünkü windows açıktı ve kendi Boot dosyası çalışıyordu. CD içindeki Boot dosyasını kopyalamadı.
Panik yok hemen çözüm arıyorsun...
çözüm:
hemen aşağıdaki linkten Ultra Iso programını indirip kuruyorsun
UltraIso
hemen ardından aşağıdaki linkten boot.img dosyasını indiriyorsun.
Boot.img
sonra UltraIso programını çalıştırıp aşağıdaki resimlerde anlatıldığı gibi sırasıyla aynısını uyguluyorsun:

İşlem tamam :thumbup1: bu işlemi sadece Windows 7 değil Windowsun tüm İşletim Sistemlerinde uygulayabilirsiniz.
[email protected]