Windows 7 beklenenden erken geldi

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 7, firmanın elinde olmadan korsan yazılım paylaşım sistemlerine düştü...

118f5vt.jpg

Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 7’nin test aşamasındaki ilk sürümü (Beta 1) eşten eşe paylaşım ağlarında (P2P Network) CD yansısı biçiminde dağıtılmaya başlandı. Yeni işletim sisteminin 2010 yılından önce piyasaya sürülmesi beklenmiyordu.

Yazılım dünyasının peşini bırakmayan korsan dünyası Microsoft’un kod adı daha önceleri “Blackbomb” ve “Vienna” olarak duyurulan yeni işletim sistemi Windows 7’yi beklenenden daha kısa bir sürede pazara sürdü.

İşletim sisteminin fonksiyonel ancak piyasaya sürülmeye hazır olmayan test sürümü “Windows 7 Beta 1”, ilk izlenimlere göre selefi Windows Vista’dan hızlı ve kararlı. İşletim sisteminin yeni özelliklerinden -şimdilik- en çok göze çarpanı yeni “Görev Çubuğu” (Taskbar) tasarımı.

ma8m53.jpg

Windows 7’de işletim sisteminin önceki sürümlerinde kullanılan açık programların hem isimlerinin hem de simgelerinin bulunduğu klasik araç çubuğu yerine, özellikle yüksek çözünürlüklü ekranlarda kullanımı daha kolay simgeye odaklı bir araç çubuğu kullanılıyor.

Vista hüsran olunca sızdırdılar bence bilerek...

Windows 7 daha beta asamasinda, o beta versiyonu konferansda dagitildi e tabii internete düsmesi cok sürmedi ama daha cikmasina cook var. 2009'un sonunda cikacak

Vista fiyasko demişsiniz arkadaşlar ama pc kaliteli ve donanım aygıtları uyumlu olduğu sürece vista çok kullanışlı ve güvenli bence Seven hala demo herkesin bildiği gibi fantazi yapmanın anlamı yoq benim için Seven hala virtual pc de deneme amaçlı bir os güvenilir birşey olduğunu sanmıyorum

Geri