windows 7 araçlar hatası

oz_K_an

New member
Reaction score
0
masa üstüne araçları eklediğimde garip şekiller çıkıyo
CPU ölçer ufak beyaz kutu şeklinde
Saat ortasında kırmızı çizgi siyah kare şeklinde çıkıyor

araştırdım ama çözümü bulamadım. sonradan ekledigim gadgetleride sildim fakat yine aynı

Sorun genelde şu iki programdan kaynaklanıyor. Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable ve Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable bunlar PC'nde yok ise microsoftun kendi sitesinden indir yükle. Varsa Uninstall et ve tekrardan yükle. Kolay gelsin. İyi günler...

hepsini kaldır kardeşim güncellemeler bölümünden geri yükleyecektir zaten. Güncellemelerin kapalı ise de güncelleştirmeleri denetleyip kendin seç ve kur.

pardon benımde boyle bı sorunum var ve aynı zmanda sag kosede windovs guvenlık merkezı hızmetını acamıyorum bı program yuklemıstım sılınen dosyaları gerı getırme programı sonra kaldırdım ondan vırusmu gectı acaba yardım edebılırsenız memnun olurum sımdıden tesekkurler

AngeL Of Death önerdigin program güzel ama benim sorunuma yine çözüm olmadı ya :S
AVG PCTuneup yükleyip düzeltme yapmıştım sonra sıldım. O sorun yapmış olabilir mi ?

Pek önemli degil ama CPU ölçer bazen işe yarıyodu :)

BrAvE HeArT Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable ve Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable bunları silip yükledikten sonra C de şu .dll dosyaları oluştu:

install.res.1028.dll
install.res.1031.dll
install.res.1033.dll
install.res.1036.dll
install.res.1040.dll
install.res.1041.dll
install.res.1042.dll
install.res.2052.dll
install.res.3082.dll

bide eula metin belgeleri vardı onları sildim ama .dll ler ne ve silersem bişi olurmu bilemedim

Geri