Windows 7 Antivirüs Programı Önerisi

XX1971ZZ

New member
Reaction score
0
windows 7 antivirüs programı önerisi olan nod 32 yükledim bir zaman sonra klavye çalışmadı daha sonrada mause gitti virüs programını kaldırdım düzeldi acaba neden olmuş olabilir 7 için farklı virüs programımı gerekli yoksa bu sorunu yanlız benmi yaşadım teşekkürler.......

Ben de Eset smart security 4.0 kullanıyorum. Bir sorun yok. Üstelik Seven'ın 3,4 farklı sürümünde de kullandım. (Business)

bende eset 30621 kullanıyordum.fakat çalışmadı.microsoft tan seven için üretilmiş kasperg indirdim beta.şimdilik onla idare ediyorum..8.0

eset smart security 4 gayet performanslı çalışıyor. hatta sürekli proğramı güncellemesi için uyarı veriyor.

Bazı programların özelliklede belli antivirüslerin vista sp2 ve win 7 ile problem çıkartacağının önden bilgisini vermişti microsoft sonrasında eğer ki siteminiz kaldırıyorsa size tavsiyem G-Data 2010 internet securıty dir dünyanın en iyisi diyebilirim çok başarılı bir antivirüs yazılımı denemenizi tavsiye ederim ben win 7 ile aylardır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

http://www.hackhell.com/hut-program...full-|-dunyanin-en-iyi-guvenlik-programi.html

kaspersky internet security 2010

KAV 2009 Kullanıyorum bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım... şiddetle tavsiye ederim..

eset 3 hata veriyor ama 4 kullanırsan hiçbir sıkıntı çıkarmaz. ben şahsen bizzat kendim olarak :D eset4 kullanıyor ve şiddetle tavsiye ediyorum.

Windows 7 de Antivir kullanıyorum.Hiçbir problem yaşamadım.Tavsiye ederim.

Arkadaşlar ben nerdeyse büyük antivirüsleri denedim. Bunun yüzünden format atmak sorunda bile kaldım size tavsiyem avira yı kullanın (ben free olanı kullanıyorum diğer antivirüsleri tokatlar bile) avira en sorunsuz çalısanı. Kaspersky kurmayın çok mavi ekran hatası verio sorun cıkarıyor. Nod32 malum gittikçe kötüye giden bi antivirüs hemde o da hata cıkarıyor. Bende driverlarda sorun cıkardı ve sistem dosyalarında birini sildi. G Data benimde favorim ama ilk önce onu kurdum win 7 kurar kurmaz ama ondada sorun verdi. Hiçbir özelliğini değiştiremiodum bide update sırasında ekranla ilgili sorunlar oluyordu. Win7 security providers sitesindekileri kurmayın çünkü onlar beta ve cok hata veriyor. Zaten kullanılacak 2 antivirüs var son zamanlarda: onlarda g data ile avira. bütün testlerde bu ikisi sadece %99 un üstünde zararlı tespit ediyorlar. Uzun lafı kısası arkadaşlar deneyen biri olarak sölüyorum. Avira kurun başınız ağrımasın. Free die önyargılı davranmayın aynı motor ve aynı heuristic var ücretli sürümlerde oldugu tek eksiği web koruması olmaması bide günde 1 kere update yapması ama onuda aviranın sitesinden indirip update dosyasını manual update yapabilirsiniz. Web guarda gelince ben g data ve avira dışında site engellleyen başka antivirüs görmedim.Ha bide kasper engelliyo ama o da kavkiskey sitesini:) uzun lafın kısası AVİRA. ( aviraya karsı sevgim oldugundan deil hatta daha önceleri bu antivirüs mü derdim, ama win 7 de en iisi o)

Geri