Windows 7 Aktivasyon Sorununa tam çözüm [HAL 7600 v1 2-2012]

Aktivasyon tamam da back up alamıyorum. Sorun bu program olabilir mi?

Backup ta alınıyor, dikkatli dene

ellerini sağlık ama virüs bulundu Trojan :s NAPIOM

Slm arkadaşım ben indirdim fakat rar dosyasını açmıyor bilgisayar mccafe kurulu o engellemiş olabilirmi ama uyarı vermedi inerken.

bobkillerpro1.png

20110326185842.png

bobkillerpro2.png

şunu bi inceleyim derim :durdurun

https://www.virustotal.com/file/141...530ecf2430d8cdcad4805ed8/analysis/1344698193/

Yoğurdu yoğurt yapan, bakterilerde aslında bir mikroptur değilmi
sana trojen soksam bana ne getirisi olur-Bende çalıştı, paylaştım
sen kullanma

çok iyi derdime derman oldu nihayet çok uğraştım çok aradım çözümü burda buldum

Usta bunu uyguladıktan sonra bütün güncellemeleri yapabiliyoruz sanırım??Yinede sana sorayım dedim.Birinci ağızdan duymak daha iyi.Cevap verirsen sevinirim.

Bu arada virüslü diyolar ama normaldir.Oyunların crackini bile virüslü olarak gösteriyor antivirüsler.Bunun nedeninin illegal bir yazılım olmasından kaynaklandığını söylüyorlar.

Bu arada bende tarattım antivirüs programına virüs bulmadı.Hem Microsoft Essentials ' a hemde ESET Smart Securutiy' e.Sonuç Temiz çıktı.Ki Essentials ota boka virüs diyen bir program.Hatta bazen silesim geliyor:)

Kullandım bi kaç hata vermesine karşın başarılı olduğunu düşünmüyorum.Yinede sağol.Teşekkürler

kullandım başlarda oldu gibiydi ama şimdi uyarı veriyor.. kaldırdım yeniden kurdum ancak yine olmuyor

ultimate 64 bit e kurulum yapıldı herhangibir sıkıntı yok teşekkürler

ilginç hala çalışıyor-sömürün

10 numara çalışıyor... emeğine sağlık...

Etkinleştirildi fakat SP1 sürümde Bu Windows orjinal değil diye bir uyarı veriyor. Format atıp yeniden kurdum. Güncelleştirmeleri kapadım güncelleştirmede yapmadım Ama aynı uyarıyı yine veriyor sebep nedir acaba bilen varmı?

Geri