WINDOWS 7 7600.16385.090713-1255_x86 (RTM denen son sürüm) Hemde Türkçe

tr paketi lazım arkadaşlar ındırdım tr paketı lazım pme atarsan yada burda yayınlarsan çok sevınırım....

tr paketi lazım arkadaşlar ındırdım tr paketı lazım pme atarsan yada burda yayınlarsan çok sevınırım....

Arkadaşlar ne paketi ne gerek var. Bu windows 7 Türkçe zaten

Sadece kurulum ingilizce gidiyor sonra önemli açıklama da anlattığım gibi Türkçe dile çeviriyosunuz. Yani Türkçe paket bunun içinde gömülü kurulum bitince aktifleştiriyosunuz o kadar

kurulum da hata verdi ve kurulmadı boşuna yorulmayın

KArdeş ben bu isoyu kuran arkadaşımdan aldım hatta hiç bozmadan onun updatelerini koydum oraya ve %100 çalışıyor gördüm. Bende 2 güne kalmaz vista yüklü pc me backuplarımı alır almaz kuracam. %100 çalışıyor beyler

Arkadaşlar sorunsuz yükledim ve gayet iyi çalışıyor... Tkr Tşk ederim...

1907.jpg

Bende Sorun Yaşamadığıma Sevindim :):) Tkr Tşkler....

ya kusura bakmayın bu crack ne işe yarıyo onudamı indereceğiz teşekürler

Yanlış anlamışsın

Buna sen mi karar veriyorsun ?

Windows 7 nin final sürümü çıka
na kadar Microsfot sürekli yeni sürüm deniyor. Bunların her birini indirip kuracak olursak, PC yaz-boz tahtasına dönecek. Ayrıca Dil entegrasyonu vLite ile yapıldıysa, hata verme ihtimâli yüksek. Ben İngilizce Vista sürümlerine Türkçe dil paketi ekleyerek çok deneme yaptım. Hazırladığım DVD ile attığım format bir kaç gün sonra hatâ vermeye başladı.

Üstelik Microsoft'un kendi sitesinde Windows 7 için yayınladığı orjinal dil paketi yok. İngilizce olanı kurduktan sonra update ile Türkçeleştiriliyor.Kimler tarafından hazırlandığı belli olmayan dil paketleri eklenerek yapılan çalışmalarda hep risk vardır.

Kısacası XP Pro nLite ile modifiye edilebiliyor, problem çıkmıyor. Ama aynı şey vLite ile vista da olmuyor. Hatta SP2 entegrasyonu bile hata verdi. Windows 7 ise henüz yeni. Entegrasyona veya bileşen ekleme-çıkarmaya karşı tepkisi belli değil.

Muhakkak Winmdows 7 kurmak isteyenler varsa, İçinde Türkçe de dahil faklı dil desteğine sahip '7260 MULTİLANGUAGE' sürümü denenmelidir.

Hiç değilse orjinal.

na kadar Microsfot sürekli yeni sürüm deniyor. Bunların her birini indirip kuracak olursak, PC yaz-boz tahtasına dönecek. Ayrıca Dil entegrasyonu vLite ile yapıldıysa, hata verme ihtimâli yüksek. Ben İngilizce Vista sürümlerine Türkçe dil paketi ekleyerek çok deneme yaptım. Hazırladığım DVD ile attığım format bir kaç gün sonra hatâ vermeye başladı.

Üstelik Microsoft'un kendi sitesinde Windows 7 için yayınladığı orjinal dil paketi yok. İngilizce olanı kurduktan sonra update ile Türkçeleştiriliyor.Kimler tarafından hazırlandığı belli olmayan dil paketleri eklenerek yapılan çalışmalarda hep risk vardır.

Kısacası XP Pro nLite ile modifiye edilebiliyor, problem çıkmıyor. Ama aynı şey vLite ile vista da olmuyor. Hatta SP2 entegrasyonu bile hata verdi. Windows 7 ise henüz yeni. Entegrasyona veya bileşen ekleme-çıkarmaya karşı tepkisi belli değil.

Muhakkak Winmdows 7 kurmak isteyenler varsa, İçinde Türkçe de dahil faklı dil desteğine sahip '7260 MULTİLANGUAGE' sürümü denenmelidir.

Hiç değilse orjinal.

Benim asıl yerim bura değil ama bu forumu çok seviyorum özellikle virüs programının keylerinde çok işimi görüyor bu site ve siteye takılan değerli arkadaşlar

onun için bu sitede paylaşıma açmak istedim ve rapid linkleride bana ait değil ne puan ne bişey kazanıyorum.

Ben genelde donanımhaber forumunda takılıyorum orda windows 7 ana konusu var oraya takılırsan anlarsın türkçe bu sürümü bir sürü kişi indirdi ve 1 haftadır sorunsuz kullanıyorlar.

Ha şunuda belirteyim 7600.16385 sürümüne microsofta oem firmaları ve yazılım firmalarının geri bildirimleri sayesinde RTM olma kararı verildi.
2 gün sonra oem firmalarına
6 ağustosda amerikada netten satışa
ve ekimin sonundada bizlere satışa çıkacak

Bu sürümü kurmak istemeyen arkadaşlar 4-5 gün daha beklesin oem firmalarına dağıtılan sürüm internete sızar ama bana inanıın yine indireceğiniz sürüm bu olacak. Dil paketinin ne zaman çıkcağıda meçhul

Hiç değilse orjinal.

küçük bir NOT: 7260 Multilanguage Orjinal değildir.Entegre Eden kişiyi Tanıyorum.

küçük bir NOT: 7260 Multilanguage Orjinal değildir.Entegre Eden kişiyi Tanıyorum.

Bazı yabancı Warez sitelerinde 7260 multilanguage MD5 ve SHA1 değerleri ile 'Orjinal' diye tanıtılarak verildi. Diğer taraftan dil paketi olmayan, kurulduktan sonra ancak update ile başka dillere çevrilebilen işletim sistemini, Microsfttan evvel çoklu dil desteği ile sunabilen kişiyi ben de merak ettiği doğrusu.

Fakat amacım tartışmak değil.

Arkadaşın yaptığı paylaşımı küçümsemiş de değilim. Sâdece Türkçe destekli final sürümü çıkana kadar bekleme taraftarıyım. İsteyen kendi bilgisayarına istediği işletim sistemini yükler.

Açıklama ile birlikte, 7600.16385.090713-1255 build numarasının Windows 7 RTM sürümünün resmi build numarası olduğu da kesinleşmiş oldu. Şimdi gözler OEM üreticilerine çevrilmiş durumda. İlk açıklamada, OEM üreticilerinin, RTM'e duyurudan 2 gün sonra ulaşabileceği açıklanmıştı. Bakalım Microsoft sözünde duracak mı?

RTM hayırlı olsun :D:D durdurun ..

Part 2 bozuk iniyor 2 defa indirdim bi bakar mısınız linke

Sonunda part 2'yi indirmeyi başardım ve kurdum gayet iyi çalışıyor windows hatta ayarları bile yapmadan direk herşey türkçe'ydi, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim

arkadaşım son parttı kaç kez indirdim winrar da hata veriyo CRC hatası bi bakarsan sevinirim ne yapmam lazım lütfen yardımcı ol

tamamen tr yüklü oldu açıklamalarda yaptığın işlemlere gerek kalmadı.

arkadaşlar lütfen yardım edin 13. partı indiriyom tam %99 a gelip ''CRC'' hatası dio bu nedir ya

Geri