Windows 7 64 bit Netcad 4.0, 5.0 Kurulumu

64 bit in icat edildiği güne lanet olsun, yeni bilgisayarımdan soğudum arkadaş, açasım gelmiyor bi program yüklemek için amuda kalkmak gerekiyor

Öncelikle selamlar sitede biraz yeniyim. Ancak konular çok karışmış gibi geldi bana. Elinde hiçbir dosya olmayan benim gibi kişiler için netcad 5.1 ve modüllerini nerden indirebileceğimizi ve windows 7 64bit sistem için crack ve yapılması gerekenlerin topluca yer aldığı bir başlık oluşturma şansınız var mıdır acaba?

Eğer her şey gayet açık sen bulamıyorsun diyorsanız, canınız sağolsun =)

bende video yu çalıştıramadım...debugmode wink player diye bişey çıkıyor sadece boş beyaz ekran.
yardımcı olabilirmisiniz?

abi aygıtlarda hem Alladin Key hende resetat sistem aygıtı stabil her şey düzgün nalet gitsin hlinstall kurulum yapılmamış diyor bi el atalım saolun :D

gerçekten emek isteyen bi iş, teşekkür ederim,

merhaba herkese,uzun zamandır mesaj atılmamış..

ben windows7 64bit e kurdum(i7).. netcad açıldı beyaz ekranla ve ipucu penceresi geldi ama sürekli sonraki dememe rağmen ipucu penceresi kapanmadı ve görevi sonlandırdım.sonraki açışımdaysa sadece alt tabakanında oldugu menü geldi..yan ve üstte hiçbirşey açılmıyor.. yardımınızı bekliyorum..

kardeş sürekli 5.0 5.1 çalışıyor bundan bahsediliyor tamam anladık bizde kurduk 5'i o kolay ama 4.0 a gelince hiçbir şey yapamadık sizde de ses yok bu konuda soran oldumu 5 in kurulumunu anlatmışsın çok güzel gelin 4 için yapacak bişi varsa onu paylaşalım 4.0 32 bitte çalışıyo onuda kullandık ama 64 bitte çalışacak programı hiçbir yerde bulamadık kullanan kurabilen varsa paylaşırsa seviniriz.....

hani bu link bitmiş dostum. 32 bit süper calısıo ama 64 bitte sorun war

merhaba linklerden indiremedim, yardımcı olabilirmisiniz.

merhaba, netcad win 7 64 bit e netcad kurdum fakat yakınlaşma-uzaklaşma ayarları, yazı boyu ayarlarını ve yazıcıdan cıktı alamıyorum nasıl yardımcı olabılırsınız.ılgılenırsenız cok memnun olurum.saygılarımla kolay gelsın.bırde netcad cv versıyonu elımde yok bu konuda da yardımcı olursanız.([email protected])

a_f_b duy sesımı netcad ı kullanamıyorum.YARDIM BEKLIYORUM.

windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum. elimde netcad 4.0 xp ile uyumlu olanı var. aynı şekilde bu kurulumu yaptığımda kullanabilirmiyim?

arkadaşlar bu paylaşımları yaptığım sırada bir yönetici açtığım konuyu sildiğinden kızıp siteye dahi girmez olmuştum. tesadüfen gördüm mesajlarınızı, öncelikle kusura bakmayın,

windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum. elimde netcad 4.0 xp ile uyumlu olanı var. aynı şekilde bu kurulumu yaptığımda kullanabilirmiyim?

kendim böyle birşey denemedim fakat 64 bit için gerekli adımları uygulayıp reg kayıtlarının 4.0 için olanı çalıştırırsanız belki çalışır,

merhaba, netcad win 7 64 bit e netcad kurdum fakat yakınlaşma-uzaklaşma ayarları, yazı boyu ayarlarını ve yazıcıdan cıktı alamıyorum nasıl yardımcı olabılırsınız.ılgılenırsenız cok memnun olurum.saygılarımla kolay gelsın.bırde netcad cv versıyonu elımde yok bu konuda da yardımcı olursanız.([email protected])

böyle bir durumla ilk defa karşılaşan seni duydum. netcad mouse üzerinden bazen yakınlaştırma yapmıyor, yazıcı konusuna gelince bazı lazer yazıcılarda sorun olabiliyor netcad ile bir sınama yazısı gönderip tekrar çıktı almayı deneyin. yazı kullanıma hazır olmadan netcadi başlatma. yazı boyutunu yarlardan yaparsınız.

Geri