Windows 7 64 bit Netcad 4.0, 5.0 Kurulumu

ıyı guzel de bu zıplı dosyaların sıfresı nerde. Elım bır turlu yanlışlıkla tesekkur et butonuna carpamadı .............

Çarpmasa da olur

ıyı guzel de bu zıplı dosyaların sıfresı nerde. Elım bır turlu yanlışlıkla tesekkur et butonuna carpamadı .............

Çarpmasa da olur yaa sorun değil zaten dosyayı indirdiğin linkin altında yazıyor Rar Pass diye ama linki görüp onu nasıl göremedin anlamadım ?

benim sistemim win7 64bit netcadi yükledim fakat netcad açılış ekranında kilitlenip kalıyor.:((

verilen crackler 5.0.26 ve alt versiyonlar için, lisanslı yada daha üst versiyonları çalıştırmaz

s.a afb kardeş bende wind 7 64 bite kurdum dosyadaki video ile anlatmışsın dediklerini bire bir uyguladım ama netcad actığımda çizim yapılıyor diyor donup kalıyor acil yardım tşk

s.a afb kardeş bende wind 7 64 bite kurdum dosyadaki video ile anlatmışsın dediklerini bire bir uyguladım ama netcad actığımda çizim yapılıyor diyor donup kalıyor acil yardım tşk

Crack işlemlerini eksik yapmış olmalısın biede 5.0.26 versiyonundan sonrakilerde sorun veriyor yüklediğin netcad versiyonuna bak ayrıcada 64 bit win7 deki asıl sorun sürücü imzalama kısmı varya o devre dışı bırakıp crack in sürücünü yüklersen sanırım sorun hallolur,

window7 ye netcad kuramıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

netcad 5.0 versiyonu sürücü imzalama kısmını devre dışı bıraktım ama yine de olmadı

crack in sürücü kısmını anlayamadım biraz açık tarif edebilirmisiniz

arkadaşlar mrb. hepinize iyi çalışmalar. A_f_B deki windovs 7 ye çalıştırdım. Ancak her seferinde sürücü imzalamayı devre dışı bırakmam gerekiyor. biryerde yanlışlıkmı yaptım. yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Videoda görünmeyen yer

arkadaşlar mrb. hepinize iyi çalışmalar. A_f_B deki windovs 7 ye çalıştırdım. Ancak her seferinde sürücü imzalamayı devre dışı bırakmam gerekiyor. biryerde yanlışlıkmı yaptım. yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Videoda bir kısım sanırım görünmüyor yada sizler sorma gereği duymadınız sürücü imzalamayı devre dışı bıraktıktan sonra biz kendimiz bunu elle yapmak için vermiş olduğum proyu yani dseo13b kullanıyoruz. En baştan denetim masasından kullanıcı denetimini kapatalım, Gelelim en önemli yere!!!
Videoda tam gözükmeyen (çözünürlükle alakalı) bir kısım var onu ben birde buradan yazacağım, Videoda Sing a system file seceneğini seçip next dedikten sonra çıkan pencere yazacaklarımız aynen şöyle olması lazım:
C:\Windows\System32\Drivers\resetat_2.sys
olması lazım videoda _ (alt tire) gözükmüyor gibi... Neyse bu şekilde tekrar denermisin arkadaşım,

Öncelikle A_f_B emeğine sağlık. Ben dediklerini uyguladım ve netcadi çalıştırdım fakat bilgisayarımın alt köşesinde windows 7 sınama modu yazısı yazıyor. Bu yazının gitmesi için Bcdedit.exe /set TEST SIGNING OFF yapıyorum fakat bu sefer de netcad çalışmıyor. Bu yazının gitmesi için yardımcı olurmusun.

Öncelikle A_f_B emeğine sağlık. Ben dediklerini uyguladım ve netcadi çalıştırdım fakat bilgisayarımın alt köşesinde windows 7 sınama modu yazısı yazıyor. Bu yazının gitmesi için Bcdedit.exe /set TEST SIGNING OFF yapıyorum fakat bu sefer de netcad çalışmıyor. Bu yazının gitmesi için yardımcı olurmusun.

Sayın koray bir önceki bcdedit.exe /set testsinging on komutudur o yazının çıkma nedeni, yani o komutu kullanıp açıyorsun ve yeniden başlatınca öyle yazar, senin asıl yapman gereken kısım hl driver diye kurduğumuz pronun sürücüsünün imzanlaması olayı yani videoda ve yazlı anlatımları takip edip hl driverin sürücüsünü elle imzama yaptırırsan Bcdedit.exe /set TEST SIGNING OFF da yapsan çalışır ama önce sürücüsünün sisteme gösterilmesi lazım.

hocam öncelikle çok teşekkürler. Arkadaştaki sorunun aynısı bendede oldu videodakileri birebir uyguladım netcad çalıştı win7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum sınama modu yazısını kaldıramadım. ''hl driverin sürücüsünü elle imzama yaptırırsan'' demişsin biraz açarmısın mevzuyu.

hocam öncelikle çok teşekkürler. Arkadaştaki sorunun aynısı bendede oldu videodakileri birebir uyguladım netcad çalıştı win7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum sınama modu yazısını kaldıramadım. ''hl driverin sürücüsünü elle imzama yaptırırsan'' demişsin biraz açarmısın mevzuyu.

ÖNEMLİ UYARI:Videoda tam gözükmeyen (çözünürlükle alakalı) bir kısım var onu ben birde buradan yazacağım, Videoda Sing a system file seceneğini seçip next dedikten sonra çıkan pencere yazacaklarımız aynen şöyle olması lazım:

dosyanın içinde videoyu dikkatlice uygularsanız sanırım sorununuz hallolur...

Videoda bir kısım sanırım görünmüyor yada sizler sorma gereği duymadınız sürücü imzalamayı devre dışı bıraktıktan sonra biz kendimiz bunu elle yapmak için vermiş olduğum proyu yani dseo13b kullanıyoruz. En baştan denetim masasından kullanıcı denetimini kapatalım, Gelelim en önemli yere!!!
Videoda tam gözükmeyen (çözünürlükle alakalı) bir kısım var onu ben birde buradan yazacağım, Videoda Sing a system file seceneğini seçip next dedikten sonra çıkan pencere yazacaklarımız aynen şöyle olması lazım:
olması lazım videoda _ (alt tire) gözükmüyor gibi... Neyse bu şekilde tekrar denermisin arkadaşım,

bcdedit.exe /set testsinging on komutudur o yazının çıkma nedeni, yani o komutu kullanıp açıyorsun ve yeniden başlatınca öyle yazar, senin asıl yapman gereken kısım hl driver diye kurduğumuz pronun sürücüsünün imzanlaması olayı yani videoda ve yazlı anlatımları takip edip hl driverin sürücüsünü elle imzama yaptırırsan Bcdedit.exe /set TEST SIGNING OFF da yapsan çalışır ama önce sürücüsünün sisteme gösterilmesi lazım.

Videodaki yazılanların hepsini eksiksiz uyguladım, ama hala bcdedit.exe /set TESTSIGNING ON komutu açıkkan çalışıyor netcad. kapatınca bu komutu netcad açılmıyorr. Program kapatılacak hatası veriyor. A_f_B yardım et lütfen :)

Geri