Windows 7 (3 Dolara Satılıyor)!!!!!!!

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
‘Windows 7’ pazara çıkmadan korsanı Çin’de 3 dolara satılıyor

fft17_mf403112.Jpeg

Perşembe günü (22 Ekim) ABD’nin New York kentinde yapılacak tanıtım toplantısının ardından satışa çıkarılacak olan Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 7 şimdiden Çin’de piyasaya çıktı

Apple iPhone ve Bose müzik setlerinin sahte modellerinin sergilendiği Şangay’daki Xiyang pazarında, Windows 7’nin sahtesi 20 yuan’lık (2.9 dolar) fiyatla satılıyor. Windows 7, ABD’de 320 dolarlık fiyat etiketiyle satılacak.

Yüzde 80’lik büyük kaçak
Resmi lansman tarihinin bir hafta öncesinde satışa çıkarılan Windows 7’nin tam sürümü İngilizce ve Çince olarak satılıyor. Ürünlerin deneme sürümlerinin ele geçirilmesinin ardından hazırlandığı belirtiliyor. Sahte ürünlerin yanı sıra korsan yazılım kullanımı Çin’de büyük rakamlara işaret ediyor. Yazılım pazarının ülkede yılda 6.6 milyar dolarlık kaybı olduğu belirtilirken, ülkedeki korsan yazılım kullanım oranı yüzde 80’leri buluyor.
Daha önce Çin’de korsan Windows kullananların ekranlarını siyah bir ekranla geçici olarak karartan ardından da saat başı sesli-yazılı uyaran Microsoft’un, yeni ürünle ilgili ne yapacağı merakla bekleniyor. Microsoft’un sıkı güvenlik önlemleriyle birlikte gelerek Vista’nın yerini alacak olan Windows 7, Türkiye’de global lansmanla aynı tarihte pazara çıkıyor.

kaynak

puhaha ya bu çinler yokmu herşeyin çakmasını satmakta ustalar :DDD

Hekal olsun çinlilere onlar olmasa bizi işimiz zor

onlara güven olmaz winxp ye win7 teması yapıp üzerine made in P.R.C yazarak satarlar=)=)=)=)

Belejjjjjjjjj

Bizim forumdada beleşe veriliyor orjinal sürümü :durdurun

Microsoft bence en dogrusunu yapiyor. Cin gibi ulkeler boyle korsan kullandikca adamlarin pazar payi dusuyor. Herkes adam gibi lisansli kullansa fiyat ortalamasi muhakkak dusecektir. Ayrica son 1 senedir bilgisayar alan herkesin bilgisayari ucretsiz Win7 upgrade ile birlikte satiliyor. Suan yarin gelicek paketi bekliyorum. Ucretsiz kargo ile HP upgrade setimi gonderiyor.

Oda Bişeymi Bizim Ülkede Bedavaya Alınabiliyor :D

Geri