Windows 7 İçin Yepyeni Oyuncaklar!

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

Windows 7 için yeni oyuncaklar!

Windows 7 ve Vista için hazırlanmış bu masaüstü aracı paketini çok seveceksiniz... İndirin!

Aero görünümü: Camsı araçlardan oluşan paket.

Daha rahat bilgi almak için yeni bir görünüm:

Aşağıdaki indirme linkini verdiğim 14 camsı masaüstü aracı ile Windows 7'yi hava durumu göstergesi, otomatik kapanma aracı, internet radyosu ve internet bağlantı istatistiği gibi fonksiyonlarla genişletebilirsiniz arkadaşlar.

İndirin Camsı Görünüm Elde Edin

Araçların geneli Windows 7'nin Aero arabiriminin görünümden esinlenmiş ve şeffaf bir görünüme sahipler.

Araç koleksiyonu sizi WLAN bağlantısı, IP adresi, güncel tarih ve
laptop pil süresi hakkında bilgilendiren bir durum göstergesiyle çevreleniyor müthiş gerçekten > )

Ufak bir süs niteliğinde, Aero görünümüne bürünmüş ek bir saat ve yapışkan not aracı da veriliyor. Herhangi bir aracı üzerine sağ tıklayıp şeffaflık değerini kendiniz de arttırabilirsiniz; böylece tamamen geçirgen hale gelebilirler.

Masaüstü uygulamaları ve gadget hayranları bu arşivin değerini bilecektir diye düşünüyorum buyrun buradan ;

İndirin , Deneyin > )

Ekli dosyalar

• 20100204224429.jpg
    20100204224429.jpg
    88.4 KB · Görüntüleme: 68,553
çok güzelmiş win7 kullanıyor olsam kaçirmazdım güzel aletler :D

katılıyorum bende win 7 kullansaydım super bi paylasım

akıl çeliçi güzellikde 7 yapıversek ki .!

win 7 kullanıyorum hemen indireyim teşekkürler.

eywll bldr bide şu radyoyu nasıl ayarlıcaz onu açıklarsan çk gzel olur

dostum win 7 kullanıyorum indirdim faka belirtilmemiş hata diyor araçları tıkladığımda yardımcı olabilirmisn

eywll bldr bide şu radyoyu nasıl ayarlıcaz onu açıklarsan çk gzel olur

Beğenmiş olduğunuz radyoların müzik türünüze göre yayın yaptıkları linklerini url kısmından ekleyeceksiniz .

dostum win 7 kullanıyorum indirdim faka belirtilmemiş hata diyor araçları tıkladığımda yardımcı olabilirmisn

Öncelikle kurulumlarını yapıcaksınız kurulumdan sonra otomatik olarak gadget'ı zaten masaüstünde sağ üst köşeye
atıcak ama belirtilmemiş hata ilginç sağ tık yapıp administrator ( yönetici olarak olarak setup'ı çalıştırmayı denermisiniz )

denedim olmuyor tekrar indirdim winrardan çıkardım gadgets klasörünü açıyorum herhangi birine tıklıyorum ama belirtilmemiş hata diyor anlayamadım

arkadaşlar kurmadıysanız kurun win7 yi. ayrıca emeğiniz için minnettarım. devamını bekleriz..

arkadaşlar indirdim ama nereye kuracağım veya kopyalaycağım bilgi verirseniz sevinirim

Geri