Windows 2008 Server

indirmenizi şiddetle tavsiye ederim

windows server 2008 normal bir işletim sistemi fakat bu işletim sistemi nt ve novell teknolojisinin üzeine kurulmuş olup daha çok iç ve dış kullanıım ağırlıklı bir sistem kurulduktan sonra bir daha ellenmeyen başka bilgisayarlarda yapılan işlemlerin toplandığı bir nokta benim dilim bu kadar dönüyor

windows server 2008 normal bir işletim sistemi fakat bu işletim sistemi nt ve novell teknolojisinin üzeine kurulmuş olup daha çok iç ve dış kullanıım ağırlıklı bir sistem kurulduktan sonra bir daha ellenmeyen başka bilgisayarlarda yapılan işlemlerin toplandığı bir nokta benim dilim bu kadar dönüyor

İndirdikten sonra yorumlarınızı bekliyorum demişsin, bence ürünün adı yorumu gerektirmiyor. Bu yazılım için yorum yapan birisinin daha iyisini (her platformda) yapması gerek ve öyle bir uygulama yazamadılar daha.
En azından "Domain Controller" rolüne alternatif sunamadılar ve sunamıyorlar.
Neyse paylaşım için teşekkür ederim, bu ürünün nasıl bir ürün olduğunu merak edenler. Microsoft'un resmi web sayfasını ziyaret edip bakabilirler.

ne demek arkadaşlar hizmetlerimiz sürecek ve sürüyor da

bi iki caps koysan daha güzel olurdu ama kardeşim

arkadaşlar bu serverlar için yapılmış bir işletim sistemi. Yani normal bir bilgisayara kurup üstüne msn, oyun ve benzeri bir sürü uyguluma kurmamanız gereken bir işletim sistemi. Bu tarz işletim sistemlerinin amacı internet sitelerinin serverı olması. Bunu birkere kuruyorsunuz ve ellemiyorsunuz. Eğer evde günnük hayatta kullanmak istediğiniz bir bilgisayara yüklerseniz işletim sisteminden performans alamazsınız. Ama server kurucaksanız ozamanda orjinal almanız gerekecektir. Belki küçük çapta birşeyler yapıcaksınız problem olmaz ama çok işlem yapan bir serversa mutlaka fark edilir ve başınıza dert alırsınız.

Arkadaşlar server 2008 öğrenmek istiyorum..bana bu konuda yalın sade ve kolay olacak şekilde öğrenebileceğim bir kaynak tavsiye ederseniz sevinirim..bu arada server hakkında çok fazla bilgim yok.serveri sistem ve ağ olarak tarif edebilirim.yani çok fazla bilkgim yok.ama öğrenmişken son versiyonuna ağırlık versem iyi olur diye düşündüm.tavsiyelerinizi bekliyorum.iyi bir kaynak yani..link verirseniz memnun olurum...TR olması gerekir bu arada...teşekkürlerr

eline sağlık kardeş tşk

Geri