SickDreTh
Altın Üye
- Reaction score
- 0
uploader team de kalman dileğimle
Windows iŞletim Sistemi VistasiyLa XpsiyLe Gercekten ßaş Agritan ßir Sistemdir. Şahsen ßen 11 senedir WindowsLarLa Ugraşan Ve Windows yapan ßiri oLarak ßu ßöLümde payLaşim Yapmanin Herhangi ßir + veya Pozitif OLucagina inanmiyorum O kadar Çok SorunLar oLuyorki ßazen ßen ßiLe Kafayi Yemek üzere oLuyorum. Kendime güveniyorum ve tüm SorunLarLa ßaş edeßiLirim ßöLümün her türLü SorunLariyLa iLgiLenirim diyorsan ßende sana +1985 Tekrar söyLüyorum SorunLarLa iLgiLenmeyip payLaşim yaparim diyorsan -1985 derim.. HaKKinda HayirLisi oLur inşaLLah..
öncelikle paylaşımlarını begenerek takip ediyorum..eywallah ama..
upload teamde olanların modluga geçmelerine sıcak bakmıyorum..
en samimi arkadaslarımdan knockun konusunada olumsuz bakmıstım
-1923..hakkında hayırlısı
Solariz in Chıqıp bishey yasmasını beqledm bi süredir ama sanrm müsait olmadı..
Bölümün qarıshıq olmasını engellemeq ichn olushdrulmush bi yapılandrma hasrlandı.. bu yapılandrma hayata gechdiqden sonra ( qategori düsenlemesi vs.. )Solaris i beqliorus bu qonudada..
eer yine aynı sheqilde gereqliliq gösterirse..
değerlendrileceinden emin olabilrsn..
St..
Gєηco;3282673' Alıntı:madem o kadar profosyenelsin senide aramızda görmekten mutluluk duyarız..
tabi kendini bu bilgilerinle ispatlarsan..
ilk başta dediğim gibi bizim amacımız zaten birilerine bir şekilde ardımcı olabilmekten geçiyor.. ki windows bölümü tek bölüm değil St. nin kontrolunda bence o bölüme fazla mod göz çıkarmaz kanısındayım..bir mod paylaşım yapıyorsa diğeri kullanıcılara
yardım eder.. ve bu şekilde o bölümüde biraz daha canlandırmış oluruz.. ve gerekirseden
o bölümü biraz daha genişletiriz.