"WINDOWS ÖNYUKLEME EKRANI" nı nasıl iptal edebilirim

APES

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar, ben yeni vista ultimate 64bit yükledim. ama açılışta önce hani şu güvenli mod, en yapılandırma ayarları vs. seçeneklerin çıktığı gibi "WINDOWS ÖNYUKLEME EKRANI" isimli işletim sistemi seçtiren bir ekran çıkıyor bunu iptal etmenin yolu yokmu, sistem kullanıcıya seçenek sunmadan direk açılsın yani, yardımcı olursanız sevinirim.

Xp var bendeama denetim masası kullanıcı hesaplarından olması gerek... Yanlış hatırlıyorsam arkadaşlar düzeltsin.

Xp var bendeama denetim masası kullanıcı hesaplarından olması gerek... Yanlış hatırlıyorsam arkadaşlar düzeltsin.

evet bir nevi doğru yazmışsın kardeş, ama kullanıcı hesaplarından değilde sistem/gelişmiş/başlangıç ve kurtarma seçeneklerinde var bu ayar. bu ayardan olabileceği hiç aklıma gelmemişti, format atınca bu ayar kendi kendine nasıl aktif olmuş hayret doğrusu, bu kadar basit olabileceği hiç aklıma gelmedi, teşekkürler sen hatırlatmasan aklıma gelmezdi

sistem/gelişmiş/başlangıç ve kurtarmada /secenekler olmalı orda varsayılan işletim sistemi yada başlatılması gerekenin yolu vardırr
düzenle dediğin zaman metin belgesi gibi açılırr
operating systems]//..../.../7

hangisi rahatsız ediyorsa yada olmaması gerekse onu sil tmm de ok...

Geri