WinDoCAD PVC Çizim ve yaklaşık maliyet hesabı

azade_4242

New member
Reaction score
0
Çizim ekranı; hiç bilgisayar bilgisi olmayan kullanıcılarımız dahil,herkesin rahatlıkla anlayabileceği sadelikte ve istediğiniz her türlü çizime tek tuş ile ulaşabileceğiniz sade bir tasarım ile programlanmıştır.. .Özellikle sürme çizmenin hiç bu kadar kolay olmadığını göreceksiniz. Kırk köşe çizim sihirbazı ile istenilen her şekilde doğramaları (Daire, elips,içe kırık, İçe kırık kemer) çizebilirsiniz. İsterseniz üst eşik bilgilerini girerek doğrama çizdirip imalatını alabilirsiniz.

Teklif ekranı ve dokümanları; temelde çok kapsamlı özelliklere sahip olmasının yanında yine kullanıcı dostu arayüzü sayesinde fazla bilgisayar bilgisi gerektirmeden istediğiniz teklif dökümanlarını tek tuş ile hazırlayabilir ve hazırladığınız teklif dökümanına yine tek tuş ile marka ve firma logolarınızın yer aldığı firma ve marka prestijinizi artıracak estetik kapak sayfaları oluşturabilirsiniz..Üzerinde değerli zamanlarınızı harcadığınız satış fiyat çalışmalarını tek tuş ile kayıt yapabilir ve ihtiyacınız olduğunda yine tek tuş ile kaydettiğiniz teklifi ekrana getirebilirsiniz. İsterseniz teklifinizin toplam tutarını müşteri hesabına aktarıp müşterinizi borçlandırır, müşteri borç ve alacaklarını takip edebilirsiniz.

Maliyet Analizi ; sade ve özelliklidir.Müşteri karşınızda otururken gerçek maliyetten satışa ulaşabileceğiniz şekilde dizayn edilmiştir. Bu sayede size gelen müşterinizi ikna etme yeteneğiz artacaktır. Birebir satışta daha etkili olacaksınız.

Üretim raporları ; sade ve ihtiyaca uygun dizayn edilmiştir.

Programın kuruluşu kolay ve tam sürümdür.

cizim_2.jpg

Link;
http://rapidshare.com/users/UY8TOS

Başka statik programlarda linkte mevcuttur.

nerede bu program be kardesim. vermis oldugunuz linkte bisey yok bi kontrol eetsenize inmiyo kardesim

milettle dalgami geciyonuz inmeyen programlarla

hani lan link.?insanla dalga mı geçiyorsunuz.içini görmeden kalkıp teşekkür ediyorlar.ayıp bee.

Kardeş program elinizde varsa sunun faydalanan faydalansın, Fakat elinizde yoksa umut dağıtmayın

arkadaslar biraz nazik olunuz.
programı indirip, denemiştik. dolayısıyla tesekkurler edeceğiz tabiki.
program su an likte yok diye tesekkuru geri mi alalım yani!

Arkadaşlar azade_4242 benim eski hesabımdır yukarıdaki gönderi bana aittir. Evet dosya silinmiş. Sebebini Bilemiyorum. Dosyayı tekrar yükledim ihtiyacı olan arkadaşlar indirebilir. Çok sık bakamıyorum kusura bakmayın ama bu konuyu takip edeceğim. Hakaret eden arkadaşları da kınıyorum o lan lafını eden kişilerin kişiliklerine veriyorum. Yönetici arkadaşları gerekli cezaları vermeleri için davet ediyorum.

Program lazım olan özelden yazsın göndereyim.

yaw arkadaşlar hotfile ye yukleyebılırmısınız lınklerın hepsı olmuş
iyi bayramlar...

link ölü kardeşim rica etsem yenilermin çok lazım

Link

Teşekkürler ama linki kaldırmışlar.

Selçuk ve Burak abiye selam :)

Geri