Win7'ye Son Rötuş Atılıyor

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

nbssgi.jpg

Win7'ye son rötuş atılıyor

Win 7: Nihai sürüm ne zaman imzalanıyor?

MS'in Win 7'ye yapılacağı son rötuşun tarihi belli oldu. İşte yeni Windows'un hazır olacağı tarih...

Windows 7: Nihai sürüm 13 Temmuz 2009'da tamamlanacak.

Windows 7'nin yapımı 13 Temmuz 2009'da tamamlanacak. Microsoft'a yakın kaynaklar RTM derlemesinin (Release to Manufacturing) hazır olacağı tarihi doğruladı. Haberin kaynağı neowin.net.

Böylece Windows 7'nin nihai sürümü 13 Temmuzda üreticilere test amaçlı olarak gönderilecek. TechNet ve MSDN üyelerinin yanında birkaç Microsoft ortağı da RTM sürüme erişim elde edebilecek.

Bununla beraber yaklaşık bir senedir süren beta testi ve halka açık testler sona ermiş oluyor. Microsoft işletim sisteminin resmi olarak 22 Ekimde piyasaya sürmeyi planlıyor.

Windows 7'nin beta ve RC sürüm evrelerinde edindiğiniz tecrübeleri paylaşın arkadaşlar beğendiniz mi ?

Kaynak

Betasıda RC si de vistadan kat kat iyiydi...çok memnunum
13 Temmuz'u sabırsızlıkla bekliyorum RTM sürümüne TechNet ve MSDN üyelerinin yanında birkaç Microsoft ortağından biride ben olcam:)(Korsanlar sağolsun)
Verdiğin bilgi için sağol...

walla su rotuslar bitsede final surumune terfi etsek :)) win 7 gercekten sahane betasi ve rc si sorunsuz calisiyor hem driverleri otomatik tanimasi cok buyuk bir + bilgi icin tskler

Microsoft, XP nin performansını önce pc lerden sonra belleklerden silebilecek bir sistem ortaya çıkaramadığı sürece adı ne olursa olsun sonu hüsran olacaktır. Saygılar.

win95 vista ,win98 win7 gibi mantık hep aynı

peki 13 temmuzda bittiğinde bu nete düşermiki deneyebilecekmiyiz yani :):)

Hala win7 ye bile xp yi savunanlar enteresan ne diyimki :O

benim merak ettiğim win7 nin yeni arayüzü nasıl olacak. şuan vista ile aynı "yeni taskbar hariç". bütün diğer arayüzler vista gibi. bu şekilde çıkarsa bence iyi olmaz. ben 7264 kullanıyorum gayet güzel fakat sonuçta vista gibi...

benim merak ettiğim win7 nin yeni arayüzü nasıl olacak. şuan vista ile aynı "yeni taskbar hariç". bütün diğer arayüzler vista gibi. bu şekilde çıkarsa bence iyi olmaz. ben 7264 kullanıyorum gayet güzel fakat sonuçta vista gibi...

arayüz olarak daha fazla bi değişiklik bekleme...ama performans bence vistadan katkat iyi....

Aynen. Win7 nin win vista olduğunubir türlü anlayamadılar...Tek farkı oda daha gelşişmiş olması...

bence makınanı cope at :)))) vistayla nasıl aynı dersın kullanmamıssın wın 7 bence yada xp nın zor kaldırıdıgı bı makınada denıosun ;) makinalarınızı yenilediginizde anlıcaksınız win 7 yi

final için beklemedeyiz. torrentçiler olarak...

win7 forever ne xp si , xp bundan sonra arsivlerde

benim sistemin gayet üst seviye ve vista bile zaten çok hızlı çalışıyor. ben win7 7264 x64 kullanıyorum şuan. benim sorunum arayüzle ilgili. win7 nin bu arayüzü güzel değil açıkçası. yani yeni taskbar olmasa kimse vistadan ayırdemez. win7 final sürüm çıktığında eğer bu rayüzle çıksın siz bile vistadın sevis pack li bir sürümü dersiniz, hatta arayüz bile aynı dersiniz. şuanki değişikliklerin tamamı vistaya servis packlerle yapılabilirdi zaten. bu yeni bir işletim sistemi değil vistanın iyileştirilmiş hali. güzel iyileştirmişler ama şu görünümüyle kesinlikle yeniişletim sistemi havasını da kesinlikle vermiyor...

bence makınanı cope at :)))) vistayla nasıl aynı dersın kullanmamıssın wın 7 bence yada xp nın zor kaldırıdıgı bı makınada denıosun ;) makinalarınızı yenilediginizde anlıcaksınız win 7 yi

final için beklemedeyiz. torrentçiler olarak...

win7 forever ne xp si , xp bundan sonra arsivlerde

heyacanın güzel ama winler de çok bu hep böyledir........

Beta sürümlerinin bir çoğunu denedim ve win 7 den performans , stabilite anlamında oldukça memnun
kaldım diyebilirim şu ana kadar gördüğüm en kararlı işletim sistemi final sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum : )..

Geri