win7 BeTa_1 build 7000 tek link torrent İndiR...!!!!

µ.CastieL

New member
Reaction score
0
win7 BeTa_1 build 7022 tek link torrent İndiR...!!!!

Arkadaslar konuyu açarken yaşadıgım bi kac faciadan sonra tekrar konuyu açma girişiminde bulunuyorum inş bu sefer açıcammm :D :durdurun

KONU GÜNCELLENDİ LİNK YENİLENDİ TORRENT DOSYASIDA YENİLENDİ 7022 BETA GELDİ SICAK SICAK (güncellemeler yuklenmiş)

şimdik arkadaşlar bildiğiniz gibi windows7 internete ışık hızı ile düştü... bizde ne yaptık bunu indirdik... ben en güvenli ve en rahat yolu sizlerle paylaşmak istedim. tek link paylaşımlar cok guzel veya bir kaç linkli paylaşımlar cok guzel ancak elektrik kesintisi vs yarıda kalan downloadlar tum emeklerın yanmasına neden oluyor.. iso kalıbı 2.13 GB oldugu içinde bayagı buyuk bı kayıp yasıyoruz... işte ben bu yüzden torrent ile paylaşım yapmak istedim...indirme kesilse bile download daha sonra kaldığı yerden devam eder...

öncelikle torrent programı için benim tavsiyem utorrent yazılımıdır.Hızlı kullanışlı ve torrent yazılımları içinde en werimlisi olduğu seçilmiş bir yazılımdır.

programımız mevcut ise direk torrent dosyamızı indirerek, değil ise buradan utorrenti indirerek windows7 'yi indirme işlemimize geçebiliriz...

torrent yazılımını kurduktan sonra yapmamız gereken tek şey sizlere verdiğim alttaki torrent dosyasını indirip utorrent programı ile çalıştırmak ve cıkan pencerede inecek windows7 dosyasını görüp ok butonu ile indirme işlemine başlamak.

NOT: arkadaşlar torrent linkini su anda mininova adlı dünyanın en büyük P2P paylaşım platformalrından aldım kendim indirdim konuyu indirdiğim win7'den hazırladım sorunsuz çalışmaktadır ve aktif olarak 1000 ile 4000 arasında seed ve download eden mevcuttur...

işte buradan torrent dosyamızı indiriyoruz

uploaded'tan alternatif linkimiz burada

istek üzerine 3. bir alternatif link sunuyorum arkadaslar buyurun..

CRACK : windows 7 beta 1 crack.rar - 0.64MB

CAPS
yz71k.jpg

TÜM RARPASSLAR: [email protected]

İndirdim süper çalışıyor ellerine sağlık.

ben kurdum vistadan çok daha hızlı çalışıyor

Ben de Mininovadan indirdim. Fakat ISO 3.5 GB idi. Sanırım 9000 versiyonu. Kullandığım vistayı hiçbirşeyi bozmadan güzelce upgrade etti. Sanırım Ağustos 2009 a kadar da kullanılabiliyor. Bu durumda cracklemeye gerek var mı?

Ben de Mininovadan indirdim. Fakat ISO 3.5 GB idi. Sanırım 9000 versiyonu. Kullandığım vistayı hiçbirşeyi bozmadan güzelce upgrade etti. Sanırım Ağustos 2009 a kadar da kullanılabiliyor. Bu durumda cracklemeye gerek var mı?

şöyle söyliyim crack olayı tam anlamıyla crack değil cunku lisansları microsoft dağıttı bızdekide orj key. uretıyo. bu key ile microsoftta orj. koya listesıne ekletıyosun.3.5 GB olanı hem 32 bit hem 64 bit yada içinde ultimate home pre. home basıc surumlerı olanlarıdır.. kurulum sırasında görmüşsündür...

uygulama ıngılızcedır haberınız olsun-ayrıca aranızdan ulan hındıstanı dıl'paketıne eklemısler turkıye neden yok dıyen olursa :) yazılımın %74'ü onlarda :zamanla kaale alacaklar bızlerı

arkdaşlar indiriyorum inş güzeldir

arkdaşım 2 sattir bekliyom inmiyor

arkdaşım bu dosya içi 5 saat durdum ne yapıyım inmiyor

arkdaşım bu dosya içi 5 saat durdum ne yapıyım inmiyor

arkadaslar ben bu windows7'yi microsofttan indirdim activasyon kodunu da aldım. ama gelgorkı kuramıyorum. çünkü indirdigim dosya iso uzantılı ve ben onu aynen cd'yazdırdım. simdi yuklemeye calısıyorum fakat cd'den on yukleme yapmıyor. nasıl yukleyecegım konusunda yardımcı olursanız cok sevınırım. tesekkurler.

arkadaslar ben bu windows7'yi microsofttan indirdim activasyon kodunu da aldım. ama gelgorkı kuramıyorum. çünkü indirdigim dosya iso uzantılı ve ben onu aynen cd'yazdırdım. simdi yuklemeye calısıyorum fakat cd'den on yukleme yapmıyor. nasıl yukleyecegım konusunda yardımcı olursanız cok sevınırım. tesekkurler.

bilgisayar başladıgında del e bas
Biosa gir orda cdyle bot yap var onu seç.

aktivasyon kodunu aldım derken, parayla mı aldın :)

İlk Önce Teşekkür Ederimde Bişi Sorucam Ben Bu Torrenti Utorrent İle İndiriyorum Altta Boşa Giden 16.9 Mb(4 Hash Hatası) Yazıyor Bu Torrenti İndirdikten Sonra Bu Bi Sorun Cıkartırmı Yoksa Önemsiz Başka Bişey İle İlgili Mi Acıklarsanız Sevinirim Şimdididen Teşekkürler

maleseff aynı sorunu bende yaşadım 3 dvd harcadım sonunda olayı çözdüm.

iso uzantılı dosyaya çift tıkladığında yazdırılacak cd istiyor sanki bi halt yiyecekmiş gibi buna inanma çünkü yakarken boot özelliğini kaybediyor.

önce neroyu aç

neroda önyükleme seçeneğini tıkla sonra iso uzantılı dosyayı gösterip yak..

Geri