Win32.Agent Virüslerinden Nasıl Kurtulabilirz?

dmtsnl

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar biçok forumda araştırdım bilenler vardır diye konu olarak açıyorum..
bikaç haftadır bilgisayarımdaki kasrsp. antivirüs porgramı Trojan.Win32.Agent.alra ve Trojan.Win32.Agent.amyu virüslerini tespit ediyor güvenli modda açıyorum combofix ve dacula antivürsle temizliyorum ama birkaç gün sonra tekrar aynı sorun çıkıyor.internet sayfalarına nerdeyse girmiyorum sadece torrent kullanıyorum ve indirdigim her dosyayı tarıyorum..sizce sorun nedir? nasıl giderebilirim?

arkadaşım bendede win32agent wardı+ bide win32 jeefo wardı ne yaptıysam silemedim çünkü bunlar pc deki tüm exe. uzantılı dosyalara bulaşıyo kanımca. ve sadece formatla gidebiliyo. fakat sadece C yada D yi silmeylede geçmiyo yereldiskleri birleştir ve tümden format çek. geçecegini düşünüyorum.
şarkı veya resimlerinin bi cd ye flan çek format at. ama cd ne kesinlikle exe. uzantılı bişi koyma yeter ^^
umarım yardımcı olabilmişimdir.bilgim kısıtlı ama ben tek yol olarak bunu biliyorum..

Malwarebytes' Anti-Malware adlı programı pc ne kurarak kurtulabilirsin yanlız programı güvenli kipde calıstırarat pc ni taratman gerekiyor taratmadan öncede xp gizli dosyaları gözter secenegini tıklaman gerek <kısaca anlattım

ANTI TROJAN ELITE (FULL SÜRÜM KESINLIKLE TROJAN düsmani)
G DATA TOTALCARE 2009 (Rootkit detayi en kücük sectorda bile saklandigi deliklerden bulabiliyor
kaspersky 2009 anlatmaya gerek yok YÜKSEK GÜVENLIK AYARI TARAMA ESNASINDA ISI SANSA BIRAKMIYOR:

forumda hepside var arama YAPARSANIZ KOLAYLIKLA BULABILIRSINIZ .

combofix le hiçbi virüs prıgramına gerek kalmadan tüm trojenleri virüsleri temzleyebilirsn...

beyler cok sagolun yaa bendede bu sorun wardı format atıyordum net kablosunu takınca pc ucuyordu sagolun

Geri