Win 7 Ses Sorunu

icemen

New member
Reaction score
0
Az Önce Windows 7 ultimate 64 bit kurdum her şey iyi güzel ama ses yok. Driveri bulamıyorum. ankartımın modeli;
İntel 945 s-series.

Az Önce Windows 7 ultimate 64 bit kurdum her şey iyi güzel ama ses yok. Driveri bulamıyorum. ankartımın modeli;
İntel 945 s-series.

Arkadaşım Windows Update yap, orada listede bulacaktır ses sürücüsünü...

Bende de yazıcının sürücüsü yok ama update yaptığım zaman buldu ve kurdu.

Kolay gelsin...

saol kardeş öyle yapmadım. realtec sitesinden buldum driver ama sorun yine devam ediyo. denetim masasında ses özelliklerinde sesi sına dediğimde çalışıyo ama müzik filan açtığımda ses yok.

Crack işini bitirdiysen eğer bir kaç dk sonra otomatik güncelleme başlaycaktır. Eksik sürücüleri bu güncelleme ile yükleyecektir. Bir saat kadar sabret..

Ses kartını tam olarak tanımamış olabilir. Ses kartı sürücüsünü sil sonra Windows update'ye bak orda ses sürücüsü çıkarsa kur de sonra indirdiğin sürücüyü kurarsın Çünkü windows temel şeyleri kuruyo sanırım Bide anakartın üreticisinin adresinde güncel bi ses driver ı varmı ona bak.Yoksa realtekten indirdini dene

ses sürücülerinin güncel olanları yüklemem rağmen hala ses çıkmıyo kafayı sıyırıcam yaa

Dai ses programını kur sürücüden ayrı olanı.

Çalışırma modunu xp yi seç.

Daha sonra programa girerek ses kartının jack ayarları var.Ordan açacaksın anca öyle ses geliyo.

birde 5+1 sorunu var tabi işallah sende çıkmaz.

Dai ses programını kur sürücüden ayrı olanı.

Çalışırma modunu xp yi seç.

Daha sonra programa girerek ses kartının jack ayarları var.Ordan açacaksın anca öyle ses geliyo.

birde 5+1 sorunu var tabi işallah sende çıkmaz.

5+1 benimki de işte. o sorun neymiş öyle. bişeyi yapıyosunuz adam gibi yapın kardeşim dimi. valla dönücem tekrar vistaya. bi kaç ay sonra ancak iş yapar bu vin 7

5+1 benimki de işte. o sorun neymiş öyle. bişeyi yapıyosunuz adam gibi yapın kardeşim dimi. valla dönücem tekrar vistaya. bi kaç ay sonra ancak iş yapar bu vin 7

5+1 ses sorunu creative ses kartlarında var genelde 2 kanaldan ses geliyo orta ve arka kanallardan gelmiyo.Henüz çözümlenmedi.

Koca G500 üm 2+1e düştü:D

Ama anakartın üzerindeki ses kartını kullanıyorsan onların çözümü var.

Realtek audio progmaında jack ayarları var ordan çözülüyo.

Ama creative ses kartın varsa WİN 7 Sp 1i beklemek zorundasın.

anakartın üzerindekini kullanıyorum. peki programı nerden bulucaz.

anakartın üzerindekini kullanıyorum. peki programı nerden bulucaz.

Dai anakartın ses kartı ne kullanıyorsa sitesinden win 7 sürücüsünü indireceksin.

Mesela Realtex Audio programını kullanıyorsa anakartın onun programıı indireceksin.

Daha sonra çalıştırırıken xp modda açıcaksın.

Ordan ayarlarını yapıcaksın çalıştırcaksın.Diğer forumlara göz atıyorum genelde hep bu şekilde hallediyolar.

Daha ayrıntılı internette var biraz araştırırsan bulursun.

Parayla rezil olmak böyle birşey işte.

Eywallah dai yaptım. çalışıyo şimdi.

Geri