Win 7 Ses Sorunu

crackslad

New member
Reaction score
0
mrb arkadaslar,kısa süre önce win 7 kurdum hersey sorunsuz calısıyor fakat özellikle müzik dinlerkn seste cızırtı oluyor,baglantı kabloları,hoparlörler dahil herseyi kontrol ettim..forumda bu sorunla ilgili acılan konularada bakarak eski ses kartı drivernı dahi kurdum düzelmedi,driver güncellemesi yaptım yine degisen birsey yok...
sorunu nasıl cözebilirim,şimdiden tesekkurler.

sistem:K8N board amd3700 2gb ram

bu konuda sorun yaşayan ceya yardım edebilecek arkadaslar yokmu?
hala bir çözüm bulamadım

işletim sisteminin böyle birşeye sebep olabileceğini sanmıyorum.
1)Her müziktemi yapıyor.
2)Win başlangıç sesinde cızırtı var mı.
3) Mudaili driverlar ile denedin mi ?

bir arkadaşımda buna benzer bir olay oldu. Kullandığı driver HD Realtek'ti . AC 97 BA/BAM driverı yükledik sorun gitti. Uyumlu tüm driverları dene derim..

dostum,win baslangıcında yapmıyor
şunu farkettim;
benim arşiv harici diskte yedekteydi şimdi kendi diskime attıgım tüm şarkılarda bu cızırtı sorunu var
fakat,dısarıdan ayrı getirdigim şarkılarda cızırtı filan yok !....eski driver ve güncel driverlarıda denedim ama düzelmedi

realktek hd degil benim.

haklısın dostum bencede arşivdeki şarkılarda bir sorun var
şarkılardaki bu bozulmanın sebebini ve çözümü konusunda yardım olabilecek arkadas varsa sevinirim.....

@brave87 ilgin icin tesekkurler

arkadaşlar bu sorun hakkında bilgisi veya cözüm önerisi olan yokmu?
müzik dinleyemiyorum pc de..

mrb arkadaslar,kısa süre önce win 7 kurdum hersey sorunsuz calısıyor fakat özellikle müzik dinlerkn seste cızırtı oluyor,baglantı kabloları,hoparlörler dahil herseyi kontrol ettim..forumda bu sorunla ilgili acılan konularada bakarak eski ses kartı drivernı dahi kurdum düzelmedi,driver güncellemesi yaptım yine degisen birsey yok...
sorunu nasıl cözebilirim,şimdiden tesekkurler.

sistem:K8N board amd3700 2gb ram

benim işlemci amd 4200 anakart K8N ve bugüne kadar hiç win 7 de ses sorunu yaşamadım hep kendi kurduğu ses driverini kullandım tuhafıma gitti :S

Bnede 5+1 sorunu var 2 kolondan ses geliyo kalanından yok.off

arkadaşım mp3 tamir ve convert eden programlar var, istersen bir tanesini bu şekilde dene. en azından sorunun mp3 lerde mi yoksa windowsla ilgili mi olduğunu anlarsın. ama win7 de driver sorunu kesinlikle yok ! tüm ses kartlarını tanıyor.

arkadaşım mp3 tamir ve convert eden programlar var, istersen bir tanesini bu şekilde dene. en azından sorunun mp3 lerde mi yoksa windowsla ilgili mi olduğunu anlarsın. ama win7 de driver sorunu kesinlikle yok ! tüm ses kartlarını tanıyor.

11000 tane mp3ün hepsi bozuk olamazki kardeş.

Sabahtan beri deniyorum.yok sadece 3 kolondan değil sub danda ses gelmiyo.

arkadaşım, şu mp3 lerden herhangi bi tanesini maille bana yollar mısın ? 11000 tane de bayaa çokmuş, el elden çözelim senin şu sorunu yaw. [email protected]

Geri