vezirx
New member
at varken eşşeğe binmem
xp artık eziyetten başka bişey değil
windows 7 en iyisi
xp artık eziyetten başka bişey değil
windows 7 en iyisi
Ben çok memnun kaldım ama 2 ayrı printer driverları ve XP olan ağdaki diğer bilgisayarlarla sıkıntı olduğu için kaldırmak zorunda kaldım... Ama sistem olarak gerçekten çok hızlı ve kullanışlı...
Printerların driverları sorun yaratıyorsa sorun giderden kendi bulup yukleyip ağda paylaşıyor.
Ama xp ile ağ paylaşımı konusunda sıkıntı yaşanıyor bende yaşadım çözümü tüm pcleri Wİn 7 yaparak çözdüm![]()
Win7 nin evdeki pc mdeki tek bana yarattıgı sorunlar çoklu işlemlerde donuklaşması.
çoklu derken aynı anda oyun, program kurma internette gezinme vs. vistada bu olmuyordu canavar gibiydi.
2. sorunsa herhangi bi program,oyun kurulumunda C ve D içinde klasorlere girmiyor nerdeyse. bekletıyor bi süre. yani hard diskte dolasımı engellıyor. buda canımı sıktı açıkçası.
3. sorun internet exploreri bazen kafayı yiyor, sekme veya internet exploreri kapatmıyor.girilebilen bi adrese sayfa goruntulenmedi diyor, aynı adresi firefoxda girebiliyorum.
bu tip hataları var win7 nin.
Pasif kullanıcı iseniz win7 e geçin bu tip hataları gözünüze çarpmaz.
benim gibi saatlerce pc basında duruyorsanız o zaman gözünüze çarpıyor bu hatalar.vistada kalmak akıllıca olur win7 sp1 çıkana kadar.