Win 7 Nasıl Buldunuz ?

Win 7 Nasıl Buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    359
sistemi bayağı rahatladı bilg. hamamdan yeni çıkmış gibi:)

Ben yükledim ertesi gün kaldırmak zorunda kaldım.Driver sorunu var.En önemlisi Xp-Sp3 de sorunsuz kullandığım bütün programlarımı windows 7 de yükleyemedim.Şimdilik win7 nin oturmasını bekliyeceğim çünkü bana öyle geliyorki yine kullanıcılar denek olarak kulanılacak.Windows 7 ye geçerken tüm kullandığımız proğramlarıda yenilemeniz yani son versiyonlarını almamız gerekecek.Bence bu Windows 7 Yazılım şirketlerinden başka kimseyi memnun etmez..

Ben çok memnun kaldım ama 2 ayrı printer driverları ve XP olan ağdaki diğer bilgisayarlarla sıkıntı olduğu için kaldırmak zorunda kaldım... Ama sistem olarak gerçekten çok hızlı ve kullanışlı...

sizdede aynı sorun oldumu bilmem xp den hızlı vistadan cafcaflı ama ikide bir donma sorunu yüzünden neden olduğunu çözemedim ekran koruyucu çalışırken geç açan bi dosyaya tekrar tıkladığımda reset atmaktan helek oldum vistaya geçtim kullandığım sürüm ultimate idi

Ben çok memnun kaldım ama 2 ayrı printer driverları ve XP olan ağdaki diğer bilgisayarlarla sıkıntı olduğu için kaldırmak zorunda kaldım... Ama sistem olarak gerçekten çok hızlı ve kullanışlı...

Printerların driverları sorun yaratıyorsa sorun giderden kendi bulup yukleyip ağda paylaşıyor.
Ama xp ile ağ paylaşımı konusunda sıkıntı yaşanıyor bende yaşadım çözümü tüm pcleri Wİn 7 yaparak çözdüm :)

Fiyatı yüksek.
İş yapar versiyonu çok pahalı.

Vista'dan daha iyi bence..
Eğer Microsoft, Windows 8 derdine düşmek yerine 7'nin üstüne düşerse XP yi bile sollayabilir..

vistadan sonra iyi gibi gerçi vistayı kurup iki günde silip xp ye geri dönmüş biri olaarak güzel geldi yavaş olmasını bekliodum ama kasmadı yani iyi bence ama güvenlik konusunda daha biraz toy bide driver sorunu felaket can sıkıcı herşeye rağmen iyi ultimate için tabi bu söylediklerim:)

Printerların driverları sorun yaratıyorsa sorun giderden kendi bulup yukleyip ağda paylaşıyor.
Ama xp ile ağ paylaşımı konusunda sıkıntı yaşanıyor bende yaşadım çözümü tüm pcleri Wİn 7 yaparak çözdüm :)

arkadaşlar kusura bakmayın bağlantı oluyor. ben buroya tek pc ye win7 kurdum, 2 pc daha var ve xp yüklü. win7 ile ag baglantılarını kurdum dosya paylasımlarını yaptım yazıcıyı tanıttım win7 e asla sorun yok.ama yazıcı xp yüklü pc ye bağlı sizde win7 e baglı olup xplerin tanımaması olabilir.
biraz uğrastırıyor ama tanıyor en sonunda.
zaman ayırmassanız 10 dk içinde xp ye geri dönersiniz.

Donanımım sağlam fakat kalıplaşmış bi xp hastalığım var geçmeyi düşünüyorum..
Win 7 ye

Win7 nin evdeki pc mdeki tek bana yarattıgı sorunlar çoklu işlemlerde donuklaşması.
çoklu derken aynı anda oyun, program kurma internette gezinme vs. vistada bu olmuyordu canavar gibiydi.
2. sorunsa herhangi bi program,oyun kurulumunda C ve D içinde klasorlere girmiyor nerdeyse. bekletıyor bi süre. yani hard diskte dolasımı engellıyor. buda canımı sıktı açıkçası.
3. sorun internet exploreri bazen kafayı yiyor, sekme veya internet exploreri kapatmıyor.girilebilen bi adrese sayfa goruntulenmedi diyor, aynı adresi firefoxda girebiliyorum.
bu tip hataları var win7 nin.
Pasif kullanıcı iseniz win7 e geçin bu tip hataları gözünüze çarpmaz.
benim gibi saatlerce pc basında duruyorsanız o zaman gözünüze çarpıyor bu hatalar.vistada kalmak akıllıca olur win7 sp1 çıkana kadar.

Yeni güncelleştirmelerle yavaş yavaş şişmeye başladı. 2gb ram 3.02Ghz işlemci zorlanıyor. Xp Uçak gibi ama oda çok eskidi

Win7 nin evdeki pc mdeki tek bana yarattıgı sorunlar çoklu işlemlerde donuklaşması.
çoklu derken aynı anda oyun, program kurma internette gezinme vs. vistada bu olmuyordu canavar gibiydi.
2. sorunsa herhangi bi program,oyun kurulumunda C ve D içinde klasorlere girmiyor nerdeyse. bekletıyor bi süre. yani hard diskte dolasımı engellıyor. buda canımı sıktı açıkçası.
3. sorun internet exploreri bazen kafayı yiyor, sekme veya internet exploreri kapatmıyor.girilebilen bi adrese sayfa goruntulenmedi diyor, aynı adresi firefoxda girebiliyorum.
bu tip hataları var win7 nin.
Pasif kullanıcı iseniz win7 e geçin bu tip hataları gözünüze çarpmaz.
benim gibi saatlerce pc basında duruyorsanız o zaman gözünüze çarpıyor bu hatalar.vistada kalmak akıllıca olur win7 sp1 çıkana kadar.

Bahsettiğin şeylerin hiçbirini ben yaşamıyorum bilgisayarının performansı yeterli olmayabilir
Amd X2 2,9 ghz
512 Mb HD4650
4Gb 1066 mhz hypr-x ram vs.vs.

Bu sistemle ben şuan uçuyorum WİN 7 de
birde dip not olarak şöyle bir bilgi vereyim Nfs Underground 2 oyununu hepimiz biliriz XP de bu oyunu yuklerken 3 - 5 dakika sürüyordu Win 7 de Tam 48 saniyede yukledi şaşırdım yani bu işletim sistemi aygıtlarınızı çok stabil kullanıyor.

Eksikleri olabilir düzeltilecektir.

gayet hızlı bir işletim sistemi bence.ama ara sıra değişik mavi ekran hataları alıyorum.inşallah updatelerle filan duzelir.ama genel olarak guzel bence.

driver sorunu olan arkadaslar forum da windows 7 ultimate kullansin yada proffesional cünkü onlarda xp
ye yüklenebilecek driverler yükleniyor

windows 7 çok güzel olmuş driver yazıcı falan hiç bişey yüklemedim ama hepsini tanıyor :)

Geri