Win 7 kurulumu.

black06

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.

Şu anda bilgisayarımda xp yüklü.Ancak Windows 7'yide yüklemek istiyorum.

3 tane hdd var.Bunlardan birine yükleyeceğim.Ama nasıl yapacağımı tam bilmiyorum.Benim bildiğim diğer harddisklerden birinde 100gb lık bir alan yaratıp buraya Windows 7yi kurmak ve iki işletim sistemi kullanmak.

Acaba dosyalara bi zarar veririmi kurulumda.yani resimler filmler felan gidermi.Birde açılışta hangi işletim sistemini seçebileceğim seçeneği bizmi yapıyoruz yoksa pc kendisimi yapıyo.

İki işletim sistemi pcyi yavaşlatırmı?kuran kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

windows 7 dvd si takacaksın.

bilgisayrını biostan dvd rom seçeceksin.

upgrade değil yeni yüklemeyi seçeceksin.

seçtikten sonra senin üç tane dediğin hdd ler görüncek buradan yüklemek istediğin hhdy seçip yüklemeye devam edeceksin.

burada dikkat et xp yüklü hdd yi seçme.

Açılışta hangisi ile başlama seçeneğini kendi ayarlıyor merak etme. Sen hangisini seçersen onunla açıyor.

Merhaba arkadaşlar.

Şu anda bilgisayarımda xp yüklü.Ancak Windows 7'yide yüklemek istiyorum.

3 tane hdd var.Bunlardan birine yükleyeceğim.Ama nasıl yapacağımı tam bilmiyorum.Benim bildiğim diğer harddisklerden birinde 100gb lık bir alan yaratıp buraya Windows 7yi kurmak ve iki işletim sistemi kullanmak.

Acaba dosyalara bi zarar veririmi kurulumda.yani resimler filmler felan gidermi.Birde açılışta hangi işletim sistemini seçebileceğim seçeneği bizmi yapıyoruz yoksa pc kendisimi yapıyo.

İki işletim sistemi pcyi yavaşlatırmı?kuran kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Benim İşlemcim : Intel Core 2 Duo E6400 2.13 Ghz
Ram : 1GB
2 Senedir Hem Xp Hemde Vista Kullanıyordum Herhangi Bir Sorunla Karşılaşmadım.
Şuan Windows 7 Kullanıyorum Gayet'de Güzel Vede Çok Memnunum.
Biraz Zaman Geçdikten Sonra İkinci İşletim Sistemi Olarak'da XP Kurmayı Düşünüyorum.
Demek İstediğim İkinci Bir İşletim Sistemi Bilgisayarına Herhangi Bir Zarar Vermez Yada Yavaşlatmaz.
Windows 7 Kurmanı Tavsiye Ederim Ben Memnunum Gayet'de Güzel Bir İşletim Sistemi.
Herhangi Bir Tereddütün Olmasın,Kurduktan Sonra Eminim Sende Memnun Olacaksın.

Benim İşlemcim : Intel Core 2 Duo E6400 2.13 Ghz
Ram : 1GB
2 Senedir Hem Xp Hemde Vista Kullanıyordum Herhangi Bir Sorunla Karşılaşmadım.
Şuan Windows 7 Kullanıyorum Gayet'de Güzel Vede Çok Memnunum.
Biraz Zaman Geçdikten Sonra İkinci İşletim Sistemi Olarak'da XP Kurmayı Düşünüyorum.
Demek İstediğim İkinci Bir İşletim Sistemi Bilgisayarına Herhangi Bir Zarar Vermez Yada Yavaşlatmaz.
Windows 7 Kurmanı Tavsiye Ederim Ben Memnunum Gayet'de Güzel Bir İşletim Sistemi.
Herhangi Bir Tereddütün Olmasın,Kurduktan Sonra Eminim Sende Memnun Olacaksın.

evet bende xpsp3 yüklü iken win 7 kurdum her ikisinide çalıştırıyorum kasmıyor

Geri