WikiLeaks'ten Yeni Belgeler (Tek Başlık)(Tüm Konular Burdan)

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi

Sağolsın ben Allah'a güveniyorum obana bu dönem güzel olacak demişsen alametleri çıkacak ve çıkmışsa gersinbe karışmam.Milletimede güvenirim %60ınada 80ninede
Beni ilgilendirmez sen tek çatıdan bakarsın ben bütün yönlerden bakarım bana yol gösteren dindir isterse bşaımıza kaddafi gelsin sonuçta Bediüzzaman'ın dediği gibi bu dönemde kimse yerinedden kalmasa dahi kolunu kıbıldatmasa bile Allah dünyayı çekip çevirecek İslam'ı dünyay hakim kılacak:Öner millet kim Türkiye.

Demek ki oyuncak değilmiş.Bitti...

hahaha botokslu ve ukraynalı sevgilisi olan kaddafi mi :durdurun

yardın beni gemar =)

oo yine din muhabbetlerine daldık.

neyse daha fazla uzatmanın anlamı yok çünkü tayyip kendi ağzı ile belgeleri doğrulasa bile siz dersiniz ki tansiyonu çıkmıştır ne dediğini bilmiyodur dersiniz :smile:

ee malum wiki dosyalarını kaldırabilmek de her babayiğidin harcı değildir.

onu anca allah tan korkanlar kaldırabilir.

bakın sizlere şunu söyleyim bu halk kimin ne kadar yediğiyle ilgilenmez ,
çünkü halkın gözünde hepsi kalpazan ...
yemiş midir yememiş midir bu da bilinmez çünkü belgelerde İsrail aleyhine tek satır yok ...
Abd yi zora sokacak öyle çok bariz şeyler de yok ...
bu biraz gerçek dışı kılıyor ...
Akşam haberlerde Erdoğan için Atatürkle aynı ilkeleri paylaşıyor , çalışkan , inatçı , gururlu ve işkolik denince halk şevk oldu...
Chp içinse küçük köpek sürüsü dendi , halktan kopuk elit kesim dendi ...
bunlar halkın gözünden kaçmaz ...
eğer yolsuzluk iddialarıyla olsaydı referandumu kazanamazdı AKP...
siyaset bu değil , herkesin yanlışlarını düşünmesi lazım ...

İsrail hakkında olumsuz hiç bir şeyin olmaması bana bunun yahudi lobisi tarafından gerçekleştirilmiş bir çalışma olduğunu düşündürdü. Bana ilginç geliyor; Düşününki değil sıradan bir site , Microsoft kadar büyüklükte bir istihbarat firması olsun, o firmanın bile bu belgeleri (eğer doğru belgelerse) elde etmesi mümkün mü? Yani bu kadar belgeyi arkasında her hangi bir DEVLET olmayan bir sitenin sunması mümkün değil bence. Amaç neymiş ilerki günlerde görecez. Türkiye'nin ve ortadoğu ülkelerinin iyi giden dış işleri ve iç işleri politikalarını baltalak mı acaba ?

'Şimdi sıra dev şirketLerde'

Dünyayı sarsan beLgeLeri yayınLayan WikiLeaks'in kurucusu Assange, 2011 yıLının başLarında bazı büyük Amerikan şirketLerinin içinin dışına çıkacağını söyLedi

101118-assange1.widec.jpg

ABD'li ünlü Forbes dergisi, dünyayı sarsan belgeleri yayınlayan Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'ın yeni hedefinin çok büyük bir ABD bankasının iç yazışmalarını 2011'in ilk aylarında sızdırmak olduğunu yazdı.

Dev banka ile ilgili belgelerin Irak'tan sonraki en önemli ve ses getirecek ifşa olacağı belirtilirken, dergiye mülakat veren Assange bu sızıntının 'megaleaks' olacağını ifade etti.

Assange, Pentagon ve ABD Dışişleri Bakanlığı belgelerinin sadece başlangıç olduğunu belirterek, 2011 yılının başlarında bazı büyük Amerikan şirketlerinin ‘’içinin dışına çıkacağını’ söyledi.

Assange, büyük şirketlere ait onbinlerce belge ve sırrı, isteyen her müşterinin her rakibin ve her kamu denetmeninin inceleyebilmesi için siteye yükleyeceklerini kaydetti.

Forbes tarafından ahlaki ideolog olarak da tanımlanan Assange, amacının etik olmayan kararlar ve ekonomik düzendeki işleyişi gözler önüne sererek, insanların dikkatini çekmek olduğunu söylüyor.

Bankalarla ilgili sızıntının bir fenomen olacağını ve ekonomik krize neden olabileceği belirtilirken, ortaya çıkacak belgelerin Enron skandalından daha fazla ses getirmesi bekleniyor.

- KayNaK -

Wikileaks Eteğindeki Taşları Dökmedi, Adeta Eteğini Çıkardı…
Haberler
30 Kasım 2010

Gerçekler karşısında AKP Hükümetinin her zaman bir yalanlaması olmuştur. Sayın Başbakanın Wikileask in dünyayı sarsan açıklamaları için “Hele Eteklerindeki Taşı Bir Döksünler” o zaman bizde bizimle ilgili olan iddialar için gereken beyanatı veririz demişti. Sayın Başbakan o beyanatı verecek vermesine de yapacağı açıklama her zaman olduğu gibi bu iddiaların da asılsız ve yalandan ibaret olduğunu söylemek olacaktır. Oysaki yalandan ibaret olduğunu düşünecekleri şeyin aslında gerçeğin ta kendisi olduğunu çok iyi bilmelerine rağmen, Dünyayı alt üst eden böylesine büyük iddialar için sessiz kalan Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın ve Sayın Dışişleri Bakanımızın biran önce bunun şaka olmadığını fark ederek, sakin ve önemsemez tavırlarından biran önce kurtulup bu iddialar için 74 milyon insanın karşısına çıkıp cevap vermelidirler.

Şaka değildi, Wikileaks in kuruluş amacının dünya üzerinde oynanan kirli oyunları, kirli pazarlıkları ortaya çıkarmak olduğu var sayılırsa söylediklerinin de ne denli ciddi ve doğru iddialar olduğunu görebiliriz. Aslında benim bu iddialar için de en çok önemsediğim şey ABD’yi yıllardır bize müttefik gibi gösterenlerin, şimdi düşmanımız olduklarını anlamaları inşallah zor olmamıştır. Bir türlü anlayamadığım ve yakıştıramadım diğer bir konu da yıllardır kardeş ülke diyip bağrımıza bastığımız, kalkınması için elimizden geleni yaptığımız, Yıllarca sırtımızda taşıdığımız Azerbaycan’ımızın Devlet Başkanı Sayın Aliyev in “Türkiye’nin Enerji Merkezi” olmaması için Rusya ile gaz anlaşması yapmasıydı. Demek ki “Düşmanı başka yerde arama” sözünün ne denli doğru olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu. Yaşadığımız dünya böylesine kirli oyunlarla yönetilirken Wikileaks ın da bunları ortaya çıkararak adeta Dünya liderlerini maymuna çevirmiş, insanlık adına da çok önemli bir görev yapmıştır. Mesela Wikileask tarafından bunlar ortaya çıkarılmasaydı Sayın İlham Aliyev’in Türkiye için yaptığı ayıbı ne duyar nede görürdük, kısacası asırlardır Kardeş olan Azerbaycan ve Türk halkı üzerinde oynanan kirli oyunlardan bihaber yaşamaya devam ederdik.

Türkiye ile ilgili iddiaların sadece 219 una yer verildiğini açıklayan Wikileaks çok daha çarpıcı belgelerin olduğunu da söylemiş bunların da yayımlanacağının müjdesini vermişti. Buna müjde diyorum çünkü 74 milyon insanı yönetenlerin bizleri ne gibi kirli oyunlara, ne gibi tehlikelerin içine attığını görmemiz sağlanacaktı. Söz konusu olan 250 bin adet diplomatik gizli belgenin varlığın dan bahsedilirken en çok gizli belgeye sahip olan ülkelerin başında Washington un geldiğini, ikinci sırada da Ankara nın olduğu vurgulanmıştı. Acaba bizi Dünya Ülkeleri arasında ikinci sıraya sokan bu gizli belgeler neyin nesiydi? Belgelere konu olan Sayın Davutoğlu için “Çok Tehlikeli” adam yakıştırmasını Milli Savunma Bakanı Sayın Vecdi Gönül bunu neye dayanarak söylemişti. ABD’li diplomatların Sayın Davutoğlu ve AKP yönetimini için aşırı İslamcı ve gizli gündem sahibi diye isimlendirmesinin nedeni neydi? Sayın Davutoğlu için gizli İslamcı politikaları ile Erdoğan’ı da yönlendiren Adam diye bahsedilmesi gerçekten doğru muydu? Milli Savunma Bakanının Sayın Davutoğlu’nda gördüğü asıl tehlike neydi? O diplomatlar Sayın Davutoğlunun İsrail karşıtlığı için neden ciddi endişe duyuyorlardı.

Kısacası AKP hükümetinin içinde yer alan bu iki Bakanın böylesine vahim bir açıklama ile gündeme gelmesi hiçte basite alınacak bir durum değildir, Sayın Başbakan her ne kadar konuşmaktan kaçsa da, Sayın Davutoğlu için “Çok Tehlikeli” adam açıklaması yapan Sayın Milli Savunma Bakanının bu neye dayanarak söylediğini ivedilikle açıklaması gerekirdi, Sayın Başbakan Wikileask’ın eteğindeki taşları dökülmesini beklemek yerine öncelikle kendi eteklerindeki taşları dökerek 74 milyon halkın bilgilenmesine öncelik vermelidir.

“Wikileaks böylesine çarpıcı iddiaları ortaya atarak dünyanın dengesini sarsmıştır. İnanıyorum ki bu sarsılma Dünyanın yeniden yapılanması için de öncülük yapacaktır.

Saygılarımla

Hakan SÖNMEZ
İlk Kurşun

Wikileaks Eteğindeki Taşları Dökmedi, Adeta Eteğini Çıkardı? - İlk Kurşun Gazetesi

Bu açıklamalar karşısında diğer ülkelere göre ABD'nin tavrı daha farklı.
Adamlar sanki gelin bana kafa tutun bunu ben istiyorum der gibi.
Dünya'yı karıştırırak nabız tutuyorlar sanki.
Türkiye ile ilgili kısımda birileri keşke gidebilse...

hahaha botokslu ve ukraynalı sevgilisi olan kaddafi mi :durdurun

yardın beni gemar =)

oo yine din muhabbetlerine daldık.

neyse daha fazla uzatmanın anlamı yok çünkü tayyip kendi ağzı ile belgeleri doğrulasa bile siz dersiniz ki tansiyonu çıkmıştır ne dediğini bilmiyodur dersiniz :smile:

ee malum wiki dosyalarını kaldırabilmek de her babayiğidin harcı değildir.

onu anca allah tan korkanlar kaldırabilir.

Gelecekten umutluyum bugün benim istediğim iktidarda ve Allah'ın izniyle yine olacak ben milliyetçiyim kalbim neyi onaylarsa ben ona kulak veririm.Gerisi boş...

PKK Ve WikiLeaks'in IP Blokları Aynı Çıktı

Yayınladığı belgelerle tüm düm dünyada büyük etki uyandıran WikiLeaks sitesi ile PKK'nın internet sitelerinin aynı server üzerinden yayın yaptıkları ortaya çıktı.

WikiLeaks sitesinin yayınladığı belgelerle dünya tarihinin yeniden şekilleneceği söyleniyordu. Fakat belgeler yayınlandıktan sonra WikiLeaks'le ilgili çeşitli iddialar orta atıldı. Hemen hemen herkesi ilgilendiren bu olayın ince ayrıntıları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

(Bu ayrıntı bir tesadüf olabileceği gibi şüpheyle bakılabilcek bir bulguda olabilir) WikiLeak sitesinin yayın yaptığı Server IP bloğu, PKK terör örgütünün sitelerinin yayın yaptığı IP blolkarından hemen önce geliyor.

site.jpg

-KukLa misaLi ikidebir kuLağı çekiLmek üzere amerikaya çağrıLan bir dışışLeri bakanı,

-Hamasi nutukLar atarak,hiçbirşey oLmamış gibi davranan;TürkLük emeLLeri değiL,badem bıyıkLı kadrosunu genişLetme peşinde koşan bir başbakan,

-Ve körü körüne değiL,körLük kavramını tıp Litaratüründen çıkarırcasına akp şakşakçıLığı yapmaya devam ederek kendiLerini sözde mücahit oLarak tanımLayan akp fanatikLeri..

-Ve bu şekiLde yönetiLen bir üLkede haLa devLet otoritesi oLduğundan bahsetmek..

İsviçre hesapları!
Melih Aşık
1 Aralık 2010

ABD Dışişleri Bakanlığı Wikileaks belgelerinin doğruluğunu kabul ediyor, Türkiye aleyhindeki yazışmalardan dolayı özür diliyor
Bizimkiler ise aynı Wikileaks’in ciddiyetini şüpheli buluyor!
Daha doğrusu Erdoğan lehinde yazılanları doğru, aleyhinde yazılanları kuşkulu buluyorlar.
Kim mi bu yiğitler?
Saygın kişiler hakkındaki asılsız dedikoduları “İnternete düştü” diye sayfalarına taşıyan gazeteler…
İmzasız mektuplarla açılan Ergenekon davalarını en ufak kuşku duymadan destekleyenler.
Ne var ki, iddialar görmezden gelerek gözden kaybedilecek cinsten değil.
Başbakan Tayyip Erdoğan hakkında “İsviçre’de 8 ayrı hesabı var” iddiası ciddi bir iddiadır.
Muhterem basınımızın iddialar arasında bu bölümü titizlikle gizlemeye çalışması durumu değiştirmez.
Başbakan konuyla ilgili en kısa zamanda açıklama yapmak zorunda…
Hukuki durumu avukat Noyan Özkan irdeliyor:
“Başbakan’ın son mal beyannamesinde İsviçre banka hesapları belirtilmemiştir. Banka hesaplarında yalnızca 2.366.109,95 TL beyan edilmiştir. Başbakan, kamuoyunu ilgilendiren bu önemli konuda açıklama yapmadığı takdirde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın gazete haberlerini ihbar kabul etmek suretiyle Rüşvet ve Yolsuzluklar Mücadele Kanunu madde 20 uyarınca soruşturma başlatması gerekmektedir…”

“Gar’ı yaktılar”
İstanbul’un camileriyle birlikte en önemli simgesiydi Haydarpaşa Garı… Denizden İstanbul’a girenleri ilk selamlayan o görkemli anıtsal yapı artık bir yarı enkaz…
Gar yanarken izleyenler ya da birbirine haber verenler: “Haydarpaşa yanıyor” demiyordu. “Haydarpaşa’yı yakıyorlar” diye haykırıyordu. Yakıldığına inanan bir okurumuz soruyor:
“Pazar günü bu ne tamiratıymış böyle? Diğer işçiler izinde, ortalıkta in cin top oynuyor ama 3-4 işçi çalışıyor ne hikmetse? İtfaiyeye neden geç haber veriliyor? Şöyle en az 1 saat rahat rahat yansın diye mi?”
Ulaştırma Bakanı yangından sonra yüreklere su serpti!:
“4 dakikada denizden, 8 dakikada karadan müdahale yapılmış, 15 dakikada yangın boğulmuştur. Havadan operasyona gerek kalmadı.”
Garın yanacak yeri kalmadığı için yangın söndü, diyemedi…
Peki havadan operasyon gerekseydi ne olacaktı? Belediyenin havadan söndürme aracı var mı? Nerede? Mantar gibi gökdelen dikilirken akla gelmez mi hava aracı? Gelmemiştir.
Rant yağmasına dönük belediyecilik anlayışında akla paradan, avantadan, cukkadan başka bir şey gelemiyor ne yazık ki…
Şimdi yanan bölümlerin aynen yenilenmesi gündemde.
En kısa zamanda yenileneceğine dair sözler verilecektir.
O sözler muhtemelen tutulmayacaktır. Batan Karaköy iskelesi bir ayda yenilenecekti. 2 yıldır halk iskele yerine çadırdan girip çıkıyor vapurlara… Yalan dizboyu… Peşlerini bırakmayalım yine de, Garı en kısa sürede onarsınlar.

Özgür
Başbakan Erdoğan:
“Özgürlük ortamı eleştiriye, tartışmaya, sorgulamaya açık olmaktır. Yumurta atarak, ayakkabı fırlatarak, hakaret ederek konuşan insanları susturmaya çalışmak ifade özgürlüğü değildir” diyor
Elbette doğrudur…
Peki kaç genç bugün gazete ve dergilerinde birkaç satır yazı yazdı diye hapiste… Kaç genç sokakta dergi sattığı için mahkemelerde…
Gençlerin üniversite yönetiminde söz söyleme hakkı hangi düzeyde? Rektörleri üniversite mi seçiyor yoksa YÖK ve Cumhurbaşkanı mı?
Eğer ifade özgürlüğü tam olsa gençler yumurta atarak kendilerini ifade etmeye çalışırlar mı?

ABD Dışişleri Bakanı Clinton “Belgeler doğru” deyip Türkiye’den özür dilemiş.
Böylece bayan Clinton kendi açısından eteğindeki taşı dökmüş oluyor…
Haldun Ertem

ÇYDD
Ergenekon kapsamında gözaltına alınan ÇYDD ve ÇEV yöneticileri dahil 29 kişi hakkında savcılık takipsizlik kararı verdi.
“Baba Beni Okula Gönder” kampanyasının yöneticisi Tijen Mergen de takipsizlik kararı verilenler arasında. Mergen, Ergenekon kapsamında apar topar gözaltına alınmış, bilgisayarları dahil birçok eşyasına el konulmuş, dört gün gözaltında şok üstüne şok yaşamış, azılı suçlu muamelesi görmüştü. Türkan Saylan başta olmak üzere onlarca saygın eğitimci aynı eziyete tabi tutuldu. Bugün takipsizlik veriliyor.
Peki kimse özür dilemeyecek mi onlardan?
Dilemeyecek. Çünkü çektirilen eziyet bilinçlidir. Bu insanların suçlu olmadığını onlara bu muameleyi yapanlar da biliyordu. Amaç fakir ama okumak isteyen çocukları cemaat ve tarikatların eline düşmekten kurtarmaya çalışan insanları cezalandırmaktı. Cezalandırdılar. Devlet organlarını böyle kullanıyorlar…
Devlet bu halde…

Haydarpaşa yangını patlayan su borusundan çıkmış.
Aferin bize!
Sonunda sudan bile yangın çıkarmayı başardık!
Fahrettin Fidan

İsviçre hesapları! - İlk Kurşun Gazetesi

1-milyar-dolari-var-diyen-iceride--0112101200_m.jpg

Rahmi Koç’tan sonra Edelman ve asıl deprem!
Sabahattin Önkibar
1 Aralık 2010

Önce bir soru: Rahmi Koç gibi Türk iş dünyasının tartışmasız duayeni olan bir ismi, afaki bir şekilde “Tayyip Erdoğan’ın bir milyar doları var” gibi bir ifadeyi kullanabilir mi?
Belli ki Rahmi Bey’de özel bilgiler var!
Diyeceksiniz ki hani kanıt?
Kanıtlanması için mekanizmaların işlemesi gerekiyordu ama Erdoğan bunu engelledi!
Nasıl mı?
Bizim neredeyse her yazımıza dava açan Tayyip Bey, her ne hikmetse Rahmi Koç gibi bir isme üstelik o beyanına rağmen dava açmadı yani “Hadi kanıtla diyerek” tazminat istemedi?
Niye acaba?
Yoksa Rahmi Koç’un o sözü benim her gün yazdığım yazılardan daha mı önemsiz?
Sebep muhtemelen şudur:
Kanıtla dendiğinde Rahmi Koç muhtemeldir ki paranın yatırıldığı bazı bankaların isimlerini verecekti ve mahkeme de o bankalara bu iddiayı soracaktı ve bankalar da o bilgileri yargıya gönderecekti.. Tayyip Bey bundan korktuğu için olsa gerek ki uçan kuşları bile dava ederken Rahmi Koç’a susmuştur!
İşte yaşanan bu örnekten hareketle WikiLeaks’daki Edelman belgesi önem taşıyor!
Edelman kim mi?
ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi!
Başka?
ABD Dışişlerinin en parlak isimlerinden biri!
Malum, dünyada bütün elçilikler ve konsolosluklar, ülkeleri adına istihbarat yaparlar!
Tamam, diplomatların tamamı istihbaratçı değildir ama yanlarında çok sayıda istihbaratçı bulundururlar.
Buradan hareketle Ankara gibi önemli bir başkentte sefirlik yapan Edelman’ın CIA ile yakın ilişkisi tartışılamaz, dolayısı ile aktardığı bilgileri bu çerçeveden değerlendirmek gerekiyor.
Ne diyor Edelman?
Tayyip Erdoğan’ın İsviçre bankalarında 8 ayrı gizli hesabı var!
Dikkat edin; Abdullah Gül ya da başka biri için demiyor da Erdoğan için söylüyor!
Efendim bu dedikodu olamaz mı?
Büyükelçilerin dedikoduları merkezlerine rapor edip etmeyeceği ortadadır!
Keza yine WikiLeaks’den sızan belgelerde adı geçen AKP’li bakanlar hakkındaki bazı iddialar da Ankara’da gazetecilik yapan herkesin bildiği ama yazamadığı şeylerdir!
Buradan hareketle, WikiLeaks’den sızan iddiaların etkilerinin olacağı muhakkaktır!
Bize göre sızan belgeler henüz artçıdır ve asıl deprem geridedir.
Türkiye ile ilgili 7918 belgeden henüz 30’u açıklanmıştır.
Gelelim WikiLieaks sızıntısı için söylenen operasyonun tanımlanmasına?
Onu kestiremiyorum ama belgelerin gerçekliği Hillary Clinton’un özrü ile artık sabittir.
Dahası; New York Times, Guardian, Le Monde, Der Spiegel ve El Pais gibi dünya medyasının amiral gemileri emin olmasalardı böyle bir ortak yayına girişmezlerdi!
Peki bu belgeler AKP’yi nasıl mı
etkiler?
Eşyanın tabiatı gereği, son 10 yılda AKP iktidar olduğundan raporların büyük çoğunluğu, onların hakkında olacak ancak bazılarının sunduğu gibi bu raporlar AKP’nin kaleminin kırıldığı anlamına da gelmiyor zira AKP, Patrikhane’den Kıbrıs’a kadar pek çok konuda övülüyor. Keza Balyoz için de “Boş değil” değerlendirmeleri var. Aynı şekilde CHP ile alakalı eleştiriler de söz konusu!
Evet yukarıda işaret ettiğimiz gibi WikiLeaks sızıntılarında daha buzdağının mini bir boyutunu gördük, tamamını beklememiz gerekiyor!

ÇİFTE STANDART….
Yandaş medya çarpıtmaya başladı!
Besleme medya WikiLeaks’ı ya görmedi ya da çarpıtarak gördü. TSK ve Ergenekon hakkında somut bir belgeye dayanmayan en rezil iddiaları bile acımasızca manşete çekenler, dünyayı sarsan WikiLeaks’a ancak bir iki sütunu layık gördü. Bazıları ise sızan 30 belgenin 20 küsurunu görmezden gelerek MOSSAD Başkanının ifadesini manşetine taşıdı. Daha ilk günden görüldüğü gibi yandaş basın çifte standarda yelken açtı. Göreceksiniz bu tutum sürdürülmeye devam edilecek ve WikiLeaks unutturulmaya ve de etkisizleştirilmeye çalışılacak. Sadece bu olayda da görülüyor ki Türkiye’deki yanaşma medya aslında özgür basın değil, Pravda misali militan bir dezenformasyon aracıdır. WikiLeaks, yandaşların da maskesini düşürecek!

ARTIK BELGELİ…
WikiLeaks ve Şimşek bizi doğruladı
Bu sütunu izleyenler Aydın Doğan’ın AKP tarafından kaleminin kırıldığını birkaç kez okumuşlardır. İşte bizim o haber ya da yazımız WikiLeaks belgeleri ile artık kanıtlanmış haldedir.. Nasıl mı?WikiLeaks’dan sızanlara göre, aynı zamanda İngiltere vatandaşı olan Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek, Londra’da bir toplantıda yakınındaki bir çevreye, “Elinde Doğan Grubu’na ait hisse senedi olan varsa hemen satsın zira Doğan’ın kalemi kırılmıştır” mealinde sözler etmiş… Bakan Bey dün, “Hayır öyle bir şey söylemedim” dedi ama haberin Londra mahreçli olması belli ki kesin bir bilgiye dayanıyor. WikiLeaks’le beraber aslında bilinip de kanıtlanamayan pek çok şeyin kanıtlanmasının önü açılmış olacak!

SORULAR HAZIR…
Başbuğ tutuklanır mı?
İlker Başbuğ, kendisinden bireysel olarak hesap sorulmasın diye olsa gerektir ki TSK’nın yatak odasını, yani Kozmik Oda’yı bile soyut bir iddia üzerine açmış ve denetime sunmuştu… Bülent Arınç’a güya yapılmak istenen suikast sonrasında verilen bu iznin ne amaç taşıdığı ve ne sonuç çıktığı hâlâ anlaşılamamıştır. Sadece o değil, Arınç suikastı hikayesi ne oldu o da belli değildir. Ortaya çıkan tablo ya da var olan iddialar, Arınç’a suikast haberlerinin, Kozmik Oda’ya girilmesi için tezgahlanması şeklindedir. İşte şimdi Kozmik Oda iznini veren ve onlarca TSK mensubunu teslim eden İlker Başbuğ gün geldi hesap verecek zira Balyoz sürecinde KKK Kurmay Başkanı kendileriydi yani komutan olarak sorumluluğu var. Dünkü habere göre Başbuğ için 45 soru hazırlanmış… Ne dersiniz İlker Paşa için üst ya da amir diye tutuklanma kararı çıkarırlar mı?

http://www.ilk-kursun.com/2010/12/rahmi-koc’tan-sonra-edelman-ve-asil-deprem/

İηvictus;5229476' Alıntı:
Erdoğanın İsviçre de hesabı var diye iftira atanlar

bugün başbakandan hak ettikleri cevabı çok güzel aldılar

o kadar belge çıkmış hala gereken cevabı aldıkar diyo ya =)

Diyorum ya birilerinin suyu ısınmaya başladı.
Nasıl terler döküyorlar forum bile sauna oldu.
Korkunun ecele faydası yok hesaplaşma zamanı geliyor ...

Gencler biz kendimizi yoruyoruz sadece, biz goruruz halkimizda gorur, ama onemli olan bunu kabul edip buna karsi bir direnis gostermektir.

Kis yaklasiyor birkac torba komurle yine kanacak bir halkimiz var, ve bu halk beni korkutuyor..

Gencler biz kendimizi yoruyoruz sadece, biz goruruz halkimizda gorur, ama onemli olan bunu kabul edip buna karsi bir direnis gostermektir.

Kis yaklasiyor birkac torba komurle yine kanacak bir halkimiz var, ve bu halk beni korkutuyor..

valla dai ilk önce bi foruma bakmak lazım akp lilerin kaçı bu olayları kabullendi,doğrudur dedi,hiç kimse.

türkiye nin durumunu da foruma baktığında az çok öğrenirsin.

wikileaks dediğim gibi hiçbir işe yaramayacak çünkü başbakan köşeye sıkıştı ve mağdur ayağına yatıyor ve bizim halkımız da bu oyunu çok sevdiği için seve seve başbakanlarına destek çıkıyor.

böle bi hükümet,böle % 58 lik bi kısım olduğu sürece bu devlet daha çoook acınacak hale düşer.

hükümetin arasında köstebek olduğu iddia edilen isimler var,hüseyin çelik de diyor ki köstebek falan yok arkadaşlar diyor ama sonra da deli gibi bunun araştırmasını yapıyorlar =)

adamlar kendileri bi çelişki içinde ama bizim halk hala tayyipciğim ile oyununu oynadığından bunları göremiyor.

arkadaşlar herkes herkesin görüşüne saygı duymalıdır ...sen a dersen o b diyebilir senin için ...hakaret içerikli mesajları siliyorum devamında cezalandırılacaksınız ...

Hesap verme vakti yaklasiyor InsAllah

Geri