where is the problem...?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Patrzą (wyglądać) mój przyjaciel, My jesteśmy Turek rozumieją was i język (językowy)..Proszę umocowują (ustalać) to albo umierają!!

Türkçe meali:

Bak arkadaşım,
Biz türküz ve türkçe biliyoruz,o yüzden senin aptal,çirkin ve gereksiz dilini anlamıyoruz.Lütfen düzelt veya geber!!

:p Tabii geberin kastını yanlış anlamayın,
Arkadaşın kullandığı amerikan tarzı ingilizce de Gimme teh water or die!!
Deniyor da pek canına değmez..

Edit:
Yazılanlar polonyaca bu arada

mfun' Alıntı:
aloha...

simdiiii....su game room sitesine enterleme sorunu solvelandimi veya solvelanmadimi...?

solvelandiysa please infirmunuz beni...(hükümsüz)

ayrica...to be veya not to olmak...where is the sorun...?

i biliyorum subject this degil ama anyway...peki pekiii shut upladim...:saskin

herkese respect...

veeeeee...

eveet knowladiniz...adiossssss.....:)

p.s.: speacial thanks to 'el kor' a because sadece she mesajimi thank youlamismismis...:clap

Ne Şimdi Bu. Can Sıkıntısımı? Rahatsızlıkmı?

where is the partyy where is the partyy :hhmanD

Sad New' Alıntı:
Patrzą (wyglądać) mój przyjaciel, My jesteśmy Turek rozumieją was i język (językowy)..Proszę umocowują (ustalać) to albo umierają!!

Türkçe meali:

Bak arkadaşım,
Biz türküz ve türkçe biliyoruz,o yüzden senin aptal,çirkin ve gereksiz dilini anlamıyoruz.Lütfen düzelt veya geber!!

Polonyaca bilmem ama meal doğru ise şayet:
Ben bu cümlelere bir mod arkadaşa yazsam ne olur???
Bu sitede eşitlik varsa herkese aynı davranılsın...

FoFeR' Alıntı:
where is the partyy where is the partyy :hhmanD

budur hacı olay budur yemişim tartışmasını

6exefrn.gif

Tartışmaya gerek duymiyacağım ama yazmam gerekli..

Bu forumda Türk olduqu kadar yabancılarında olduqu unutulmasın yani her ne kadar foruma mesaj yazmasalarda yabancı uyruklu bir çok üye mevcut..

Bu yüzden kimin Türk olacağını kimin Rus kimin Amerikalı olacağını biz ayırt edemeyiz..

IRC sorunu başlığı 700000 bikere açıldı cevaplar verildi.. Bu demekki sizde sabırsızsınız bunu üzerine kilitlenen konular üzerine bir konu daha açarsanız Adminlerinde,Smodlarına ve biizmde yani modlarında sabrı taşar..

Anlayış için teşekkürler..

Yazdıklarımını hakaret olarak gören arkadaşlardan özür diliyorum ama hakaret etmediğim biLinsin..

İyi günler!

EDIT : Kimse aklından geçirmesin bu sitenin modları niye bu kadar seviyesiz diye.. Biz anamızın karnından 4x4 lük doğmadık bizde görerek,yaşayarak öqrendik.. 4x4 insan olmaya niyetimiz yok olsa bile olamayız.. Her insan hata yapabilir ama ben hata yaptığımı düşünmüyorum... Benim ne kadar seviyeli davrandığımı,ne kadar iyimser yaklaştığımı bilen bilir gören görür.. Kimiside buna tehtid savurdu der şikayet eder ama orası beni ilgilendirmez..

Merhabalar...

baktim ki 'uslubu' olmayan uslubum bazi arkadaslari rahatsiz etmis...ilginc...
özür dileme geregi duymuyorum cnk özür dileyecek bir kelime dahi yazmadim!
amacim 'irc oyun salonu' na girememe sorununu tekrardan,birazda espirili sekilde, acmak idi fakat espri anlayisi farkli olan bazi kisiler rahatsiz olmuslar....olabilir herkesin espri kavramlari ayni olacak degil ya...
begenmeyen varsa fikrini elbette bilirtir sonucta burasi adi üzerinde 'forum' fakat hakaret etmeden.
birde,benden rahatsiz olan 'o' kisilere bir tavsiye...hayata o kadar ciddi bakmayin...birazda gülümseyin...

saygilar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri