where is the problem...?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mfun

New member
Reaction score
0
aloha...

simdiiii....su game room sitesine enterleme sorunu solvelandimi veya solvelanmadimi...?

solvelandiysa please infirmunuz beni...(hükümsüz)

ayrica...to be veya not to olmak...where is the sorun...?

i biliyorum subject this degil ama anyway...peki pekiii shut upladim...:saskin

herkese respect...

veeeeee...

eveet knowladiniz...adiossssss.....:)

p.s.: speacial thanks to 'el kor' a because sadece she mesajimi thank youlamismismis...:clap

Arkadasın söyledigini kısaca tercüme edeyim:
İrc oyunda ki problem ne zaman cözülcek lütfen bu konuyla ilgilenir misiniz?..?..

iste süper türk diye 'el kor' a derim...:)
ayrica graciass tercüme icin:)

hehe...ı like your style my friends..but we are sorry here is not for stpid...:goz:

Bizim köyde muhtarın oglu da bole konusmaya baslamıstı sonraları adam iice sıyırdı
En son ahırın içinde görmüştük ineklerin arasında :D

arkadaslar tatilden geldim, ve baktımki oyun yok meydanda....

lütfen en kısa zamanda cözüüümmm....

simdiden sagolun.. bu arada selamlar kor, selamlar fun:)

Arkadaşım Sen Esprimisin Yaff Akşam Akşam :saskin :saskin

Mfun arkadasımın yazdıgı mesajı onu kısmen tanıdıgım ici; onun espirili kisiligine veriyorum..
Tamam sorunu anlatma tarzı ve uslubu yanlıs olabilir ama bu size ona "APTAL" deme hakkını vermez.Yanlıs mıyım?
Gerekirse uyarırsınız olmadi banlarsınız ama kimseye bu tür hakaretlerde bulunamazsınız kucuk moderator arkadaslarım...Ozur dileyerek konuyu cevap yazma geregi hissettim...

'' kucuk moderator arkadaslarım ''

Bu tabiride ben kabul etmem o zaman ..

Ve kuracağım cümleye ve cümlelere kimseyi karıştırtmam..

Anlatma tarzı ve üslub mü? Orada hangi üslubu kullanmış ???

Aptal Demediğim İçin Üstüme Alınmıyorum Bu Yakışıksız Tabirini Ayrıca Burası Geyik Mizahta Değil Arkadaşım O Halde Arkadaşında Ona Göre Davransın Hem Onun Ağzı Yok Mu Neden Sen Cevap Verme Gereği Duyuyorsun Bunuda Anlamış Değilim Üslübuna Dikkat Edersen Sevinicem!!!

Evet arkadasın uslubu yok kesinlikle haklısın..Bu arada msja sinirlenip yazdıgın msji degistirip degistirip bikac cümle daha eklemene gerek yok protype arkadasım..Seni kızdırmak istememiştim..
Sevgili realistanbul üstüne alınmıyosan cevap yazmana da gerek yoktu ama madem sende beni gibi bi msjdan rahatsız oldugun icin cevap yazıyorsan
"Hem Onun Ağzı Yok Mu Neden Sen Cevap Verme Gereği Duyuyorsun" diye sormussun ya bana;
soruna cevap aldın demektir..:victory
Konuyu uzatma geregi duymuyorum ben rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın daha cevap yazmıcam..Son olarak akıl vermek gibi olmasın ama insanları uyarabilirsiniz,banlayada bilirsiniz yetkiniz var amaaa hakaret etmemeye ozen gösterin bence..

Merhabalar...

baktim ki 'uslubu' olmayan uslubum bazi arkadaslari rahatsiz etmis...ilginc...
özür dileme geregi duymuyorum cnk özür dileyecek bir kelime dahi yazmadim!
amacim 'irc oyun salonu' na girememe sorununu tekrardan,birazda espirili sekilde, acmak idi fakat espri anlayisi farkli olan bazi kisiler rahatsiz olmuslar....olabilir herkesin espri kavramlari ayni olacak degil ya...
begenmeyen varsa fikrini elbette bilirtir sonucta burasi adi üzerinde 'forum' fakat hakaret etmeden.
birde,benden rahatsiz olan 'o' kisilere bir tavsiye...hayata o kadar ciddi bakmayin...birazda gülümseyin...

saygilar...

Kalibimi Basarim bu adam Turk =)

Demeden Kendisi Aciklamis Zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri