WelCome To AbD

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Adamlar Eziyet Ediyor Resmen

21ci0ht.jpg

aondhy.jpg

10mr1u9.jpg

30sjdbr.jpg

otqgpz.jpg

66ciu9.jpg

14siqo1.jpg

28u48m0.jpg

x5yxoo.jpg

1zezji8.jpg

343j53l.jpg

25suh.jpg

e8vkhi.jpg

wbth20.jpg

dbk2g6.jpg

Son Hal
:D

Amerika Degil Burasi...

Avusturalya , Avusturalya 1 Kita Oldugu Icin Dogal Olarak Hastalikli Insanlari Ulkeye Sokmuyor...

Amerika Degil Burasi...

Avusturalya , Avusturalya 1 Kita Oldugu Icin Dogal Olarak Hastalikli Insanlari Ulkeye Sokmuyor...

Rozetlere yakından bakarsan U.S. yazısını net olarak görebilirsin.Sanırım konuyu açan arkadaştan özür dilemen lazım.

Rozetlere yakından bakarsan U.S. yazısını net olarak görebilirsin.Sanırım konuyu açan arkadaştan özür dilemen lazım.

Dostum hangi rozette USA yazisini gordum merak ediyorum ?
TSA yazisi olabilir sanirim USA dedigin..
Ayrica iskembeden sallamiyorum syney hava alani orasi...
gittim gordum ordan biliyorum...hatta bu konuyla ilgili bizim devlet buyukleride 1 sorun yasamisti....

Dostum hangi rozette USA yazisini gordum merak ediyorum ?
TSA yazisi olabilir sanirim USA dedigin..
Ayrica iskembeden sallamiyorum syney hava alani orasi...
gittim gordum ordan biliyorum...hatta bu konuyla ilgili bizim devlet buyukleride 1 sorun yasamisti....

Senin gittiğin ülkeye Kıtaya vs saygı duyarım fakat orası Abd .
Görevlilerin omuzundaki Abd bayrağı ve Abd'nin simgesi Kel Kartalı görebilirsin rahatlıkla

2ccpfnd.jpg

Vallaha bu yaz Amerika'ya gittim ama böyle birşey yoktu, evet rozet Amerika rozetine benziyor fakat böyle bir uygulama sadece Avusturalya da var diye biliyorum.

Vallaha bu yaz Amerika'ya gittim ama böyle birşey yoktu, evet rozet Amerika rozetine benziyor fakat böyle bir uygulama sadece Avusturalya da var diye biliyorum.

bende oyle dusundum ama neyse sanirim amerikanin bazi yerlerinde boyle olabilir

meksika sinrinia yakin yerlerde olabilir

Adamlarda korku hat safada anlaşılan Ben olsan indiririm donu tumanı al baba neyi aracaksan ara derim :)

Geri