Web Sitesi Yapmak

bende asp ögrendim ve coder olarak görev yapıyorum. Kodlarla uğraşmak zevkli aslında ama biraz sabır lazım helede 5 6 saat kadar uğraşıyorsan bir süre sonra kafa duruyor en ufak hatayı bile göremiyorsun deli oluyorsun sırf bu yüzden koca kodlamayı yeniden yapıyordum. ben kendim öğrendim asp ye kurs felan almadım internetteki örnekleri inceledim hep. En çok örnek bulabileceğin site www.aspindir.com ben burdan faydalandım.

aslında

Slm Arkadaslar ben size Web Sitesi Yapma Konusunda bazı sorular sormak istiyorum
1- html biliyorum faka sadece html ile site yapılamayacagını da biliyorum şimdi ben asp öğrenmek ve asp ile site yapmak istiyorum asp yi nerden nasıl öğrenirim ?
2- Aynı zamanda Flash ta kullanmak istiyorum ve flashıda öğrenmek istiyorum Flashı nerden nasıl öğrenirim Programlarını nerden bulabilirm neleri önerirsiniz?
3-html asp flash bunları öğrendim diyelim zamanla websitesi yapabilirmiyim profesyonel anlamda?
4- Bunun dışında sizler neler önerirsiniz?
saolun varolun

aslında bedava sitede yapılıyor isterseniz sitelerini veriim

www.blogger.com
www.blogcu.com
www.mynet.web.tr
www.azbuz.com
www.bedava-sitem.com
işte bu benim sitem www.manyaqman.blogspot.com
bu siteleri yönlendirmek için
www.dot.tk ya da www.tr.cx i kullanabilirsiniz:clap

aslında bende oyle bır sıte acmak ıstıorum bana yardımcı olurmusunuz

bende asp ögrendim ve coder olarak görev yapıyorum. Kodlarla uğraşmak zevkli aslında ama biraz sabır lazım helede 5 6 saat kadar uğraşıyorsan bir süre sonra kafa duruyor en ufak hatayı bile göremiyorsun deli oluyorsun sırf bu yüzden koca kodlamayı yeniden yapıyordum. ben kendim öğrendim asp ye kurs felan almadım internetteki örnekleri inceledim hep. En çok örnek bulabileceğin site www.aspindir.com ben burdan faydalandım.

sağol kardeşim ben bu aspindir sitesini unutmuştum az kalsın kendimi :vur caktım sen imdadıma yetişmesen kim yetişmezki

nie bunlar benim mesajlarıma yazılıyo:saskin

site yapmak içinde iyi olmak istiyorsan frontpage programına hiç bakma.

İyi bi programcı frontpage i bilmez bile. zaten luzumsuz bi program bir sürü kod kalabalığı yapıyor.
Öncelikle html ile temel kodları öğrenmen gerek. bunlar da table, td, tr, iframe, style, body, vb kodlardır. daha da profesyonel görüntü oluşturmak istiyorsan css style işine girmen gerek.
Bence Dremweaver ile başla ve onla devam et.
Html yi iyi öğrenmeden de asp ye geçme çok sorun yaşarsın. Veritabanı kullanmıyorsan zaten asp öğrenmene gerek de yok.

Asp ve php iki farklı dil bana asp daha kolay ve mantıklı geliyor visual basic altyapısı çalıştığı için. sen kodlara bakarak kendin karar verirsin artık.

Geri