Web Sitem Saldırıya uğradı yardım lütfen

bugzmaster

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,
Henüz 1 haftalık olan Sitem belirsiz bi şekilde Güvenlik Hatası vermektedir. Bu konuda bilgi ve birikimi olan arkadaşların yardımcı olmalarını rica ediyorum.
Tşkler.

www.dostforum.net

Siten hakkında daha çok bilgi vermen dahilinde yardımcı olunabileceğini sanıyorum

tekrar merhaba revoll,

site alt tabanı worldpress ,
ve google crome üzerinden giriş yaptığımız zaman

Ekranda bu şekilde bir yazı çıkıyor.
Uyarı: Bu siteyi ziyaret etmek, bilgisayarınıza zarar verebilir.
www.DostForum.net (TesT) - Online Sinema Keyfi… adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya izniniz olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındıran bestcamerasmart.com sitesinden öğeler içeriyor. Kötü amaçlı yazılım içeren bir web sitesini yalnızca ziyaret etmek bile bilgisayarınıza virüs bulaşmasına yol açabilir.
Bu öğelere ilişkin sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi için bestcamerasmart.com için Güvenli Tarama tanı sayfası sayfasını ziyaret edin.
Zararlı online yazılımlardan nasıl korunacağınız hakkında daha fazla bilgi edinin.
Bu siteyi ziyaret etmenin bilgisayarıma zarar verebileceğini biliyorum

dün gece sistem bu şekilde dediği halde güvenliği geçip siteye girdim ve bir kaç saat sonra bilgisayarım göçtü.

Wordpress tabanlı bir site yaparken 2 kere düşünmek lazım bence bugzmaster.Senin Sitenin içeriklerinden birtanesi zararlı materyal içermekte olduğundan bu engellemeyi aldığını düşünüyorum.Scriptleri gözden geçirmekte fayda var

Web Sitem

Bu site haricinde , 2 tane daha sitem var ve onlarda da aynı hata var
bir tanesi F2Emlak GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK
diğeride f2emlakbankasi.com bu siteler worldpress formatında değil ancak her ikisindede aynı sorun ile karşılaşıyorum.

Geri