Web Hosting & Sponsor

chaglar

New member
Reaction score
0
Web Hosting & Sponsor bölümüne mod olmak istiyorum başvurumu lütfen değerlendirilsin Web Hosting & Sponsor bölümünde kimsenin mod olmadığını gördüm ve ben oraya olduğunca uygun biriyim ;)
Web Hosting & Sponsor bölümünde sabit olan 3 konudan biride bana ait
olumlu veya olumsuz tüm görüşlerinizi bekliyorum

arkadaşım kuralları bilmeyen biri hiç sanmıyorum bu işi yapacağını

yetersizsin..........

Kurallar bunlar değilmi
1. Moderatörlük için öncelikle başvuruda bulunduğunuz bölüm içinde paylaşımlarınızla ve yardımlarınızla diğer üyelerin takdirini ve beğenisini kazanmanız gerekmektedir.. (Kesinlikle basvurunuzda eğer görev verilirse şukadar arşivim var şukadarını paylaşırım,bölüme şunları şunları eklerim gibi saçma msjlar yazmayın... Şunu asla unutmayın hiçbirzaman bişeyler vermeden bişeyleri alamazsınız... )

Evet bu sizin taktirinize kalmış artık

2. Moderatörlük için başvuran arkadaşların öncelikle forum kurallarını iyi bilmesi ve forum kurallarına aykırı haraketlerde bulunmaması gerekmektedir... ( Flood , Küfür , Reklam vs.... )

Bu güne kadar hiç uyarı almadım

3. Forumumuzda yöneticilik kolay verilmediği gibi kolay geri alınmamaktadır... Bu yüzden Moderatör seçimleri yapılırken ince eleyip sık dokumaktayız sizin yapmanız gereken paylaşımlarınızın ve tutumlarınızın moderator olduktan sonrada devamlılığı konusunda bizi inandırmanız ve size güvenmemizi sağlanmanızdır...

Buda sizin yorumunuza kalmış

4.Destek için pm veya email ile taleplerde bulunmayınız..

Kimseye bölebir şeyde yapmadım iyi şeyler yaz fln die

5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

web hosting & sponsor bölümünde görevli mod yok bu yüzden benim oraya uygun olduğumu düşündüm başvurdum Kurallarıda okudum ve ihlal ettiğim hiçbir kural yok

bence de yetersizsin mod luk için...

Yok Olmaz Daha Yetersizsin......

mod oldumu ne oluyorki :)
cekilmez engüzeli userlikdir sölim bence
görev almak cok sorumluluk ister sıkıcı
ben bıkdım :p)

chaglar is Offline:
Teşekkür Sayısı: 25

--------------------------------------------------------------------------------
13 mesajına 25 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 6 Gün 4 Saat 48 Dakika 26 Saniye

biraz daha çalışırsan neden olmasın

hımm kuralları bilipde uygulamayan bence denemesin bile

arkadaşım yetersizsin....dark__blade ne güzel sölemiş pişmen lazım

hep bir mod isteğin var ve hala devam ediyor, bu kadar arkadaş haksız olamaz değil mi ?

istekli ve bahsettiğin bölümde bilgili birisin zamanı geldiğinde düşünülebılıcek bir adaysın...

hehe sıyah melekcıgımcım benıde dusunuyon demı :p ay lav yu haloleveeeee gerıdonusum kutusu

User olmak aslında daha iyi bencede mod olmak birtakım sorumluluk ister.
Ama şu userler ne kadarda rahat sıkıntıları yok dertleri yok oh ne güzel...

Dark_Angel' Alıntı:
istekli ve bahsettiğin bölümde bilgili birisin zamanı geldiğinde düşünülebılıcek bir adaysın...
saolasın bu bölüm için elimden geleni yapacağım

Teşekkür Sayısı: 39
14 mesajına 30 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 1 Hafta 4 Saat 28 Dakika 12 Saniye

kardeş bencede birazdaha beklemen lazım daha çok erken senin için bence. ama son söz yine dark abinin.

arkadaşım bence çooookkkk erken bu arada herkese sölüorm userlık en güzeliiiiii

erken bi başvuru olarak görüyorum ... iyi şanslar.

bu bölüm için elimden geldiğince çalışacağım ve layık olacağıma inanıyorum

Geri