web hosting nedir_?

Warn:nG

New member
Reaction score
0
Belki verilmistir bu konu ama ayrı bır kaynagında bu sekılde acılmasının sakıncası yoktur .
---------------------------
Bir web sitesi kurmak istiyorsanız, yayınlamak istediğiniz sayfaların, resimlerin veya dökümanların internet kullanıcıları tarafından erişebileceği bir bilgisayarda durması gerekir. Bu bilgisayar sizin evdeki bilgisayarınız olamaz, çünkü gerekli program ve donanımınız varsa bile bilgisayarınızın internet bağlantı hızı bu iş için oldukça yetersiz kalacaktır.

O sebeple internette site yayınlamak için özel olarak üretilmiş, internet omurgasına çok hızlı bağlantısı olan, yüzlerce kullanıcıya aynı anda hizmet verebilecek bir bilgisayarda (sunucuda) yayınlamak istediğiniz dosyaların saklanması gerekir.

İşte web sitenize ait dosyaları saklayan ve internet kullanıcılarının erişimine sunan bu bilgisayarlara web sunucusu (web server), bu veri saklama ve yayınlama işlemine de web hosting denir.

Web hosting işini yapan yüzlerce firma ve her firmanın size uygun olabilecek farklı boyutlardaki hosting paketleri vardır.

eLLERİNE Sağlık Adamım Kısa Ve Açıklayıcı Olmuş ;)

sinan niye haber vermiyon aga imzanda tek haneli bi 500 mb gördum ama ayın 27 sindeyiz :):):)

Hosting : (500 mb alan) * YTL / YIL !!!

nabcezz :):) kıyak çekcenmi yaw msn de bi konuşalım hele :)

Merhaba,
Sanırım karışıklık oldu. Sinan bey benim iş arkadaşımdır. Benim adım Hakan :)

23 kasımda açılışı planlamıştık ama bizden daha ucuz bir yer gördük, bizimde bu 2. firmayı kurmakta ki nedenimiz, Türkiye'nin en kalitelisini, en ucuza sunmak olduğu için, fiyatlarımızı, özellikleri ve kalitemizi yeniden düzenlemek gerekti.

Fiyatlar dışında her türlü özelliği yükselttik, fiyatları indirdik.

Site bitmedi ancak paketler hazır. Bu akşam tekliflerimizi siz forum kullanıcılarımıza sunmayı planlıyoruz.

Basitçe bir ipucu vereyim.

Domain kayıt 5 YTL (com - net - org) / domain dışında bir hizmetle alırsanız
Domain kayıt 10 YTL (com - net - org) / Sadece domain alırsanız
Yıllık Web hosting 15 YTL
Reseller Hosting 15 YTL / ay - 2 gb alan / 40 gb transfer / cPanel - WHM
Radyo 15 YTL - limitsiz transfer / kullanıcı bazında ücretlendirme...

Dahası akşama....

MSN: [email protected]

Saygılar Dilerim.

yani portalservisleri göruncce ya murat olur yada sinan olur dediydim sorry aga ama domain fiyatı çok ii aklım şu 500 mb a takıldı yaw sabah tek haneli görduydum :)

Geri