SiLvErGhOsT
New member
- Reaction score
- 0
eline saglık kruis gene dokturmussun 
mesajımım ortamı gerici nitelikte oldugunu zannetmiyorum kardeş.sadece arkadaşın psikolojik durumu üzerine bir tahmindi bu ve sanrıım haklı çıktım.sOrUnLu' Alıntı:ortam bozucu+tansiyon yükseltici mesajları sildim. Arkadaş iş yapıyor saygı duyalım en azından beğenmeyenler mesaj yazmak zorunda değiller..
erenay_e' Alıntı:walla arkadaş öncelikle bu işin ustası olmussun diyeyim tebrik edrim ama türk sitelerine dokunmayın zaten herkes bizimle uğraşıyor ama biz birbirimizi yiyoruz bundan sonra umarım buşekil bir yalnış yapmaz sınız emeye saygım vardır herzaman ama yapılan işe göredir busaygı. aranızda ne olduğu bizi ilgilen dirmez ama birdaha bu foruma türk sitelerinden birini hack lenip koyulduğunu görmek istemem.
yasaklandim' Alıntı:sorunlu! bu aSii_HaCKeR denen herif benim klonum falan degil..arka arkaya mesajlar getirmişsin.benim mesajlarımı silmiştin tekrar yayına koymuşsun?
amacın ne?
sana tam 5 tane Pm atmıştım neden tekrar koyuyorsun mesajları madem? işini biliyorsan silersin mesajları yeniden..!!
polemik yok dedigin gibi.. tartışma da yok oke:=)
eh--------------------sOrUnLu' Alıntı:mesajı ben geri getirmedim,umarım yeterli bir açıklama olmuştur..