Web Hackinq Gövde Gösterisi [Kruis]

xx

• kapalı

Kullanılan: 5 45.5%
  • kapalı

Kullanılan: 6 54.5%

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sOrUnLu' Alıntı:
ortam bozucu+tansiyon yükseltici mesajları sildim. Arkadaş iş yapıyor saygı duyalım en azından beğenmeyenler mesaj yazmak zorunda değiller..
mesajımım ortamı gerici nitelikte oldugunu zannetmiyorum kardeş.sadece arkadaşın psikolojik durumu üzerine bir tahmindi bu ve sanrıım haklı çıktım.
şimdi size soruyorum:
hiçbir zararı olmayan öyle kendi halinde yaşayıp giden siteleri, gidip ,elalem'in(!) yaptıgı brute force larla veya admin şifresi kırmak olsun artık hangi yöntem olursa olsun ele geçirdim demek gövde gösterisi midir?
Hadi diyeceksiniz , biz bu siteleri acıklarını bilsinler kapatsınlar , bu işleri ögrensinler diye hackliyoruz.bu yöntem güzel mi peki? madem açıgını biliyorsun site adminine uyarı mail at "şöyle şöyle acıkların var , kapat" diye .bu da bir yol degil mi?
sonra bi de diyeceksiniz , "biz egomuzu tatmin ediyoruz": bu da benim ileri sürdügüm paranoya durumlarının ne kadar haklı oldugunu belirtir sadece:=)
yine söylüyorum burda ortamı germek falan degil niyetim !..
sadece belli noktalara temas etmek ve dikkat cekmek istiyorum.bu tip sitelerin bir zararı yok bunu hepimiz biliyoruz..
ben de arkadaşı davet ettim hatta site site isimlerini bile verdim..
hatta şimdi bir tane daha veriyorum;
www.welatparez.com ( :=] ! )
buyur kardeşim istedigin gibi yap , ne yapacaksan yap...!
o zaman seni alnından öpecem dedim ve de yapacam gercekten..
yoksa beni yadsımış degil aksine teyid etmiş olacaksın.mantık bunu gerektirir...
saygılar:=)
ha bi not: burada kışkırtma falan da yapmıyorum..bunu gercekten istiyorum.
ben bir Türk'üm , Müslümanım...

erenay_e' Alıntı:
walla arkadaş öncelikle bu işin ustası olmussun diyeyim tebrik edrim ama türk sitelerine dokunmayın zaten herkes bizimle uğraşıyor ama biz birbirimizi yiyoruz bundan sonra umarım buşekil bir yalnış yapmaz sınız emeye saygım vardır herzaman ama yapılan işe göredir busaygı. aranızda ne olduğu bizi ilgilen dirmez ama birdaha bu foruma türk sitelerinden birini hack lenip koyulduğunu görmek istemem.

şimdi ilk cümleni bi düzeltelim arkadaş..!!!!!
bu adam hiç de usta falan değildir.... farkettiyseniz hacklenen tüm siteler aynıı hostta.... var olan dökümanı olan bir açıktan faydalandı..ebem olsa ebemde yapar şerefsizim..... aynı Davs la nası millet hackliyo.. aha buda bu tip bi açıktan yakaladı... hacker olan bi insan kendini belli eder... bilgisiyle... bu herif bi b**k bilmiyo...
gelmiş burda... yok bunu aldım sonunda falan ...fasa fiso bunlar... o kadar biliyosa... gitsin diğer hacking sitelerinin açığında yararlanıp hacklesin... hackshell in açığını bulsun.... ama diyorum işte.. bulamaz.... nereye buluyo... tavukmu hackliyo...

iyiki bi hosttan kaynaklanan açık olduğunu FARKETMİŞ.... böle sahtekâr hristiyan heriflere hiç tbrk etmeye gerek yok...
once musluman ol ondan sonra karsima gec KONUS..!

:))) Benim ne bildiğimi söylemeye gereğim yoq . Bu aralarda pek bakmıyorum buraya Ultima serverlarları ile ugrasıyorum kaç ultima serverı kapandı haberin yoq :)

aSii_HaCKeR

İlk önce bu forumun bir kullanıcısıyla ilgili polemik oluşturabilecek açıklamalar yapma. 2. olarak eğer çalışmalarını beğenmiyorsan zaten buraya yazmana,bakmana hiç gerek yok. bu tür davranışlar forum içinde ikiliklere yol açar ki buna müsade edemeyiz..

aSii_HaCKeR :

Forum düzenini bozmaya yönelik hareketleri ve devam ettirdiği saldırgan mesajlarından dolayı "sınırsız" uzaklaştırıldı..

kruis yine koymussun hacked'i helal kardes.

ee bunları hackledinde mutlumu oldun? :D:D güzel iş tbr 19 sayfayıda okuduM:D

sorunlu! bu aSii_HaCKeR denen herif benim klonum falan degil..arka arkaya mesajlar getirmişsin.benim mesajlarımı silmiştin tekrar yayına koymuşsun?
amacın ne?
sana tam 5 tane Pm atmıştım neden tekrar koyuyorsun mesajları madem? işini biliyorsan silersin mesajları yeniden..!!
polemik yok dedigin gibi.. tartışma da yok oke:=)

yasaklandim' Alıntı:
sorunlu! bu aSii_HaCKeR denen herif benim klonum falan degil..arka arkaya mesajlar getirmişsin.benim mesajlarımı silmiştin tekrar yayına koymuşsun?
amacın ne?
sana tam 5 tane Pm atmıştım neden tekrar koyuyorsun mesajları madem? işini biliyorsan silersin mesajları yeniden..!!
polemik yok dedigin gibi.. tartışma da yok oke:=)

mesajı ben geri getirmedim,umarım yeterli bir açıklama olmuştur..

eline sağlık kardeş

Hangi açıklan hackledin bu siteleri ayrıca eLLerine salık

Benim de canım sıkıldı sağa sola saldırayım o zaman.
Sen en iyisi git dinlen biraz.

Benim siteleri de hacklemiş ..
Sorunun ne psikolojikse hastaneye git..
hackersan git amatör sitelerle işin ne adam 60 ında bilgisayar öğreniyor bir site açıyor onu hackleyorsun bravo sana..
seninle tanışmak isterim banasıl bir yaratık diye yüzde doksan özürlüdür

Eheu 60 yaşında yeni öğreniyorsa gitsin kahvede oyununu oynasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri